Zahi -> RE: Kako se naj odzovem (28.9.2006 9:38:05)
|
IZVIRNO SPOROČILO: neapelj Poskusil sem že obe možnosti ki jih pač poznam. Prvo sem se odločil, da se pač na nasilje ne bom odzival in sem se ji pustil, pa ni bilo sprememb oziroma sem prejemal še dodatna ponižanja. Priznam pa tudi da sem poskusil tudi vrniti udarec, ko mi je pač takšno ponižanje prišlo vrh glave, čeprav sem pri tem vedno razmišljal s kakšno močjo naj vrnem udarec. Njena razlaga da me udari je pač da ji med prepirom izjavim kaj takega ko ona ne more prenest, samo po drugi strani pa v prepiru tud jaz slišim marsikaj neprijetnega. Moram pa povdarit, da pa pred tem še nisem nikogar udaril, kaj šele ženske, saj sem še vedno mnenja da udarijo strahopetni moški prej kot pogumnejši. Ustavi udarec predenj pade.. jo primi kot je rekel FERBEC.. in reč "ZDEJ PA DOST" [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image] ne rabiš je udarjat nazaj.. pač te je nekajkrat klofnila.. ženska ima verjetno zelo močan karakter... Si močnejši od nje.. ustavi jo.. pa povej, da tako ne gre.
|
|
|
|