tulip -> RE: zakaj edinček? (8.10.2006 14:11:47)
|
Imam dva brata, ki sta mnogo starejša od mene, tako da nisem in sem edinka... pazila sta name, za igro pa jim nisem bila zanimiva, ker sem jaz bila še otrok, ko sta onadva že najstniška leta kmalu za sabo pustila. Zdaj smo si enakovredni in se še boljše razumemo kot takrat. Vseeno mi je bilo vedno lepo, ker nas je bilo dosti, vedno se je kaj dogajalo, zdaj pa sploh, ko se vsi z otroci zberemo...to je norenja in hrupa, kot na grški poroki! Pa Taveliki našega v vozičku vozijo okrog, tamali se reži, pa polno idej imajo, kaj bi z njim počeli..ga peljali na skiroju, mu kazali žabe v potoku... Ne vem, jaz si ne predstavljam, da bi bila edinka, ker imam res rada ves ta vrvež. Tako da bikar še kakšnega otroka, vsaj enega.. Moj mož pa je edinček! Si predstavljate kulturni šok iz mirne 3članske družine uleteti v našo, ki je že imela polno mularije! Je bil kar utrujen kdaj! Ampak zdaj se je navadil. Kljub vsemu pa on še malo koleba glede drugega otroka, saj je naš kar zahteven...mogoče čez kako leto (upam!)!
|
|
|
|