Anonimen -> RE: Kako se naj odzovem (28.9.2006 15:16:48)
|
Mene pa zanima, kaj ji te rečeš, da te udari? Oprosti, ampak moram vprašat: a se ji morda med prepirom lažeš? Hočeš prikrit kaka svoja "dejanja"? Evo: moj bivši se mi je neprestano lagal v oči. Pa je bilo tako očitno, da se laže (logika mi zaenkrat še dobro dela). Kot recimo v enem od postov, ko ji mož reče, da je sentimentalen sms poslal kolegu!? Halllooo?!!!! Pa mu lepo rečem, da naj pove tak kot je, da se bova poskušala lepo pogovorit in najti rešitev. On pa še vedno po svoje in povzdiguje glas (kar ful ne prenesem) in maha z rokami, da kakšna sem, da mu nič ne verjamem itd. Pa sem ga klofnila, ker mi je prekipelo, da se dela tako direktno norca iz mene (čeprav sem drugače zelo mirne narave, sproščena in zeloprilagodljiva). Rezultat? Sva se umirila in vse mi je lepo priznal. Me boste sedaj linčali? Pač se je meni zdelo nespoštljivo, da mi na agresiven verbalni način hoče vsiliti svojo laž! Ker se je delal norca med drugim iz moje sposobnosti presoje....čeprav ne odobravam tega - lahko bi tudi mirno spakirala kufre in šla. Kar sem na koncu tudi naredila - ker lažnivci pač nikoli ne nehajo lagat, jaz pa več nisme imela volje in energije reševati zveze sama. Ne pravim, da je v tvojem primeru isto....če se prepirata na spoštljiv način, potem ima tvoja sigurno problem, ki ga morata na nek način rešit. Ampak morala sem to napisati, da ne bo zgledalo vse samo črno-belo.....
|
|
|
|