Marelica -> RE: KOLIKO SPIJEJO (22.1.2007 12:21:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: Tia2005 Zanima me koliko približno spijejo vaši otroci in koliko so stari. Meni se zdi da Tia pije ful malo. Probam vse od tega da pije iz magičnega lončka, pa na slamico, pa iz kozarčka, pa po žlički pa če gospodični ni da bi pila ne bo. Ponudim ji čaj, sokove od breskovega, navadnega soka z vodo, mareličnega, vodo, vodo z okusom pa ne in ne. Sploh me je strah kadar ima drisko ali pa bruha, pa mi vsi govorijo dost more pit. Ja sej to tudi jaz vem sam noče noče. Tudi skozi igro sva poskusli da pije punčka, medo, ko bi mogla pa Tia pa noče. Mate kakšen nasvet? No, končno ena, ki bo razumela našo situacijo. Je vse do pikice natančno, samo starost se ne ujema (gremo šele proti 10 mesecem). Jaz lahko njeno dnevno dozo podam kar v požirkih. Zdaj izkoristim tudi to, da ima zelo rada juhico - na ta račun dobi v sebe vsaj nekaj tekočine več. Pa kozarec je na srečo zanimiv vsaj za 3 požirke, pol se pa tak začne že igrat in ven pihat. Aja, pa jutranjega mlekca ji kar malo bolj redkega zmešam, ker čez čas tako dobi kašico. Ne gre in ne gre nam pitje, pa tega nihče ne more verjet. Seveda posledično zelo trdo kaka. Ampak jaz že enostavno več ne vem, kaj naredit.[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]
|
|
|
|