baguSka -> RE: zakaj edinček? (6.10.2006 11:33:09)
|
Full zanimivo... Veckrat sem to ze razmisljala in tud zdej sem opazla, da jih vecina sploh ni bla zadovoljna s tem kar je imela v otrostvu. Torej: tisti, ki so bli sami jim je blo dolgcas in so pogresali druzbo, tisti, ki so imeli brata, bi si bolj zeleli sestro, tisti, ki so imeli sestro, bi si bolj zeleli brata, tisti, ki so imeli pa veliko sester in bratov, pa bi jih imeli manj, zato da bi bli mogoce njihovi starsi bolj pozorni in bi jim vec dali... Nikoli ni prav. Torej kaj je prav?? In Kerensa je pisala tisto okoli dediscine... Ja ok. Ampak kaj pa recimo ko je treba dat starse v dom recimo in je treba placat al pa skrbet za njih in si ti edina?? In nimas nobenega brata ali sestre, da bi si med seboj pomagali? Recimo, samo primer... je pa tuki se vec. Al pa recimo, ko je ena napisala, da ji starsi niso pustil v disko, sestri pa so... A bi blo kej drugac, ce bi bla edinka?? Pomoje ne... Tko da. V resnici je pomoje najboljse, ce se vprasamo, kaj nam je vsec danes, ker v otrostvu nam itak nikoli ni prav. Enkrat se razumemo, enkrat se kregamo in si zelimo bit sami... Jst osebno sem mela dva brata in sem si vedno zelela se eno sestrico... Danes enega bratca nimam vec, z drugim pa se ne razumem najbolje... U bistvu ne morem rect, da je brat v pravem pomenu besede. Nimam tega obcutka. Mava se rada, ampak si tega niti ne poveva. To je to.
|
|
|
|