MajaHorvat -> RE: Kdaj spet začeti po ss? (6.9.2009 21:25:45)
|
Pozdravljene vse tiste, ki ste tukaj na forumu, Moram vam povedati, da sem prav vesela, da ta forum obstaja saj mi odgovarjate na vsa tista vprašanja, ki me najbolj zanimajo. Naj povem še svojo zgodbo: Pred dvemi tedni sem izvedala ob 5:30 zjutraj da sem noseča no ja test je pokazal, bila se zelo vesela, še bodočega očka sem takoj poklicala in mu kar bleknila Dragi očka boš :) tudi on se je zelo veselil. Nakar sem po dveh tednih začela krvaveti, ker mojega ginekola ni bilo, me je njegova namestnica poslala na urgenco, bila sem seveda zelo zgrožena, kako to da me ni hotela niti pogledati, ampak dobro odšla sem na urgenco, kjer so me pregledali in rekli da je vse uredu, ampak vseeno naj doma počivam. Nasledji dan se proti večeru začela dobivati grozne krče (osebno mislim da so bili popadki - ubistvu sploh ne vem ali se temu lahko tako reče), ko sem šla na stranišče se je kri kar ulila iz mene in seveda na wc papirju je ostala gmota, v tistem trenutku sem ugotovila da bila to moja punčka (no ja v petem tednu seveda še ne veš kaj je po spolu, vendar naj vam povem da sem kar čutila da bi bila punčka), seveda v tistem trenutku, sem bila najbolj žalostni človek na svetu, sploh ne znam opisati tega občutka, ki sem tisti trenutek čutila. Nasledji dan pa si na urgenci povedala da je bil čisti ss in ne potrebujem nobenega čiščenja. Na pregled pri ginekolu še vedno čakam. Resnično ne razumem zakaj bi do tega lahko prišlo. Imam pa eno vprašanje: Ali je res da na spotane splave lahko pliva ista krvna skupina? Hvala res vsem za pomoč Maja
|
|
|
|