ronja
|
Ojla, punce! Se vam javljam iz polnega teka v službi . Sem sicer malo zmatrana, zelooo neprespana, še vedno bruham (včeraj sicer nisem, ampak tudi nisem jedla kosila, samo sladkarije, jogrute ipd ), še vedno mam vročino, se mi zdi, zdaj si je nisem merila, ampak vedno, kadar si jo, jo mam, potem si je pa rajši ne, hehe ja, saj mogoče bi bilo pametno, da bi lepo šla na bolniško, ampak meni je blesavo bit skoz doma, pa potem ti še napišejo, da smeš samo do zdravnika in čeprav vem, da me moji delodajalci ne bi preverjali, ker me vsi sami pošiljajo na bolniško, mam vseeno slab feeling... Rada bi bila 100/h v pogonu kot po navadi... Rada bi še kaj naredila predno grem na porodniško Ja, plavat se kar spravim, saj ne rečem, da se mi vedno da, hehe, včasih ko grem tik pred tem bruhat, si res rečem, kaj mi je pa tega treba , ampak ko grem, mi pa ni žal, sem že kar napredovala v delfinčku Sem pa še daleč od Mankoča, hehe:) Včeraj sicer nisem šla, ker moram in res MORAM končat to honorarno delo, pa težko delam zdaj do 7h zjutraj, ker moram takrat vstat... In tako delam do 4h in potem spim 3 ure in sem včeraj rekla, da mogoče bi pa 1x spustila plavanje, pa spala 2 uri več, kar se je tudi zgodilo - sem šla spat že ob 2h! Bravo jaz! Tak da napredek, sem spala že 5 ur, hehe! No, priznam, mal je mel tut fant prste vmes, me ni pustu it, pa potem ni hotu it spat brez mene... potem sem mela pa slabo vest, da ne bo nič spal... No, saj glede na vse to se mi zdi, da se kar dobro držim, tu sem si že vse spet postavila in znosila v laboratorij in pri tem ugotovila, da sploh nimam tako zelo nezahtevne službe, kot sem mislila... mislim tudi fizično... Včeraj sem premikala eno železno mizo, ker so mi jo postavili na sredo sobe, sem jo sicer samo potiskala, ne dvigovala, pa me je potem kar malo bolelo vse skup in sem rajši nehala, no, saj sem jo itak prigurala do stene... ja, saj sem hotela rečt prijatelju, pa tudi ne sme, ker je mel kilo, ostali fantje pri nas so pa bojl tako, da jih je treba malo prosti... Saj pomagajo, če zateiš, samo traja... jaz pa sem hotela čim prej začet delat... Ne me preveč kregat, me je že fant... No, potem sem mogla še znest vse sem in sem ugotovila, da stopnice niso več tako prijazne za preskakovat, kot so bile in da majo vse te zadeve (laptop in razni aparati) tudi svoje kile, ki jih niti ni tako malo... Hvalabogu mi je ratalo prepričat sodelavca, da mi ne bo treba vsega skup nosit vsak dan dol, ker najprej je to hotel, da bo on delal na isti opremi in bom jaz to vsak dan nosila 3 štuke po štengah gor pa dol, zjutraj gor, popoldne dol... Sem mu povedala, da mi to ni lih všeč... pa se je nekak vdal in dela na tisti opremi, ki je bila itak od zač. mišljena zanj... Mislim, moški! Sploh nisem navajena takih kretenov, ker mam doma takega srčka... no, vsaj vem, kaj mam, hihi no, zdaj šibam, mam eno nujno delo, se še kaj oglasim, ko bom mela 5 minut! Dobrodošle vse nove!
|