Pikapolonica
|
Hoj! Joj, GOYA, me je kar pri srcu stisnilo, ko sem prebrala tisto o vašem spanju čez noč.... Pri nas pa iz dneva v dan isto - zaspi ob 21-21.30, in potem vstajanje in hranjenje okoli 24h, pa spet okoli 3h, pa spet okoli 6h.... Jaz ne vem, al ma vgrajeno uro v sebi al kaj, ker je to že prav smešno. Če bo zaspala ob 21.15, se bo zbudila ob 24.16, če bo zaspala ob 3.25, se bo zbudila ob 6.28... Včasih se res vprašam, al sem jaz komu kaj naredila... Ker tole vstajanje ponoči, te neprespane noči, to ti res lahko le na možgane udari. In potem sem tečna, pa slabe volje in že zvečer nervozna, še preden sploh zaspim. No, edino nekaj me pri vsem tem tolaži. Da je Lina zdrava deklica. Kar pa je v bistvu tako ali tako edino kar je pomembno. In edino to mi pomaga, da na trenutke ne znorim do konca. Tudi naše spanje v vozičku se je spet poslabšalo. Oz. je pač kakor jo piči. K sreči zdaj vsaj nimamo več problema z uspavanjem, saj ponavadi v dveh minutah že smrči. Kako dolgo pa spi, no to je pa takole.... Predvčerajšnjim sem jo takoj ko je zaspala parkirala pred vhod, na sonček in je brez problema spala 2,5 uri. Včeraj npr., jo je pa moj peljal na sprehod in se je zbudila ob tistih svoji famozni 40 minuti. Pri njej očitno nikoli ne veš... Tudi zdajle npr. spi že od 4h zjutraj, pa se iz spalnice še nič ne sliši. Eh, bo že bolje.... Enkrat.... Do njene poroke sigurno... Aja, drugače jo pa vozimo v trdi košari, zdaj sem ji že tudi ovčko dala notri, da ji je prijetno mehko in toplo, pa iz ene strani jo pokriva streha od košare, iz druge pa streha od športnega vozička in je tako čisto zavarovana pred mrazom. Večji problem sem jaz, ko ne maram nositi kap, zunaj pa je že zdaj tako mrzlo, da je kar hudo. Kaj šele bo.... Tako, zdaj pa grem. Danes me pridejo obiskat sodelavke in moram še borovničevo pito speči. Pa kuhinjo pospravit. Pa.... Lepo se imejte in oglasite se kaj. Tudi ti BONI*, če nas slučajno kdaj prebiraš..... Lepo bi bilo, če bi spet prišla kaj med nas! LP, Pikapolonica PS: GOYA,kje si naredila to svojo slikico. Vidim namreč, da če se postaviš z miško nanjo se nariše tista rokica in jo s klikom lahko potem povečaš. Na moji slikici pa tega ni. Sem si jo pa naredila na www.shrani.si Pa še ena slikica naše Line! OJOJOJOJ, kak je hudo na tem svetu......
|