vava -> RE: Oktober 2006 (18.6.2007 10:43:04)
|
no prav se pa še mao javim, da ne bo barby 84 zadnja. Mi smo še kar brez zobkov (a smo tudi tukaj ta zadnji?!). Luka še ne plazi, sedi pa čisto samostojno, samo vsede se ne sam. In brblja, poje in pleše - samo da zasliši glasbo se nasmehne in se začne zvijati, dvigati in spuščati ramena in glavo. Prav simpatičen je. Dojiti sem nehala, ko smo bili v bolnici. Že prej je pil samo še vsakič zjutraj in včasih zvečer, potem pa je moral biti eno jutro na tešče, zvečer in naslednje jutro pa tako nisem spravila nič vanj, ker je bil čisto bogi po narkozi. Tako so moje mlekarne počasi vsahnile, Luka pa še popije Aptamil. Sicer zdaj že precej lepo je. Najraje ima juhe in male skutice, pa tudi krompir, špinačo, postrv, borovnice in skorjo kruha. Vidim, da nekateri vaši škrati že stojijo, čestitam! Mislim, da smo mi izgubili kar nekaj energije in časa z vsemi našimi kolobocijami okoili zdravnikov, ampak bomo že nadoknadili in vas ujeli. Altati se ti javim. Danes sicer začenjam z ločevalno dieto. Cilj - 4 kg v mesecu in pol. Ampak za kremšnito na Bledu se pa splača tudi kakšen dan grešiti in imeti potem nekaj slabe vesti, a ne.
|
|
|
|