Mavrica32 -> RE: Kdaj spet začeti po ss? (19.9.2007 16:07:17)
|
zdravo Polidadi, v katerem tednu se ti je zgodil SS? Zdravo ostale... Danes je 10 dan po mojem drugem SS. Občutek po abraziji je bil malce drugačen kot po prvi. Grozno mi je bilo iti na WC. Mislim, da sem zaradi tega tudi zelo malo pila. Potem sem pa prebrala na forumu, da je zaradi problemov z vnetjem - tega me je najbolj strah, treba pit in sedaj se prav spravljam k temu, da res pijem nesladkani čaj. Še vedno imam občutek težkega trebuha - kot da nekaj notri je in imam rahle težave s prebavo. še vedno kar naprej čekiram spodnje perilo. Krvavela sem zelo kratko, ker je šlo za delni spontani splav. Imam pa vsaki dan majhen izliv belega toka. Punce, ste morda kaj bolj čustveno občutljive? Jaz se nikoli nisem imela za histerično. Sedaj pa poslušam od moža, ne bodi histerična. V ponedeljek sem šla delat, ker mi je sodelavka menda izjavila, da bo zahtevala mojo premestitev. In ker na trenutnem delovnem mestu rada delam, sem seveda šla. Pa tudi koristno je bilo, ker sem se tako dodobra zamotila. V nedeljo so prišle za mano tudi solze, ki jih prej ni bilo. Kondicija moja je na psu. Vendar si še ne upam športat. Kdaj je kaka od vas začela spet z redno vadbo? Recimo kolo, hribi, tek... Za plavanje itak vem, da še tri tedne ne smem. Prvič je trajalo več kot mesec, da sem začela, pa še pri tem mi je bilo grozno, ker sem se počutila tako švohotno. Seks. MMM, prvi dnevi po čiščenju, jz kr bi. Ampak vse je bilo le v glavi. Do realizacije pa me ni bilo. Morda je bil mlaj, tisto, kar me je res gnalo. Zdaj pa že nekaj dni ne čutim kake želje po seksu. Mogoče je kriva vse služba. Mislim, pa da bom tudi jaz počakala najprej na prvo M in šele potem prakticirala. Še vedno razmišljam, kdaj bi šla na prvi pregled po SS k svojemu ginekologu. Kdaj ste šle ozr. kdaj boste šle? Jaz imam pregled naslednji torek in ne vem, če je smisel... Lep torek še naprej in veliko sonca VSEM
|
|
|
|