|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izkušnje
4.10.2006 9:41:22   
janapan
Sem nova nosečka test user posted image  sem ugotovila šele v ponedeljek. Ma v glavnem namesto user posted image  sem dobil kapljico svetlo rjavega izcedka ta izcedek imam še sedaj par kapljic na dan, danes pa je malo bolj intenzivne barve.

Ma saj sem sprijaznjena s tem da v tako zgodnji nosečnosti lahko splavim me pa malo grabi panika saj veste ko opazim na hlačkah in si mislim a je to to al kaj.....v glavnem
A je imela katera namesto user posted image  na začetku nosečnosti rjavkast izcedek, a je to trajalo več časa, a je to pomenilo splav...a je blo potem vse ok....ne vem nekje razlagajo da je nepravilna krvavitev lahko znak za nosečnost, nekje razlagajo da je lahko rjav izcedek znak za splav, mene pa zanima ali naj se v tako zgodnji nosečnosti 4 tedne(od začetka zadnje menstruacije) in 3 dni s tem obremenjujem ali ne.
Izkušnje prosim...in res hvala za odgovore
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: rjav izcedek--sto vprašanj prosim za izku...
4.10.2006 9:59:02   
Palčica*
Oj Janapan,

Najprej čestitke za user posted image . Veš, sva obe novopečeni.

Ne vem, če Ti bom lahko pomagala, Te bom pa poizkušala pomirit, tako kot so to storile punce, ko sem se oglasila jaz.

Sama sem ugotovila,da sem nosečka pred enim tednom. Preteklo nedeljo sem tudi sama našla na hlačkah verjetno isti izcedek kot ga opisuješ Ti. Seveda panika,kajti tudi sama o teh začetkih ne vem praktično nič,le za izcedek sem vedela,da ne prinaša nič dobrega. Klicala sem dežurnega ginekologa in odšla na pregled.
Za karkoli konkretnega je prezgodaj (ultrazvok in podobno),rekel pa mi je da zaenkrat ne vidi nič hudega.Dobila sem tablete (dabroston-hormonske tablete in tablete za krče).

Je pa tako...Janapan, glavo pokonci. Nič še ni dorečenega in na nič ne moreš vplivat. Tudi tablete,ki jih imam sama ne preprečijo tistega najhujšega,če se narava tako odloči. Lahko pa se naravnaš pozitivno (vem,da je to najtežje) in s tem in seveda počitkom prispevaš največ kar lahko.

Sama sem imela ta izcedek še včeraj zjutraj (kapljico),danes ga nisem opazila. Punce pravijo,da lahko poči kakšna žilica,ker je maternični vrat občutljiv (nič slabega),tko da...milijon je variant.
Je pa dejstvo,dokler ni krvav izcedek se lahko tolažimo.
Če želiš si preberi moj post Nova in nevedna,punce so se kar razpisale o svojih štartih.

Glavo pokonci !

Želim Ti , da bi bilo s Tabo vse O.k.

Palčica

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.10.2006 10:24:30   
A-N-J-A
Tudi jaz sem mela rjav izcedek od začetka.Vsi so mi govorili da je to ok nič sekirat...Jaz sem bla pa vedno bolj živčna in ker je bil moj G na dopustu sem šla na urgenco(tam nekje okol 6t).Naredila mi je uz in dala Dobroston,ki sem ga jemala do 14 t.

Aja pa čestitkeuser posted image user posted image user posted image zauser posted image .

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.10.2006 10:28:06   
najina pikica*
user posted image  ČESTITKE OBEMA user posted image
jst sm imela rjav izcedek 2t,10 t in 11t,tako da brez panike....izcetki so v nos. normalno,če pa se pojavi sveža kri pa pod pod noge k svoji g. oz. na urgenco!
lepo in brezkrbno nosečnost vama želim......

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 4
4.10.2006 10:29:43   
sončica1
Oj! Jest sem imela na dan menstruacije malo krvavo potem pa rjav izcedek kake štiri dni, ampak samo ko sem se obrisala. Ko sem se najavila za pregled sem to omenila in so rekli, da to ni nič takega. Če pa bom začela krvavet pa naj kar pridem se pokazat. Zaenkrat je vse ok. Upam, da tako tudi ostane.
Lp

(odgovor članu A-N-J-A)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.10.2006 10:57:22   
severnica77
Najprej čestitke user posted image .

Izcedek (rjavkast) sem imela tudi sama. To se mi je zgodilo 2x in vsakič je bilo drugače. Prvič je šlo za izvenmaternično nosečnost, drugič (ker je UZ pokazal plodek v maternici) pa sem dobila tablete utrogestan in po potrebi tablete proti krčem ter prespala en dan v bolnišnici, da so naslednji dan še enkrat preverili kakšno je stanje. Sedaj sem v 31 tednu in od takrat (6 teden) se noben izcedek več ni pojavil.

Zato le pogumno, mislim, da ni nič, vendar ti vseeno predlagam, da se greš čimprej pokazati G. Če bi šlo za ss sicer nič ne morejo pomagati, če pa za IMN pa je zelo pomembno, da se ugotovi čim prej.

Držim pesti in eno user posted image  za srečo.

(odgovor članu sončica1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
4.10.2006 11:23:29   
janapan
punce hvala za izkušnje....zdaj sem se odločila da bom naredila tako, čim manj bom mislila na to in počakala kaj prinese čas, popoldan(ko dela) bom še poklicala svojo g da vidim kaj pove in to je to...Upam na vse najboljše in držim pesti........sam positive attitude pa bo vse ok a ne punce...hvala vamuser posted image

(odgovor članu severnica77)
Neposredna povezava do sporočila: 7
4.10.2006 11:58:01   
Anonimen
Takole je . Nobena krvavitev ali rjav izcedek v nosečnosti nista normalna in lahko napovedujeta splav.
Sama sem prvič krvavela, čisto po malo pa je bil potem ss, sedaj v drugi user posted image  pa sem imela prve tedne tam pa tam malce rjavega izcedka, pa smo danes že skoraj polnih 23 tednov noseči! user posted image
Recepta ni, le čimveč počivaj, pojdi do G in predvsem misli pozitivno! To je zelo pomembno!
Želim ti veliko sreče in lepo nosečnost! user posted image

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......