Zahi
|
IZVIRNO SPOROČILO: Poka Men je bivši rekel, čeprav sem bila ful suha, nekaj v tem smislu, da imam veliko rit, kar ni blo niti približn res. Je pa imel on kr velik trbuh od pira, eč smo že pri tem, pa me ni motilo. Ampak po taki izjavi je bil sam še bivši. Moj sedanji mi je pa rekel, da bom mogla shujšat, ker sem se res kar precej zredila čez zimo, tudi ni edini, ki je opazil. No, ni še tako, da bi rekla da sem debela, ni pa več tista postava za kazat trebuh in noge. Ampak predenj sem ga spoznala sem hodila vsak dan v fitnes in tudi tam so bili recimo na oko všečni moški, pa mu nekak ni najbolj pasalo, da hodim sama, pa tud ker sva imela finančne težave se mi ni zdelo fer, ker je on tisti, ki je zaposlen. No in zdaj, ko mi je pač to predlagal, sem mu rekla, da se bom pa pač spet vpisala v fitnes in da nebi bilo slabo, če bi tudi on pridobil kako mišico, ker je tak suhec (je kr v redu, ampak men osebno je všeč več mišic), poleg tega sem mu pa rekla, da sem vesela, da nisem takšna kot nejgova bivša, ki je bila pa res grozna za pogledat, niti lepa, pa sploh je blo fejst preveč (kar sploh ni pomembno, mi je pa v tistem trenutku prav prišlo, da sem mu zabrusila nazaj). hahahaha... res... keri problemi...
|