|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  638 639 [640] 641 642   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Oktober 2006
10.5.2007 0:09:38   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: moci

pa sej sem jaz vse povabla, samo po mojem nobena noče na gorensko, se boji, da ji boste še frutek pojedleuser posted image
noooo, a še kera pride. kaj pa mamica81?

moci, js sm prej full razmišljala, da bi pa prišla, ker se res nikamor ne spraviva... samo vozičkama po jugovzhodnem delu LJ.... pol sm se pa spomnila, da dobim starše na obisk zjutraj... pa jih ne morem ravno podit, a ne user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15976
10.5.2007 0:11:57   
frrrr
IZVIRNO SPOROČILO: lucika

sploh vam več ne sledim:( ojej...verjetno zaradi oddaljenosti od gorenjske...

sem šla pokazat oni mozolj. dobila antibiotično mazilo, če v parih dneh ne bo boljše pa napotnico za orl. torej ni samo "mozolj". pediater pravi, da če ne bo zginilo po tem, se ne bo nič dobrega ven naredlo, kvečjemu še bolj zagnojilo.
nio, potem le ne paničariš... je blo že dobro, da sta se šla pokazat... je treba res kr svoj instinkt poslušat... upam, da čimprej izgine!
drugo vse po starem...
pri nas tut user posted image
kolegica se vrača v službo po porodniški, mene pa že grabi otožnost, ker se nimam kam vrnit. taka negotova prihodnost mi nič kaj ne paše:(
js sm delala prej prek študentskega servisa, zdej pa mislim prej diplomirat... tut nimam še kaj zmenjeno, kje bi me zaposlili... sem pa drgač bolj planer in imam vse vnaprej naštudirano kdaj kje kaj... in negotovost me ubijaaa user posted image nisi edina user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15977
10.5.2007 0:19:25   
frrrr
punce, js sm spet novo stran odprla user posted image in to že 640. - joj, smo nore čveke user posted image  user posted image

danes sva p z možem debatirala kakšno kopalnico bova enkrat imela user posted image bova mogla mau razbijat, banjo vn, tuš kad notr, wc zmanjšat, infrardečo savno notr (upam, da bo kdaj tolk keša user posted image sanja s**** kukuruz user posted image )... ampak, če bi že finančno zneslo, ne znese drgač... bo treba tolk počakat, da bo mali hotel na počitnice k babici za kak teden in bova midva k sosedom hodila pod tuš user posted image zaenkrat si sploh ne znam predstavljat, da bi mali šel na počitnice in bi bila brez njega pol dneva user posted image cel dan user posted image user posted image dva dni user posted image user posted image user posted image cel teden user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
eh, za brezveze se že zdej mučim user posted image

grem zdej pančkat... je bil tak fajn večer... sva z možekom debatirala, zraven sm spila 2 dcl črnega buteljčnega vina iz Črne Gore - Vranac (ampak ustnice imam pa tk črne kot bi ga cel liter ruknila), pa noge sm si namakala v Schollovi osvežilni kopeli user posted image vglavnem užitek user posted image no, zato sm vas zanemarjala user posted image  user posted image

v tem mailu sm pa user posted image veliko smajlijev napopala user posted image mogoče je vino krivo user posted image user posted image user posted image
bolje, da grem spat user posted image

lepo spite!

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15978
10.5.2007 0:20:56   
frrrr
če še ta post objavim, mi jih manjka samo še 77 za dosego 5. zvezdice - a bi dans to zrihtala?
no, glede na to, da je šele 20 čez polnoč, mi mogoče celo uspe user posted image

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15979
10.5.2007 7:50:13   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: piskot

nanica se pride se ja. samo pozabi ... bila samo enkrat z vozickom, pa hvala lepa. mi smo bolj lenivci postali tukaj v kranju, do ta prve gostilne na kavo, pa malo okol, mogoce kaj pojest, pa gre sprehod mimo.

to si pa lepo opisala...res smo lenivci, totalniuser posted image

Dobro jutro!
Jaz se vam po vsej verjetnosti ne bom pridružila....Jaša kuha vročino!
Razen če ga čudežno mine in če se res lep sonček pokaže....
aja, pa vse telefonske sem izgubila...prosim, zasujte me s sms-ji, pa podpišite se!!!!

(odgovor članu piskot)
Neposredna povezava do sporočila: 15980
10.5.2007 7:51:11   
altati
aja, pito bi pa jaz tud!!!!!!!

nanica, se priporočam!
sem pa škorpijonka, če ti to kaj pove.....in to na kvadrat!user posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15981
10.5.2007 7:57:23   
moci
kaj pomeni, da si škorpijonka? jaz sem tudiuser posted image vem, da smo mal čudni, a še kajuser posted image

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15982
10.5.2007 7:58:53   
moci
a velja za danes? mah, midve greva. če ne drugam, pa vsaj v mullerjauser posted image
altati, nam boš vsaj čez okno pomahalauser posted image aja, prideš po pitouser posted image
ampak nanica je rekla, če bo kaj ostalouser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15983
10.5.2007 8:02:47   
altati

kaj pomeni, da si škorpijonka? jaz sem tudiuser posted image vem, da smo mal čudni, a še kajuser posted image

čudni?????????????? ne!!!!!!! NAJBOLJŠI SMO!!!!!!!!!!!!!!!!!!

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15984
10.5.2007 8:03:39   
altati

a velja za danes? mah, midve greva. če ne drugam, pa vsaj v mullerjauser posted image
altati, nam boš vsaj čez okno pomahalauser posted image aja, prideš po pitouser posted image
ampak nanica je rekla, če bo kaj ostalouser posted image

mora ostati! Jaša potrebuje borovničevo pito da ozdraviuser posted image

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15985
10.5.2007 8:11:44   
Arabela
Dobro jutro!

Pri nas spet kot vsako jutro oblačno, upam da bo posijal sonček.... Mala se je nazadnje podojila ob 4ih, sama nazaj zaspala, pa še vedno spi... user posted image user posted image user posted image user posted image ... Mogoče pa je bolj mirna ker atija ni bilo doma, je kar potegnil v službi iin tam prespal...user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15986
10.5.2007 8:13:44   
Arabela
IZVIRNO SPOROČILO: frrrr

sploh vam več ne sledim:( ojej...verjetno zaradi oddaljenosti od gorenjske...

sem šla pokazat oni mozolj. dobila antibiotično mazilo, če v parih dneh ne bo boljše pa napotnico za orl. torej ni samo "mozolj". pediater pravi, da če ne bo zginilo po tem, se ne bo nič dobrega ven naredlo, kvečjemu še bolj zagnojilo.
nio, potem le ne paničariš... je blo že dobro, da sta se šla pokazat... je treba res kr svoj instinkt poslušat... upam, da čimprej izgine!

drugo vse po starem...
pri nas tut user posted image
kolegica se vrača v službo po porodniški, mene pa že grabi otožnost, ker se nimam kam vrnit. taka negotova prihodnost mi nič kaj ne paše:(
js sm delala prej prek študentskega servisa, zdej pa mislim prej diplomirat... tut nimam še kaj zmenjeno, kje bi me zaposlili... sem pa drgač bolj planer in imam vse vnaprej naštudirano kdaj kje kaj... in negotovost me ubijaaa user posted image nisi edina user posted image

Držim pesti da mozoljček izgine... pa kaj bi se to lahko gnojilo..user posted image

Kar se tiče službe, se jaz tudi ne nameravam vrniti v staro, ker je tam katastrofa.. no bomo videli.. moram pa do konca izpite naredit in diplomirat, pa bomo videli....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu frrrr)
Neposredna povezava do sporočila: 15987
10.5.2007 8:14:33   
Arabela
Frrrr, ni ga čez Vranca in Črno goro!!!!user posted image user posted image user posted image

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15988
10.5.2007 8:19:20   
moci
IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

Kar se tiče službe, se jaz tudi ne nameravam vrniti v staro, ker je tam katastrofa.. no bomo videli.. moram pa do konca izpite naredit in diplomirat, pa bomo videli....

pri meni precej podobnouser posted image
že kaj iščeš službo?
kako kaže faks?

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15989
10.5.2007 8:20:22   
nanica
altati, jaz sem tudi škorpijonka na kvadrat!!! smo že tri, še katera?

nič bat, pite je ostalo nekaj, za vsako je bo en košček

midva tudi prideva, pa kaj, če je bolj oblačno, ko se bomo srečale, bo že zasijalo sonce, tako ali drugače

altati, kako ti je pa to s telefonskimi ratalo? ti pošlejm zs

muki, polepšala si mi jutro, mi ni bilo treba na wc, sem od smeha v hlače spustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ga pa pihneš.

moci, a boš lahko vozila z zlomljeno roko ali vaju prideva iskat midva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

po kresi se dan obesi

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15990
10.5.2007 8:22:59   
Arabela

IZVIRNO SPOROČILO: Arabela

pri meni precej podobnouser posted image
že kaj iščeš službo?   Ne.
kako kaže faks?    Še vedno stoji.. Trenutno uživam 100% s Katarino....

KATARINA 19.9.2006
SERGEJ 25.2.2008

(odgovor članu moci)
Neposredna povezava do sporočila: 15991
10.5.2007 8:24:45   
lucika
dobro jutro, čvekice!!!

arabela, to je tak podkožni mozolj, zgoraj je samo rdeče vijolčno, spodaj se pa dogajajo sumljice stvari. kot tak tvor, no. ne znam povedat. kr nastalo je, zdaj pa hudič ne zgine...

včasih si mislim, joj, kak je vam fino, ko se dobite, tam daleč nekje na gorenjski... pol pa mal bolj pomislim...halo, saj je meni tud fino. sicer nimam oktoberk okoli sebe, nas je pa toliko mamic tu, da že komaj pridemo na kavico, ker so terase premale za vse voziče. bi pa bilo fajn, da bi se lahko v mulerju ustavla:) samo ga ni, razen v mb. bi bil pa malo dolg sprehod...

moj mucek me je dons tak presenetil, da sem bila čisto solzna. zdaj ima obdobje, ko po nočnem dojenju ostane pri nama. pa se naje...obrne na hrbet, nekaj javka...mu dam dudo...in isti sekundi se obrne na bok, proti meni, me objame za roko, vzdihne in zaspi. joooooj, to je bilo tako lepo, da nisem mogla verjet.

(odgovor članu Arabela)
Neposredna povezava do sporočila: 15992
10.5.2007 8:25:26   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: nanica

star telefon mi je umrl. vzela novega in ugotovila, da imam vse številke na starem telefonu in ne na sim karticiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15993
10.5.2007 8:27:17   
muki1
muki, polepšala si mi jutro, mi ni bilo treba na wc, sem od smeha v hlače spustilauser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image ti ga pa pihneš.

moci, a boš lahko vozila z zlomljeno roko ali vaju prideva iskat midva?user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Sum na inkontinenco user posted image

Veliko več muh se ujame na med, kot na kis.

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15994
10.5.2007 8:28:26   
moci

altati, jaz sem tudi škorpijonka na kvadrat!!! smo že tri, še katera?
a nisi ti rakicauser posted image

nič bat, pite je ostalo nekaj, za vsako je bo en košček
user posted image user posted image

midva tudi prideva, pa kaj, če je bolj oblačno, ko se bomo srečale, bo že zasijalo sonce, tako ali drugače
user posted image user posted image

babe žlehtuser posted image

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15995
10.5.2007 8:30:39   
moci

včasih si mislim, joj, kak je vam fino, ko se dobite, tam daleč nekje na gorenjski... pol pa mal bolj pomislim...halo, saj je meni tud fino. sicer nimam oktoberk okoli sebe, nas je pa toliko mamic tu, da že komaj pridemo na kavico, ker so terase premale za vse voziče. bi pa bilo fajn, da bi se lahko v mulerju ustavla:) samo ga ni, razen v mb. bi bil pa malo dolg sprehod...

lucika, saj grem jaz tudi 12 km daleč v kruser posted image

moj mucek me je dons tak presenetil, da sem bila čisto solzna. zdaj ima obdobje, ko po nočnem dojenju ostane pri nama. pa se naje...obrne na hrbet, nekaj javka...mu dam dudo...in isti sekundi se obrne na bok, proti meni, me objame za roko, vzdihne in zaspi. joooooj, to je bilo tako lepo, da nisem mogla verjet.

user posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15996
10.5.2007 8:31:21   
muki1
Jutro punce

Lucika, a s svojim mlekom si mu kaj mazalo mozolj? Jaz ponavadi, če ma Iva kakšen pikec, ji kar špricnem malo gor user posted image .

Glede negotovosti se jaz enaka. Mah, jaz sem totalna budala, kar se mene tiče, bi najraje imela do penzije že vse splanirano....pa še najboljše bi bilo, če bi mi že zdaj nekdo zagotovil službe za punci user posted image
Jaz sem tak tip, ki bi lahko nonstop okrog šlogarc letal, na srečo sem preskopa za te zadeve user posted image . Ah, pa pustimo moje blodnje......

(odgovor članu nanica)
Neposredna povezava do sporočila: 15997
10.5.2007 8:35:20   
muki1
IZVIRNO SPOROČILO: altati

star telefon mi je umrl. vzela novega in ugotovila, da imam vse številke na starem telefonu in ne na sim karticiuser posted image user posted image user posted image user posted image

Mojo maš a ne?

(odgovor članu altati)
Neposredna povezava do sporočila: 15998
10.5.2007 8:40:11   
altati

dobro jutro, čvekice!!!

arabela, to je tak podkožni mozolj, zgoraj je samo rdeče vijolčno, spodaj se pa dogajajo sumljice stvari. kot tak tvor, no. ne znam povedat. kr nastalo je, zdaj pa hudič ne zgine...

Upam, da ne bo hujšega....
Moji Tari se je pri starosti treh let naredila takšna tvorba.
Najprej je izgledalo kot mozolj, potem je pa kar rastlo.
poslali so jo v lj na otroško plastoko, tam so pod narkozi izrezali, lepo zašili (imela je na obrazu na desni senci), vzeli tkivo, ga preiskali.
rekli so, da je bil nenevarna tvorba. v bolnici je bila 1 dan. upam, da bo pri vas šlo vsaj tako dobro, ali še bolje-brez rezanja!

aidan ve kaj mora, da se mamica stopiuser posted image

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 15999
10.5.2007 8:41:38   
altati
IZVIRNO SPOROČILO: muki1

IZVIRNO SPOROČILO: altati

Mojo maš a ne?

NOBENE!

(odgovor članu muki1)
Neposredna povezava do sporočila: 16000
Stran:   <<   < Prejšnja stran  638 639 [640] 641 642   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  638 639 [640] 641 642   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
13 predlogov za zabavne aktivnosti na prostem
Igre na prostem so lahko odlična zabava za otroke v vseh starostnih skupinah. To je 13 predlogov za otroške igre na pros...

Šport & Nosečnost
Janjikaaaa

Zakaj bi se med nosečnostjo, vsaj v prvih mesecih odpovedale športnim aktivnostim (joga, pilates, fitnes, tek in drugi športi)?

Strah pred škodovanjem dojenčku (51%)

Premalo energije in volje (16%)

Premalo časa (5%)

S športom se tudi prej nisem ukvarjala (28%)

Število vseh glasov: 164

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!