ronja
|
Čau, punce! Ne boste verjele, danes sem šla v ZD dat kri, pa je bilo že prepozno, za ščitnico delajo samo do 9h... Potem sem šla pa še gor do g., da mi napiše list za bolniško, da ne bojo uni na ZZRS kaj zafrkavali... In ne bote verjele, me je kar not vzela - in mi prepovedala it v službo, dokler se midve ne vidiva na pravem pregledu (ki ga mam drug teden, v čet., 21.12) Mi je rekla, da ne smemo bruhat. Lahko rečt... Torej, če katero zanima, njeni nasveti PROTI BRUHANJU: - spit moramo veliiiiiko tekočine, vsaj ene 3 l na dan, lulat moramo skoz, tudi ponoči; na ta način naj bi se presežek progesterona izločil in nehal povzročat težave... - jest moramo po malem - meni je rekla, da naj jem vsake 10 min, eno bobi palčko al pa keks,... ŽELODEC NE SME VEDET, DA JEMO - jest različne hrane in nikoli veliko naenkrat. Skratka v gl. že vse vemo Lusa, najlepša ti hvala za tvojo zgodbo! Mene ni prestrašila, samo opozorila, da naj bom previdna, kar se mi zdi zelo ok! Ti kar še napiši kaj! Več ko vemo, bolj smo pripravljene na nepredvidljive situacije... In to je vedno dobro... žal mi je za tvojo Ajšo, res! Moram priznat, da bi tudi jaz vseeno rajši zdaj naredila splav, kot pa da bi imel/a potem take probleme... Se mi zdi grozno, če izgubiš otoka , ampak te zelo spoštujem, kako si šla čez to! Ne rata vsem! In se mi zdi zelo zelo lepo, da si pripravljena delit svojo zgodbo z nami, da potem kake drugi prihraniš tako izkušnjo... Hvala! Ker pa bo zgodba objavljena šele spomladi, ko bi bilo za nas že prepozno, se mi zdi super, če kaj kar tu napišeš, na kaj naj bomo pozorne in kako si ti šla skozi to. Če ti je to ok, seveda. Imam pa še eno vprašanje: si se ti sama naročila h kardiologu za ? Kaj naj jaz svoji g. zatežim v 20. tednu ali kaj misliš, kako naj to izvedem? kdaj delajo morfologijo, je to samoplačniško ali v rednem pregledu? Bi te lepo prosila za telefonsko, če lahko! zate pa bom držala pesti na AC, da se bo kar bliskalo!!! Pa ne samo jaz, a ne punce? Pa držim pesti, da ti ne bojo nič prestavljali na kasneje, te stvari je fino čim prej vedet... Kdaj se dela ta hormonski test, v katerem tednu? KT, držim pesti zate! pa poročaj, seveda! lunca in zrak, čestitke za NS! nogica, tebi pa za DHT! lučkabučka, hvala! Moja g. je bila kar malo jezna nad tem, kako so me odpustili in kak zapisnik so naredili... Tak da včasih so res malo hecni... če bo s vse ok, sem vse pripravljena potrpet, ampak res pa je, da mi vsi pravijo, da zdaj ni čas za heroja igrat Tak da se moram mal naučit jamrat Mi da katera lekcije? Včeraj sem bila tak happy, da bi najrajši šla že kar danes v službo! Pa nisem šla, ker sem morala to zrihtat v ZD - no, zdaj pa se mi zdi, da je mela g. mogoče celo prav, ker zdaj, ko sem prišla domov, sem spet čisto crknjena... Kaj pa če pokličeš za AC še v Lj, tu bi skoraj morali delat tudi med prazniki, vsaj na delovne dni... Mogoče boš tako hitreje na vrsti... Nimam pojma o tem, samo ugibam, ampak probat ni greh... nikica, pregledi so res kar drag špas, ampak čakaj, da pride na svet!!! Takdat bo šele veselo... lunca, kako to, da imaš ti še v Lj. pregled zaradi bolezni? Daj malo razloži, pri kom,... Da vem, kaj naredijo v podobnih primerih... zrak, ti boš pa rodila na rd od moje mami! zlataribica, ti pa na rd od mojega bivšega Dobrodošla in čestitam za selitev! pazi, da ne boš kaj težkega nosila!!!!! srečkanosečka, sem za , jaz prinesem sladoled in doma narejene kornete, ok? Zdaj sem mičkeno boljše, pa me že kar razganja od idej... Očitno me je g. pogruntala, ker mi je rekla, da ne smem razgrajat (prav s temi besedami ), če se malo boljše počutim, ker še vedno ne grem do vrha bloka brez problemov, da to ve... Najbolj grozno je pa to, da vem, da ma prav... Ampak enkrat ko bom pa ok, pol pa pazite se! nogica, maš prav, se mi zdi, da smo me najbolj navezane ena na drugo Jaz mam vedno tako srečo, da padem ravno tja, kjer so najbolj fajn ljudje! Že prejšnjičl, ko sem mela splav, sem bila v mesecu, kjer smo se najbolj razumela... Bo že držalo, da ma človek nekje srečo, nekje smolo, pa se zgliha Pri meni je zdravje tisto, ki ga ponavadi kaj svira, mam pa zato srečo z ljudmi in v ljubezni... Kar se mi zdi bolj pomembno, tako da mam srečo, da so tak razdelili
|