|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   KOLIKO SPIJEJO
28.9.2006 23:34:08   
Pingvinčica
Zanima me koliko približno spijejo vaši otroci in koliko so stari. Meni se zdi da Tia pije ful malo. Probam vse od tega da pije iz magičnega lončka, pa na slamico, pa iz kozarčka, pa po žlički pa če gospodični ni da bi pila ne bo. Ponudim ji čaj, sokove od breskovega, navadnega soka z vodo, mareličnega, vodo, vodo z okusom pa ne in ne. Sploh me je strah kadar ima drisko ali pa bruha, pa mi vsi govorijo dost more pit. Ja sej to tudi jaz vem sam noče noče. Tudi skozi igro sva poskusli da pije punčka, medo, ko bi mogla pa Tia pa noče. Mate kakšen nasvet?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOLIKO SPIJEJO
28.9.2006 23:37:27   
Anonimen
Očitno ne potrebuje veliko tekočine.
Naš do 16 meseca ni pil nič oz. samo deci na dan,sedaj pa spije do4 lumpijevih sokov na slamico,plus še kakšno šalico cedevite ali čaja.
ne sekiraj se,jaz še sedaj spijem največ 2 deci na dan,tudi ko je vroče za ****

(odgovor članu Pingvinčica)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
28.9.2006 23:53:02   
lelaval
Moja pa je pri 15,5 mesecih že pravi pijanček. user posted image  
Danes sem mislila štet, koliko flašk spije, pa sem pozabila. Jih pa sigurno 10-15 (v flaško - magični lonček gre 1,5 dcl tekočine). Pa se ne zafrkavam. Še ponoči ima nastavleno flaško in jo sigurno 2k napolnim. Ji bo treba postavit sodček s pipico k posteljici. user posted image  

Ni pa niti poleti, ko je bila ful vročina, toliko spila. Je 14 dni nazaj začela s "pijančevanjem".  user posted image

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

Neposredna povezava do sporočila: 3
30.9.2006 14:42:52   
junior
3.5 litra čaja na dan plus hrana.

Neposredna povezava do sporočila: 4
30.9.2006 14:43:24   
junior
aja stara je pa 18 mesecev.

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 5
30.9.2006 22:21:05   
iva01
nekje okoli 1.5 litra tekočine na dan + hrana(juha)

(odgovor članu junior)
Neposredna povezava do sporočila: 6
30.9.2006 22:21:34   
iva01
star pa je 22 mesecev

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 7
1.10.2006 10:15:17   
Maxica
Tudi naš dveletnik spije okrog 1,5 l dnevno. Predvsem preden gre spat, se naliva z vodo.user posted image

Sami sončki okrog mene :)

(odgovor članu iva01)
Neposredna povezava do sporočila: 8
1.10.2006 10:23:38   
Jančika_
Naš spije blizu ničuser posted image . Poskusila sem že čisto vse (pitje iz vseh možnih zadev, vse od vode do gostih sokov), ampak ne, on ne bo. Tudi v vrtcu noče piti. Naredi en požirek in je zaključil. Pil bi edino mleko po flaški, tako da mu zdaj mešam deci mleka in deci in pol vode, to pa spijeuser posted image . Samo, da je belo, pa gre doluser posted image , okus očitno ni pomemben.

(odgovor članu Maxica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
1.10.2006 10:41:51   
eva1
Moj pije že od rojstva ful malo, sedaj je star 19 mesecev, pa spije nekje 3-4 deci na dan! Poskusila sva že vse možno, ampak očitno ni tak pjanček k jst, k spijem po 4 litre na dan!

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 10
1.10.2006 20:35:57   
Aja32
Naš pri enem letu spije cca. 1 liter na dan... Ponoči sprazni celo taveliko flašo 330 ml čaja... Pa predno zaspi ponavadi spije kar veliko...

LP A

(odgovor članu eva1)
Neposredna povezava do sporočila: 11
3.10.2006 13:24:54   
Pingvinčica
Jančika veš Tio je tudi mleko rešvalo, kar se tekočine tiče, pol je pa ko smo z morja prišl še mlek nehala pituser posted image user posted image , kr čez noč pa ga je prej tudi pol litra in več spila. 

(odgovor članu Aja32)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.10.2006 20:53:18   
žogicanogica
Ne morem verjet, da eni mulčki tolk polokajo. naš 14 mesečnik ostaja pri 1 dozi magičnega lončka in enem sokcu na slamco. pa na vsake tolk še kakšen požirek naredi iz kozarca pri komu. aja če bi mu pa lahko pir dajal, bi bil pa že alko, ker samo da piksno vid, se mu kr zmeša.user posted image mormo kar skrivat pred njim.

Neposredna povezava do sporočila: 13
4.10.2006 13:52:45   
NIN@
Naš se naliva, da je moker od znotraj in zunajuser posted image
nemogoč je ka r se pitja tče, sem se na začetku kr mal sekirala ker so rekli da pretirava s tekočino!! Čez dan spije 1,5-2l  ponoči pa 4dcl + jutranjo dozo mleka oz.kakava 3dcl

lp
nin@

(odgovor članu žogicanogica)
Neposredna povezava do sporočila: 14
6.10.2006 15:54:22   
lojzika
Naš pa če spije eno šalčko je to velik praznik pri 17 mesecih. Včasih iz kozarčka spije polovico, poskusli smo pa tudi skor use brezalkoholno

(odgovor članu NIN@)
Neposredna povezava do sporočila: 15
13.12.2006 21:46:41   
tincci
1 deci vode pri 13m pa še to je treba afne guncat

< Sporočilo je popravil tincci -- 13.12.2006 21:51:06 >

(odgovor članu lojzika)
Neposredna povezava do sporočila: 16
14.12.2006 23:21:03   
Pikica76
tam okoli 1 liter čaja če ga pije po flaški. Sedaj ko sem ukinila flašo za čaj in pije po magičnem lončku pa komaj 2,5 dcl na dan. A mislite, da se je po flaški nacejal?user posted image

(odgovor članu tincci)
Neposredna povezava do sporočila: 17
15.12.2006 7:20:03   
srki
Prav dosti ne popije, mogče liter, do liter pa pol, s hrano vred. Očitno toliko ne rabi, zadošča mu tudi, če poje jabolko ali kakšno mandarino.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 18
15.12.2006 19:13:20   
biba77
pri 6 mesecih spije 4-5 dcL na dan. + jutranji podoj...

Kjer so bibe, bauci in miške doma...

http://biba77.moj-album.com/

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 19
17.12.2006 17:55:48   
soncek&luna
moj 14 mesecnik spije do 1,5l caja na dan.

Mami, pika moja!

(odgovor članu biba77)
Neposredna povezava do sporočila: 20
18.12.2006 19:00:58   
Mojra
Meni logika govori: povprecen odrasli med 60-80 kg spije 2-3l tekocine na dan, pol mora moj mali ki ima 12kg spit 3-4 dcl. Nekako tako tudi je, ce upostevam se vse mandarine v katerih je tudi tekocina. Je pa res da kaksen dan manj kaksen vec. Seveda ce mu dam jabolcni ali pomarancni sokec s sklamo bo spil v momentu vse ker mu je pac sladko in dobro. Drugace pa za žejo pije že od 5 meseca samo prekuhano vodo oz. od 1.leta ustekleničeno. Zadnje čase mu preden greva spat nastaviva mali magični loncek v posteljco ( kakšen deci vode) in še to iz razloga ker ko se zjutraj zbudi je žejen, spije malo vodike in čeblja se igra in ukvarja sam s seboj še kaksne pol ure ali več tako da lahko midva se malo poleživa user posted image .

(odgovor članu soncek&luna)
Neposredna povezava do sporočila: 21
19.12.2006 11:25:45   
jakaracman
Naša spije okoli pol litra na dan, je pa stara17 mesecev +hrana(juhice )

(odgovor članu Mojra)
Neposredna povezava do sporočila: 22
20.12.2006 13:15:14   
katarina2004
Pri našem je čisto odvisno kakšen dan popije 3 flaške po 2 dl, kak dan pa še ene cele flaške ne spije. Imamo pa 18m.

(odgovor članu jakaracman)
Neposredna povezava do sporočila: 23
21.12.2006 8:33:03   
Felicity
Naša 14m spije od 2-3 dl na dan, zvečer preden gre spat še 3 dl mleka.

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 24
22.1.2007 12:21:05   
Marelica
IZVIRNO SPOROČILO: Tia2005

Zanima me koliko približno spijejo vaši otroci in koliko so stari. Meni se zdi da Tia pije ful malo. Probam vse od tega da pije iz magičnega lončka, pa na slamico, pa iz kozarčka, pa po žlički pa če gospodični ni da bi pila ne bo. Ponudim ji čaj, sokove od breskovega, navadnega soka z vodo, mareličnega, vodo, vodo z okusom pa ne in ne. Sploh me je strah kadar ima drisko ali pa bruha, pa mi vsi govorijo dost more pit. Ja sej to tudi jaz vem sam noče noče. Tudi skozi igro sva poskusli da pije punčka, medo, ko bi mogla pa Tia pa noče. Mate kakšen nasvet?

No, končno ena, ki bo razumela našo situacijo. Je vse do pikice natančno, samo starost se ne ujema (gremo šele proti 10 mesecem). Jaz lahko njeno dnevno dozo podam kar v požirkih. Zdaj izkoristim tudi to, da ima zelo rada juhico - na ta račun dobi v sebe vsaj nekaj tekočine več. Pa kozarec je na srečo zanimiv vsaj za 3 požirke, pol se pa tak začne že igrat in ven pihat.  Aja, pa jutranjega mlekca ji kar malo bolj redkega zmešam, ker čez čas tako dobi kašico. Ne gre in ne gre nam pitje, pa tega nihče ne more verjet. Seveda posledično zelo trdo kaka. Ampak jaz že enostavno več ne vem, kaj naredit.user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

BLOG: Koga povabiti na otrokov rojstni dan?
Kar vse sošolce, da ne bo kdo slučajno užaljen? Pa vse sosede in prijatelje, ki so kdaj otroka povabili na svoj rojstni ...
Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....

Plenice na dom
nada56

Ce bi imeli možnost dostave plenic na dom, kaj bi pri tem najbolj cenili?

Odlično, ni mi treba v trgovino po velike pakete (47%)

Dostava še isti dan ali po nekaj urah od naročila (15%)

Dostava zgodaj zjutraj (0%)

Dostava zvečer (4%)

Dostava sobota in nedelja (0%)

Dostava predvsem, ko so trgovine zaprte (34%)

Število vseh glasov: 47

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!