|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
7.2.2007 10:53:00   
zabica26
Pismo, midva pa nisva hotla vedt spola, ampak je bilo tako očitno… user posted image
že zdej naju otrok zafrkava…kaj šele bo.user posted image
Men je drugač tko lepo, če je vsaj to presenečenje…. ker je res vseeno ali je fantek ali punčka. user posted image

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 1651
7.2.2007 10:53:49   
*ANA*
Iz kje točno si?Jaz sem 15 minut iz Gorice- Miren.Kam hodiš h ginekologu?

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 1652
7.2.2007 10:58:49   
*ANA*
Pa saj je meni tudi čisto vseeno ali bo fantek ali punčka, ampak glede na to, da imamo doma 14 mesečno punčko, bi bili veseli, če bi bil fantek. Ampak bo vseeno super če bo punčka. Firbec nas pač matra.
ko sem bila 1.user posted image so mi vsi govorili ,da bo fantek, pa so se ušteli.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1653
7.2.2007 11:23:20   
zabica26
hehehe...user posted image
aja, enga razgrajača že imaš...to je potem že malo drugače...jst si bom kasneje (upam, da bo) tut verjetno želela izvedeti spol, da bom malo organizirala prostore doma...

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1654
7.2.2007 11:36:11   
Palčica*
Evo punce, končno mal časa da se Vam še jaz javim. Da ne boste rekle,da Vas vabim v Monsa,potem pa izginem...Kakorkoli-tule je seznamček vseh,ki bi lahko prišle,dodala sem še tebe Drnula,ker sem videla,da lahko prideš. Še kakšna?

Pofočkane za MONS-Polna skleda zaenkrat;

1.Palčica
2.N & B
3.Luckabucka
4.Nikical
5.Nogica ?
6.Žabica 26 ?
7.Ronja
8.Andreja 75
9. Liona
10.Kati 81 
11. Drnula 

Torej punce- kdaj Vam najbolj odgovarja? 14.2. je nedelja-takrat bomo najraje vse doma,ne? Kaj pa potem -Vam bolj paše med tednom ali petek ali sobota(sobota je 20.2)? Meni osebno je popolnoma vseeno,kot sem rekla se bom prilagodila,mi je pa nekje najljubši petek. Kaj pa ostale? Pa še za uro mi mal sporočite kako Vam paše,da nekako pridemo skupaj. Verjetno popoldane,ne?Kdaj?
Aja-datum je zgolj okviren,če v tem terminu nikakor ne morete povejte,bomo našle drugega.

Drugače pa...
Bila sem pri ginekologu in vpraša me če bi rada vedela spol otroka. Kljub temu,da sva se z mojim odločila,da ne bova vprašala,me je zamikalo. Ginekologinja gleda popolnoma brezizrazno v ekran,meni pa v določenem trenutku rata tako žal,da sem rekla ja,da sem jo že v naslednjem trenutku prosila naj vseeno otrokov spol obdrži zase.
Zmedeno a ne?
Vedela sem namreč,da novice ne bi mogla zadržati zase,(moj pa mi je rekel,da tudi v primeru da izvem otrokov spol,naj njemu ne povem),ni pa se mi zdelo fer,da bi drugi-pa kdorkoli že,vedel pred njim.
Tko da-ne veva !

Upam da ste v redu !
Čestitke vsem mamicam,ki se pripravljajo na fantke,punčke kakor tudi vsem tistim,ki še ugibamo kaj pričakujemo.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1655
7.2.2007 12:13:54   
Anonimen
Ojla
Da se še jaz malo javim. Ja midva tud nočeva vedti spola. Ampak jaz kar skoz govorim kot da je user posted image . Včeraj sem celo mojmu  dragemu rekla, da bomo junijke iz RR večino imela user posted image , pa me je kar debelo pogledal. No potem sem mu pojasnila, da imam pač res tak filing, da bo fantek (čeprav moja želja je že od nekdaj da  bi bila prva user posted image ). Mi je pa res čisto vseeno kaj bo. Ja moj fotr je pa čist mahnjen na user posted image . Pravi, da če je punčka ni treba niti čestitat. Bedak. Sem tako jezna, ker ima tako mišljenje že od nekdaj. Ja zadnjič ko mi je čestital za roj. dan mi je na koncu rekel ... no pa da bo fant. Mislim grrr.. grrr..., se mi je kar film zavrtel tolk sem bla user posted image .

Ronja ti kar bolj počivaj in če si pametna kar pojdi na bolniško, če pač nimaš zoprnega šefa in če je to možno v tvojem poslu. Glede na to kako si uboga s tem tvojim bruhanjem in še vročino res potrebuješ več počitka. Jaz bi na tvojem mestu vse preložila na drugo leto in šla uživat. Res. Sicer plavanje je baje dobro za user posted image (v čisti vodi) ampak, če si tako slabotna si dobra da se pripraviš it.
Jaz ne bom nič jamrala, ker se preveč dobro počutim.

Ja ostale pa vidim, da ste tudi kar zdrave, razen raznih krajših viroz za kar pa mislim, da je krivo letošnje čudno vreme.

Ta teden sem še za knjigami, drug teden pa bom že bolj sproščena, si bom tudi privoščila kaj zase (malo razvajanja). Me je ravno danes klicala kolegica s katero se nisva slišale že več kot tri leta. Je zvedla da sem se poročila (čeprav bo kmalu eno leto) no za user posted image pa najbrž še ne ve, tako da drug teden se malo dobiva na enem klepetu, bo po moje prav fajn spet spomine obujat.

Aja glede srečanja Palčica pa se ve kar zmenite za trmin jaz pa bom potrdila če pridem. Nisem iz Lj. in bom vidla kako bo. Bi se pa prav rada dobila z vami, da mal vidim vaše bušije user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image če so tud tako lepo okrogli kot moj.
Ja moj mali user posted image   je pravi razgrajač, najbolj razgraja zvečer v postelji aja pa tam okrog treh pred kosilom (ko pride dragi) tud brca. Najbrž to pomeni da je takrat tud on lačen. user posted image user posted image user posted image

Ja ko že govorim o brcikah je prav hecno, da full močno brca ko imam roko na bušiju, ko pa hočem pokazat dragemu pa kar naenkrat neha. Sem rekla dragemu, da se mora pač več ukvarjat z mojim bušijem, drugače ga tamau user posted image ne bo prepoznal ko bo pokukal na ta svet user posted image user posted image . Ja baje da zdaj že zaznava najine glasove, tako da se mormo kar pogovarjat z njimi. user posted image user posted image

Mislim, da sem za danes dost naložila. Ja jutri je moj hotu it smučat jaz pa malo na sonček, pa se mi zdi da bo vse v vodo padlo ko je tako kislo vreme user posted image . V petek grem pa v Portorož-spet na en izpit.

Sem pa pozabila pozdravit vse tiste ki ste se nam pridružile pred kratkim. Pozdravljene pri nas čvekastih JUNIJKAH.

Zdaj pa res ADIJO

(odgovor članu Palčica*)
  Neposredna povezava do sporočila: 1656
7.2.2007 12:46:07   
*ANA*
Ja, eno razgrajačico imamo že doma, tako da bi radi vedeli, kaj bo! Sicer pa kot sem rekla  je vseeno ali je user posted image ali user posted image samo firbec, res.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1657
7.2.2007 13:35:41   
FLASK_A
Palčica, meni je vseeno, kdaj- sem popolnoma flexibilnauser posted image  Študentka brez obveznosti- kdo drug se lažje prilagajauser posted image  Predlagam pa, da se dobimo proti večeru, ker ima popoldan najbrž vsaka svoje obveznosti, dopoldan pa imate službe. Pa še Mons je takrat najmanj hrupen in bomo lahko zasedle najljubši kotek.

Nogica, velik sreče na izpitu!!!!user posted image user posted image  Jaz sem ravnokar z enega- upam, da bouser posted image . (če bo, imam letos že 6 izpitov pospravljenih. Se mi zdi kar v redu.) Zdaj mam pa neki časa mir glede tega, ker sem si vzela FRAJ!!!!! Malo za užitkarjenje, pa tko. Jutri greva na predvalentinovuser posted image  dvodnevni paket razvajanja s spa programom, polpenzion, hotel na hrvaškem. Tako da se nekaj časa zdaj ne tipkamo. Res upam, da se bova imela fino.

Potem pa imava v roku 2h tednov 3D UZ, tako da komaj čakava! Me pav zanima, če se bo res videlo spol, ker najine g na morfologiji tega nisva vprašala. Naj bi bilo presenečenje, ampak če se na 3D tako dobro vidi, pol pač s tem ne bo ničuser posted image  Bomo vidli...

PA SEVEDA DOBRODOŠLE VSE NOVE BODOČE MAMICE MED JUNIJSKIMI RAGLJICAMI!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image

Želim vam lep dan in pobožajte svoje bušije!! user posted image user posted image  

Si doma? Doma si. http://www.facebook.com/doma.si.vesna

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1658
7.2.2007 13:49:19   
janapan
Punce pršla sem nazaj, na potovanju je bilo fantastično...ful smo videli, ful sem spala, ful sem jedla ( na vagi pa sam 8 dkg več jeee)...sedaj pa v realnosti...še se spominjam kako je bilo pred dvema dnevoma ko smo bli na 25 ih stopinjah in v sončku. Počutila sem se ful v redu, tamali/a brca kot nor tako da me včasih prav predrami.
V glavnem zdej bom kar nekaj dni na jbolkih da se malo spucam, ker sem na križarjenju naredila over doze škampov, hobotnic in drugih morskih užitkov ( seveda sem se školjkicam pridno izogibala - no kapesantam se nisem mogla upreti).
Če vam rata punce privoščite si zdej dokler še lahko še malček dopusta....pravijo da je v  teh mesecih med 5 in 6 mesecu najbolše...in jaz to potrjujem ; ))

Lp

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1659
7.2.2007 14:08:00   
ronja
Ojla, punce! Se vam javljam iz polnega teka v službiuser posted image . Sem sicer malo zmatrana, zelooo neprespana, še vedno bruham (včeraj sicer nisem, ampak tudi nisem jedla kosila, samo sladkarije, jogrute ipduser posted image ), še vedno mam vročino, se mi zdi, zdaj si je nisem merila, ampak vedno, kadar si jo, jo mam, potem si je pa rajši ne, heheuser posted image ja, saj mogoče bi bilo pametno, da bi lepo šla na bolniško, ampak meni je blesavo bit skoz doma, pa potem ti še napišejo, da smeš samo do zdravnika in čeprav vem, da me moji delodajalci ne bi preverjali, ker me vsi sami pošiljajo na bolniško, mam vseeno slab feeling... Rada bi bila 100/h v pogonu kot po navadi...user posted image Rada bi še kaj naredila predno grem na porodniškouser posted image

Ja, plavat se kar spravim, saj ne rečem, da se mi vedno da, hehe, včasih ko grem tik pred tem bruhat, si res rečem, kaj mi je pa tega trebauser posted image , ampak ko grem, mi pa ni žal, sem že kar napredovala v delfinčkuuser posted image Sem pa še daleč od Mankoča, hehe:) Včeraj sicer nisem šla, ker moram in res MORAM končat to honorarno delo, pa težko delam zdaj do 7h zjutraj, ker moram takrat vstat... In tako delam do 4h in potem spim 3 ure in sem včeraj rekla, da mogoče bi pa 1x spustila plavanje, pa spala 2 uri več, kar se je tudi zgodilo - sem šla spat že ob 2h! Bravo jaz!user posted image Tak da napredek, sem spala že 5 ur, hehe! No, priznam, mal je mel tut fant prste vmes, me ni pustu it, pa potem ni hotu it spat brez mene... potem sem mela pa slabo vest, da ne bo nič spal...

No, saj glede na vse to se mi zdi, da se kar dobro držim, tu sem si že vse spet postavila in znosila v laboratorij in pri tem ugotovila, da sploh nimam tako zelo nezahtevne službe, kot sem mislila... mislim tudi fizično... Včeraj sem premikala eno železno mizo, ker so mi jo postavili na sredo sobe, sem jo sicer samo potiskala, ne dvigovala, pa me je potem kar malo bolelo vse skup in sem rajši nehala, no, saj sem jo itak prigurala do stene... ja, saj sem hotela rečt prijatelju, pa tudi ne sme, ker je mel kilo, ostali fantje pri nas so pa bojl tako, da jih je treba malo prosti... Saj pomagajo, če zateiš, samo traja... jaz pa sem hotela čim prej začet delat... Ne me preveč kregat, me je že fant...user posted image

No, potem sem mogla še znest vse sem in sem ugotovila, da stopnice niso več tako prijazne za preskakovat, kot so bile in da majo vse te zadeve (laptop in razni aparati) tudi svoje kile, ki jih niti ni tako malo... Hvalabogu mi je ratalo prepričat sodelavca, da mi ne bo treba vsega skup nosit vsak dan dol, ker najprej je to hotel, da bo on delal na isti opremi in bom jaz to vsak dan nosila 3 štuke po štengah gor pa dol, zjutraj gor, popoldne dol... Sem mu povedala, da mi to ni lih všeč... pa se je nekak vdal in dela na tisti opremi, ki je bila itak od zač. mišljena zanj... Mislim, moški! Sploh nisem navajena takih kretenov, ker mam doma takega srčka... no, vsaj vem, kaj mam, hihiuser posted image

no, zdaj šibam, mam eno nujno delo, se še kaj oglasim, ko bom mela 5 minut!

Dobrodošle vse nove!

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1660
7.2.2007 14:11:19   
austen
Punce, lepo pozdravljene. Berem vas že nekaj časa, zdaj pa sem se odočila, da par besed tudi napišem. Rok imam 28.06., morfologijo pa 22.02.
Zanima me, ali katera telovadi doma? Ali hodite večina na organizirano telovadbo? Sem namreč na bolniški, ker so mi zaradi nosečnosti "podivjali" ščitnični hormoni. To pa pomeni, da se zelo hitro utrudim in moram veliko počivatiuser posted image . Na obali (kjer živim) so pa vse vadbe za nosečnice v večernih urah, ko jaz nisem več v formi Trenutno je moj edina rekreacija vsakodnevni sprehod s psom (cca uro in pol) ampak mislim, da je to premalo. Lepo prosim za kakšen nasvet.
Imejte se lepo.

(odgovor članu janapan)
Neposredna povezava do sporočila: 1661
7.2.2007 14:12:12   
Anonimen
Ja nikica tudi tebi veliko sreče user posted image user posted image user posted image . Sicer špa itak vem, da si full pridna. Mene ti izpiti prav mučijo, bo že.

Pa UŽIVAJ NA DOPUSTU.

(odgovor članu janapan)
  Neposredna povezava do sporočila: 1662
7.2.2007 14:49:36   
N _ B
Palčica: mislim, da si zgrešila mesec. Smo že v februarju in 14.02. je po mojem koledarju sreda, 16. in. 17.02 pa sta petek in sobota. user posted image user posted image user posted image

Ni panike, saj te razumem. Meni tudi čas noro drvi. Danes sem recimo temu, zadnji dan v službi in sem ful tečna, ker vsi nekaj hočejo od mene. Od novembra vedo, da sem nosečka, pred enim mesecem sem jim povedala, da grem s februarjem na bolniško, ampak neeeeeeeeeeee.....vse zadnje minute. Da o tem, da nimam osebe, ki bi ji predala posla in me nadomestila sploh ne govorim. Se mi kar svita, kako bo izgledala tale moja bolniška user posted image user posted image user posted image

Kar se Mons-a tiče bi meni potem bolj ustrezal petek 16., ker imamo v soboto planirano eno žurko pri prijateljičini malčici, pa še pustna je in se mi ni ravno za izpostavljat po cestah. Če ne bo šlo drugače se bom pa tudi za soboto prilagodila.
Komaj čakam.

Se še javim. Grem nazaj reševat neke traparije.

Pa pa.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1663
7.2.2007 15:30:44   
Lea77
Iz Ročinja. H ginekologu hodim v Tolmin. Sem že dober mesec na bolniški, ker sem zakrvavela in sem mogla počivat. Zdaj pa že hodim na sprehode in 1 × tedensko plesat.
Kar se tiče spola otroka me samo močan firbec maltra, drugače mi je pomembno samo, da bi bilo vse v redu z njim/njo. Tudi meni je v prvo večina coprala fantka, razen tašče, ki si je na vso moč želela punčke (sama ima 3 sinove). In želja se ji je uresničila. Imam že 20 mesečno, večinoma ponoči nespečno punčko. Kako pa tvoja spi? Imaš namen rodit v Šempetru? Kdaj imaš rok? Jaz imam 27.7, ampak mislim, da bo šel še kakšen dan mimo.

(odgovor članu *ANA*)
Neposredna povezava do sporočila: 1664
7.2.2007 15:53:45   
melaverde
Ciao punce,

se še jaz na hitro oglasim preden odhitim domov. Mislim da ni potrebno govorit kako me hitro na kavču zmanjka...me je že mož opomnil da bi bilo lepo če bi mu kaj zlikala, če utegnem...uffa!!

Sem hotela samo austen odgovorit, da je telovadba v kopru pon - tor-čet in petek ob 17:20 (si pač izbereš dva dni).
meni je ravno ta urnik problem ker delam do 16h in pol sem preveč lačna da bi še telovadbo dala skozi user posted image
za vse informacije pokliči STUDIO MAJA 63 92 013 (na Ogrlici)

a je katera našla kako knjigo o telovadbi ali celo kaj na internetu, če ne se bom en dan odpravla opazovat in bom potem telovadila doma....

lepo se imejte jutri......
ciaoo

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 1665
7.2.2007 16:01:19   
ronja
Aja, glede Monsa, jaz bi rajši čez teden, najrajši v petek, samo ne soboto ali nedeljo. če bi se dalo v poznih popoldanskih urah sploh super, če ne, pa lahko tudi zvečer, imam pa rajši da ni ravno ob 19h, če bi vam bilo vseeno, ker potem grem samo sem pa tja. Do 18h komot počakam v službi, ker mam Monsa blizu, pa ne bi hodila na drug konec ljubljane (domov) vmes. Pa 14. 2. ravno ne bi... Saj ne da delava ne vem kak cirkus okoli Valetninovega, se pa mal pocartava domauser posted image petek 16. se mi zdi pa ok.

Sicer smo zdaj meli en tečaj in sem šla vmes bruhatuser posted image Mogoče lahko skrivam trebušček, user posted image pa neuser posted image ... čistilka pravi, da bo fantek, ko me vedno vidi na wcju bruhatuser posted image Bomo videli 19.2., ko mam morfologijo, vsaj upam, da se bo videlo - firbecuser posted image

nogica, tegale tvojega fotra bi pa jaz kar... grrrr.... joj, kak je lahko tak bedak! jaz bi nalašč mela user posted image , če bi bil moj takuser posted image . moj fotr je sicer mahnjen na punčke, mel je najprej dve punčki in ko je bla mami 3. user posted image in si je ona želela seveda user posted image , si je on želel še eno user posted image . Je bil jezen ko user posted image , ko so mu vsi govorili, no, pa boš končno le dobil sina! Pa jaz hočem hčerkico!user posted image mami je bolj za sinčke, zato je pa moj bratec bolj razvajen;) No, glavno, da tvoj fant ni tak!
ne, moj šef je res v redu človek, tudi moje delo je samo moje in ne rabi nikogar drugega, tako da s tem ne bi mela problemov, samo bom rabila te mesece, ker sem na projektu, ki je nekak časovno mal omejen;) ne vem, če ne bo šlo, bom šla pač nazaj, samo tako, da bom smela športat. Veliko sreče na izpitu! A si ti govorila, da mate 60% za 6? Pri nas je navadno 65, če ti kaj pomagauser posted image ...

austen, jaz doma ne telovadim, razen joge, pa še to bolj zadnje dni, prej sem bila skoz bolana in ni bilo kaj prida od mene... Grem pa na trening plavanja, to pa in zaenkrat nič ne zaostajam za nenosečimi primerki, večinoma še kako dolžino več naredimuser posted image Pa saj 1,5 h sprehoda tudi ni tako malo...

N&B, kako si se pa ti to zmenila, da greš feb. na bolniško? Kaj se to kar vnaprej zmeniš? Mislim, kako to določijo, saj prej ne veš, a boš takrat ok? Oprosti, če gdrdo zveni, ni mišljeno slabo, samo ni mi čisto jasno... mene g. pogleda in potem mi pove, če sem ok - za vnaprej mi ne bi nikoli dala bolniške, dokler bi bila v redu... Če bi bila pa bolna, mi pa ne bi pustila delat do takrat - to mi ni čisto jasno, daj malo razložiuser posted image , če se ti da.

Še eno vprašanje za tiste na bolniški: kaj ve lahko hodite športat: plesat, na sprehode, itd...? Meni je pisalo samo do zdravnika in večinoma niti drugega nisem mogla... kako se to zmenite? Meni je doma viset brez veze, itak bi rada čim več naredila, tudi v službi, ampak če bom skup padala po tekočem traku in bom morala v bolniško, potem bi rada vedela, kako je s tem?user posted image

Lea, ti imaš verjetno rok 27.6., ne 7., ne?

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 1666
7.2.2007 16:29:17   
Lea77
Ja, sem falila. datumi so mi bili vedno šibka točka. Tudi meni piše, da moram biti doma in mirovati. Sem imela tudi že kontrolo na domu in sem bila doma. Je napisal, da gledam TV, ker je bila glih prižgana. Na začetku sem mogla enih 14 dni strogo ležat, potem sem pa počasi začela nazaj razgrajat. Ne smem pretiravat, ma G je rekla, da se lahko zmerno gibljem, čeprav piše, da ne smem. Direktor mi je rekel, naj mu ne hodim malo delat, pa malo na bolniško (zaradi refundacije), tako sem ostala na bolniški in uživam (če bi delala bi sprehodi odpadli, ker pridem prekasno domov).

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1667
7.2.2007 21:18:36   
*ANA*
Rok imam 15.06.07, namen pa roditi v Šempetru, tako kot v prvo.Moram reči, da je bilo brez pripomb, tako da ne razmišljam, da bi šla kam drugam.
Moja ta mala je ravno začela hoditi v vrtec, tako da odkar je tam spi večinoma skoraj vso noč(2-3 krat se zbudi), ampak hitro spet zaspi nazaj.
Ko pa je bila doma ves čas, je spala 2-3 ure podnevi, je pa potem štrajkala ponoči, tako da nismo skoraj nič spali. Sedaj pa user posted image user posted image user posted image spimo in smo vsi spočiti.

(odgovor članu Lea77)
Neposredna povezava do sporočila: 1668
7.2.2007 22:43:56   
N _ B
Čer.
Se javim, predno grem v horizontalo.

Ronja: z mojo bolniško je takole. Že od vsega začetka imam glede na diagnoze iz prve nosečnosti vse pogoje za bolniško. Prva nosečnost se je končala s Hellp sindromom (http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1146977) in možnost za ponovitev je 50%. Ni nujno, da se pojavi v enaki obliki, lahko se v katerikoli drugi obliki preeklampsije. Vsi izvidi, kažejo na napovedujočo preeklampsijo in le-ta se najpogosteje začne razvijati od 24. tedna dalje, priporočajo pa stalež vsaj od 20. tedna dalje. Moj g me je že januarja hotel dati na bolniško, pa sva se zmenila, da grem še za en mesec delat (na lastno odgovornost). Upam, da bom ostala junijka in da nas ne bo kaj prej presenetilo.

Pozdrav vsem novim junijkam. Kar kapljamo skupaj.

Nočko.

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1669
8.2.2007 15:47:22   
ŠpelaP
Sem tu na RR našla eno temo, ko se ženske ravno pogovarjajo o velikosti oblačilc za svoje user posted image :
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1229677

(odgovor članu zabica26)
Neposredna povezava do sporočila: 1670
8.2.2007 21:04:33   
Drnula
Kolk se naša user posted image vrti zadnje dni !! Danes še posebej... ta otrok sploh kdaj spi? Tudi navzven se kar dobro vidi. Včasih dobim kako konkretno brco, se kar zdrzem.

Jaz se še nisem odpravila v trgovino po otroške stvari. Mislim, da bom še mal počakala. Moja mama pravi, da bi kaj naštrikala ... Ponavdi naredi kar lepe jopce, vrečo za otrok al pa dekco. Tudi prav....

lpp

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1671
8.2.2007 21:36:43   
ŠpelaP
Drnula, si me spomnila. Jaz sem ravno prejšnji dan kupila v Hoferju bel garn. Bo moja mami za dojenčka zakvačkala jopico, kapico in pregrinjalce. To je pri nas že tradicija, da mami zakvačka te stvari za prihajajočega user posted image

(odgovor članu Drnula)
Neposredna povezava do sporočila: 1672
8.2.2007 23:39:33   
Jacqueline
Da vas malo pozdravim!!! Naš user posted image  (ki je še vedno brez imena user posted image  ~ ve ste že zbrale imena????) dobi v naslednjih dneh prevozno sredsvo in sicer Stokke Xplory v črni barvi ter Maxi-Cosi lupinico v barvi Skydiver!!! Ve že mate vozičke???

Sem se mislila razgovorit, ampak že zvoni mobitel!!!

Uživajte drage moje junijke!!!

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu ŠpelaP)
Neposredna povezava do sporočila: 1673
9.2.2007 9:07:14   
Palčica*
Ojla punce,

Hja, hvala N&B res sem zamešala datume-sem gledala še kar januarsko koledarsko stran-hvala za popravek.

Ja kaj?
A rečemo  16.2. (petek) ob 18. uri v Monsu?

Če vam bolj paše recimo četrtek pa lahko prestavimo. V glavnem povejte.

Drugače pa,mi se redimo,prejšnji mesec sem naklepala vsega skupaj že 9 kg in ginekologinja mi je rekla (ko je videla,da sem bila presenečena),da je po vsej verjetnosti pokvarjena njihova tehtnica user posted image .

Pozdravljene vse nove nosečke tudi z moje strani!

N & B sem zdejle brala tvoj post o HELLP sindromu-noro,prvič slišim za to. Iskreno držim pesti,da se tole ne ponovi.Pa saj se ne bo,boš vidla.

Jackie pa kaj je s Tabo,a si ti sploh še živa? No sej vem,ko boš mela  mal več časa pa se mal razpiši.V glavnem pošlji nam malo francoskega utripa user posted image . Drugače pa,da o vozičku in imenih niti ne govorim-midva imava na vseh področjih zbrko in to totalno.
Le toliko veva,da bova šla konec marca voziček iskat v Avstrijo,le prej se morava odločiti kakšnega.

Ja, Ronja a ti še kar bruhaš? Oprosti,nekaj časa nisem spremljala vsega kar ste napisale,sedaj pa gledam pa vidim da še kar bruhaš. Kako pa si drugače? Vidim,da si v službi,potem verjetno malo boljše počutje vseeno mora biti, a ne?

Aha pa še to. Tudi jaz sem v januarju praznovala in moje punce so mi kupile same uporabne in res fajn stvari-od kuponov za plavanje,do maže stopal,masaže nog,najbolj pa me zanima ta zadnja NOSEČNIŠKA MASAŽA-je slučajno na nosečniški masaži že katera bila?
Kakorkoli,naročila se bom naslednji teden pa bom potem videla kako se bo obnesela. Vse kar vem je,da poteka na posebnem stolu.
Logično,na mizo se itak že ne morem spravt-s trebuhom navzdol mislim.

No punce, fajn bodte. Se beremo.

Moja največja sreča,moje sonce,moje življenje - moj Aljaž 30.5.2007

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1674
9.2.2007 12:08:48   
janapan
Glede vozičkov...midva sva šla včeraj prvič malo na sprehod, da vidimo kaj imajo...želiva si kupit en uporaben, enostaven voziček, ki ga bova lahko imela še za naslednje otroke, ki bo šel v avto, ki bo lahek za upravljanje...no v glavnem. Trikolesnike sva kar malo odpisala, sicer so mi po obliki lepi pa tudi nekatere lastnosti so zelo dobre, zavore in pa obvladljivost na težkih terenih so pa za moj okus malo preveč okorni za jih spravit v avto, pa težki so, pol pa nekateri še pravijo da niso glih blazno stabilni, no pa še jaz sem osebno mnenja da je to mal modna muha, glede an to da npr v italiji in avstriji niso ravno blazno popularni....no tako da sva rekla da bova vzela klasiko.

Od modelov sem že prej nekako razmišljata o Peg perego Pliko P3 kompletu, ima ga možev brat in je z njim zelo zadovoljen. Njegov fantek ima 3 leta in ga uporablja še sedaj, je lahek, hitro se ga spravi....
Oblika je klasična, ni nič kaj posebnega...se mi pa zdi da bo uporaben...Tudi cena se mi zdi ugodna, v italiji stane 485 EUR pri nas mislim da okrog 610 eur s tem da vključuje športni voziček, košaro, avtosedež, torbo, pokrivalo za zimo in za dež...mogoče še kaj pa ne vem ;)
Nisva še stoprocentna ampak verjetno bova kupila kar tega.

Zanimala sem se še za teutornio ampak mi je predraga brez avtosedeža 600 eur, bugaboo stane v italiji okrog 600 eur, prodajalka pa pravi, da je pri tistem vozičku problem, ker otrok sedi kar visoko in nima varovala( pomisli na klasične vozičke, tista prečka kjer sedi) Se mi zdi da tudi Queeny nima tega varovala...
Ma da zaključim....vozičkov je res malo morje in približno so vsi tam tam tako da se mi jes težko odločiti, sploh pa vsak ima svoj življenjski stil in vsakemu pač pašejo določene lastnosti.
Meni je važno sam to da bo UPORABEN ; ))

lp

(odgovor članu Palčica*)
Neposredna povezava do sporočila: 1675
Stran:   <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  65 66 [67] 68 69   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Domači test nosečnosti s pomočjo sladkorja
Če mislite, da ste noseči in bi radi v tem trenutku izvedeli, če je to res, pa doma nimate originalnega testa za nosečno...
Oton ... iz avtomobila
He, he ... Moj tretji porod, zelo zanimiva in pravzaprav zelo lepa izkušnja.

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.