Pikabu -> RE: Oktober 2006 (17.6.2007 0:49:05)
|
Samo, da se na hitro javim. Frrr, me je kar zvilo, ko sem prebrala. [sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif][sm=smiley19.gif] Sožalje tebi, prijateljici, bodi ji v oporo, potrebovala te bo. Se ti javim kaj na ZS, ti pa tudi piši, če ti bo lažje. Čestitke vsem mesečkom. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Čestitke Evik in Matjažu. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Res vama gre super. Čestitke vsem ostalim otročkom za pridno pridobivanje znanja. [sm=bravo.gif][sm=bravo.gif][sm=bravo.gif] Mi imamo danes pester dan za seboj. Dopoldne sva z možkom delala banance. Okus je isti, kot če kupiš tiste banance v trgovini, oblika je pa malo drugačna, je pa super dobro. Po kosilu sem na hitro malo pospravila, sem čisto noter padla, če mož ne bi šel v službo nekaj kontrolirat, bi še kaj več. Zdaj zvečer je bil pa pri nama prijatelj (ki ga altati sumi, da nekaj imam z njim[sm=hudicek1.gif]), ampak danes je bil tudi mož zraven, smo malo finance prerešetali in sva sklenila fond polico. Je bil pa do polnoči pri nas, da smo vse uredili, pa še fino smo se naklepetali zraven. Pa še od enega zelo dobrega prijatelja sem izvedela, da pričakuje [sm=duda.gif] in sem ful vesela zanj. (Maxica ga bo spoznala [sm=smiley2.gif]). Zdaj grem pa počasi spat. Jutri (v bistvu že danes [sm=zmeden.gif]) gremo na en piknik, upam, da bo lepo vreme. Maxica, uživajte na krstu, pa res lep dan vam želim. Tudi vsem ostalim želim lepo nedeljo.
|
|
|
|