|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Junijke 2007
12.12.2006 12:18:08   
Bibyka
KT.. Malo prej sem si ga naštimala po navodilih sreckenosecke

LP

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1151
12.12.2006 13:13:26   
Anonimen
eee, vids, sam da je ratalo user posted image user posted image

(odgovor članu Bibyka)
  Neposredna povezava do sporočila: 1152
12.12.2006 13:43:36   
Anonimen
bibyka  ja ticker že imaš, tako da ne potrebuješ dodatnih navodiluser posted image user posted image

sreckanosecka midva imava pa enak ticker v številkah mislim. Pa ti boš tudi rodila v Ljubljani. Mogoče pa bova celo na enak termin - fajn a ne.user posted image user posted image

ronja, zrak, lunca in vse tiste ki ste na NS vso srečo user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image . Sicer pa boste sigurno prosti večeru poročale kako in kaj.

Jaz se pa spet učim, zato nikica se ti pridružujem s psihično utrujenostjo. Že več kot tri tedne sedim za mizo in gulim knjige. Bolj se učim manj se mi zdi da vem. Če bo šlo to skoz potem bom v user posted image . To bi bili lepi prazniki, drugače pa spet cel januar za knjigami - no saj to itak bom samo upam da ne za isti izpit. Torej nikica bova že. Jaz mam še dva dni do izpita, kaj pa ti? Vso srečo tebi in meni user posted image . Zdaj pa grem spet gulit knjigo. Grrrrrrrr...

(odgovor članu KT)
  Neposredna povezava do sporočila: 1153
12.12.2006 14:32:30   
lunca2
Tako midva z user posted image sva ravnokar prišla iz NS. Bila sva v Litiji, ginekologinja zelo prijazna in si res vzame čas in vse lepo razloži. Tako da pohvale ginekologinji.
Z user posted image je vse uredu. NS mi je izmerila 1.8 in rekla, da je vse uredu. Velik pa je 7 cm. user posted image Videla sma nogici, rokici in prstke, želodček, nosek, čeljusti, hrbtenico,....... Pa prav lepo se je videlo ko je user posted image imel prst v ustih. Tako je bilo lepo da sva bila oba zelo ganjena. Dobila sva slikico in na ključek je dodala še nekaj slikic in filmček.user posted image Jutri pa grem na pregled k sovji ginekologinji.

Nogica
drobro se nauči. jaz se bom učila proti večeru izpit pa imam v torek.
Zrak in Ronja ko prideta iz NS poročajta.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1154
12.12.2006 14:43:57   
Lusa
RONJA glede viroze  so meni v Postojni povedali  ,da najbolj vpliva na srček.Tako ,da ne sekiraj se preveč ,čeprav sem jaz v isti godlji kot ti s to virozo.V 22 tednu mi bo opravljal kardiolog Vesel UZ na pediatriji v Lj in bomo videli kako bo.Drugače pa so me takoj brez problema naročili ,saj sem drugič rodila Ajšo z DOWNOM in je poleg črevesne okvare (4x operacija)imela tudi hudo srčno okvaro ,ki še ni bila operirana in smo jo žal prej izgubili v 11mesecu starosti.

Glede kardiologa povej(ti lahko dam tel.št.) ,da imaš že kar nekaj tednov virozo in so ti svetovali  ,da bi bilo dobro it h kardiologu.Boš lepo pomirjena.

Ena je napisala ,da če je kaj narobe s srčkom ,da drugače bije.Moji Ajši je do zadnjega dne vse ok bilo in utripalo.Ctg ni nič zaznal.In tudi takoj po rosjtvu še nismo vedeli ,da ima tako hudo srčno napako ,šele ko so jo prvič operirali na črevesju ,so ugotovili ,ker so jo morali žal reanimirat.Ne bi bila rada pametna ,ampak večkrat se težava s srcem pojavi kasneje ,po par tednih ,mesecih.Tako so meni v kliničnem in Murski Soboti ,kjer sem rodila povedali.

Drugače pa je moje stanje v tej nosečnosti nekako boljše kot pri Ajšiki ,zaenkrat brez krvavitev in to je že en dober znak.Zredila sem se za 3,5kg.Jem vse.In mi vse diši.27.12 imam AC in tega me je malo strah.

Punce ,ki imate NS ,želim vse naj,naj...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1155
12.12.2006 14:49:20   
Anonimen
nogica, to bi blo super user posted image user posted image ...a si ze zvedla za izvide?

lunca, tebi pa cestitkeuser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Lusa)
  Neposredna povezava do sporočila: 1156
12.12.2006 14:56:40   
Liona
lunca2, čestitke za uspešno opravljeno NS. user posted image user posted image  Ampak PDP so ti pa verjetno spremenili. Če je mali velik že 7 cm? Ker po dosedanjem PDP-ju si noseča toliko kot jaz (isti dan imava rok), ampak moj user posted image  je bil v petek velik 58.8 mm (bila sem noseča 12t0d) pa je Pušenjak rekel, da je velikost idealna oz. da je za nekje 12t2d. Kdaj imaš potem rok? Na izvidu lahko pogledaš pod EDD by scan.
Kje pa so ostale, ki so imele danes NS?

Lp

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1157
12.12.2006 15:02:04   
lunca2
Pozabila sem napisati ja PDP mi je spremenila in sicer na 19.06.2007, prej pa sem ga imela 22.06.2007.user posted image

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1158
12.12.2006 15:10:25   
zrak
tudi jaz iz NS juuhhuu lepo, lepo... vrednost je 0,8, vse smo videli, rokice, nogice, glavico , trebušček, prstke... popkovino.. za spol ni bilo možno, ker je sedel in kej je med nogicami se ni moglo videti..

Lusa, ker si omenila, da si rodilo punčko s downom.. a so ti med nosečnostjo ugotovili večje tveganje ali ne? Če se ne čutiš , ni potrebno odgovorit. Hvala

Lunca, lepo da smo to vse super opravile..

Zdaj si pa ti Ronja na vrsti, da nam poveš kako je šlo.

Vsem lp

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1159
12.12.2006 15:14:58   
Liona
Bravo zrak user posted image user posted image user posted image
Še Ronja z dobrimi novičkami, potem pa mislim, da smo vse junijke 07 uspešno "odrajtale" NUHALNO!!!! user posted image

(odgovor članu zrak)
Neposredna povezava do sporočila: 1160
12.12.2006 15:24:50   
lunca2
Zrak čestitke da je vse uredu user posted image user posted image user posted image .Samo, da je ta NS za nami in da je vse uredu.user posted image
Zdej pa čakamo še Ronjo da pride iz NS.

Liona kdaj imaš pa ti izračunan PDP ?

(odgovor članu Liona)
Neposredna povezava do sporočila: 1161
12.12.2006 15:54:23   
Lusa
Zrak ,Ne v prvi in ne v drugi nosečnosti nisem šla na nobeno preiskavo.Moj g. ni imel licence za opravljanje NS in mi niti ni nič svetoval in se nisem obremenjevala s tem.Sem bila ziher ,ma to se pa meni ne more zgodit ,ko pa imam že eno zdravo punčko.Ampak to ni merilo.Ne bom pa pozabila ene debate o NS.V čakalnici smo sedele nosečnice in smo se začele menit o NS in jaz rečem nič slute ,da jaz nisem šla na nuhalno in če ti je usojeno ti je.In glej ,ravno jaz sem imela v sebi to prelepo princesko,ki pa se je v svojem kratkem življenju zelo ,zelo namučila.Skozi to več nikoli ne bi šla.

Ko je bila Ajša stara 1mesec ,sem preko interneta spoznala zdaj naše dobre prijatelje ,ki imajo punčko z DS staro 1,5let in je opravljala NS pri g. z licenco in niti malo ni nič posumil.Je pa tudi imela srčno okvaro ,ki so ji jo uspešno opravili letos spomladi.JI ni niti 1x pogledal srčka na UZ.Ji je po telefonu povedal ,da če bi pogledal srčka ,bi videl to napako.Ma ne moreš verjet ,kaj se eni gredo.

Glede NS mi je pa sedanji ginekolog rekel ,da se bolj zanesejo na NS kot pa na THT ,ker je kar prevečkrat lažen in so punce čisto obupane.

Zrak ,če te še kaj zanima ,samo vprašaj.Jaz sem Ajšo že obdelala sama pri sebi in z veseljem pišem o svoji hudi izkušnji ,sicer bo pa Ajšina zgodba objavljena v reviji 1x spomladi v poduk drugim mamicam.

(odgovor članu lunca2)
Neposredna povezava do sporočila: 1162
12.12.2006 16:04:43   
Anonimen
zrak in lunca čestitke za uspešno opravljeno NS user posted image  user posted image  user posted image . Samo da je vse vredu. Zdaj pa pobožajta svoje bušije in mirno preživita še preostanek dneva.

lusa me je kar zmrazilo ob tvoji zgodbici user posted image . Zdaj si prestrašila še mene, ker mojmu user posted image je na NS pokazalo slabše bitje srčka zato sem šla še na DHT (izvidov pa kar ni in ni user posted image user posted image ). Tudi Ronji sem jaz napisala naj se ne sekira, ker ji bodo danes vse povedali tudi glede srčka če bi bilo kaj narobe. Upam da bo vse vredu z njo. No upam da vsem našim user posted image srčki dobro delajo in da se ne bo nobenmu zgodilo kaj slabega tudi ko privekajo na svet. Tebi lusa pa želim res ogromno sreče v user posted image .

sreckanosecka za izvide nisem izvedela nič, čeprav sem se v Postojni obrnila na vse tudi na ginekologinjo ki mi je delala NS user posted image . Čakam user posted image .  No z user posted image sva se odločila da počakam do 19.12 ko imam pregled pa bom tam vprašala kaj naj. Do takrat pa o tem ne bom več dosti razmišljala.

ronja javi kako je blo user posted image !

(odgovor članu lunca2)
  Neposredna povezava do sporočila: 1163
12.12.2006 16:39:19   
Liona
Lunca2, sicer po zadnjem UZ v petek na NS bi bil PDP 20.6.2007, ampak ker je razlika od izračunanega datuma po zadnji menstruacija manj kot 7 dni, je Pušenjak rekel, da v tem primeru uradnega roka ne spreminjajo in mi torej ostaja 22.6.2007.

čau-čau

Ronja????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 1164
12.12.2006 16:42:07   
Luckabucka
Lusa, zelo mi je žal zate in za tvojo punčko. Želim ti, da bo tokrat vse tako kot mora bit in da boš čimprej dobila rezultate AC, da boš brez skrbi pričakala tega dojenčka user posted image . Jaz sem se na AC naročila danes, pa so mi dali datum šele 9.1.07 user posted image , ker baje čez praznike ne delajo??

Ronja, upam, da ti je danes zdravnica na NS znala kaj pametnega svetovat. Si zelo pogumna in pozitivna oseba user posted image , ampak nikar ne pozabi, da zdaj ni pravi čas, da stiskaš zobe (pa vzemi to kot vzpodbudo, ne kot kritiko!!!!). Upam, da se bo našel kak junak, ki ti bo znal pomagat. No , ker je to kot zgleda malo verjetno, jih gnjaaaviiiiii do onemoglosti.

Jackie, v tej poplavi si me najbrž spregledalauser posted image . Sem tretjič noseča, PDP 15.06.

Lep pozdrav vsem!

(odgovor članu Lusa)
Neposredna povezava do sporočila: 1165
12.12.2006 19:07:02   
ronja
Punce, jaz sem tako srečnaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa!!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Sem bila pri Strahovi na NS - tveganje 1: 9623!!!!! Fajn slišat, ne? VSE, AMPAK ČISTO VSE ji je bilo zelo všeč!!!!!!!!!!!!!!!!!! (No, razen tega, da sem (bila) bolana - danes se namreč tudi počutim precej boljše!!!!)  Vse, kar se mora, se je videlo: nosna kost oz. prav luštkan nosek, srček, želodček, mehur, obe polovici možganov, po pet prstkov na rokicah, tudi utrip je bil normalen, malo pod povprečjem, pa ne dosti, nuhalna svetlina 1,3, kar je baje zelo malo in pod povprečjem... Skratka: Jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee!!!!!!!!!!!!!!!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Aja, samo spol se pa ni videl: si je mali/a navil/a in zbezal/a en kup popkovine med noge, da se je skrila... Čudno, da je tok sramežljiv/a!user posted image Tega že nima po staršihuser posted image Je pa prstke tako držal/a kot da bi žogo držal/a v rokah (to pa ma po fotruuser posted image )

Glede moje bolezni dr. Strahova pravi, da se v user posted image ne pozdraviš tako hitro in da trajajo te zadeve dalj časa. Mogoče je bila pa res pač ena obupna viroza, ki se je tako vlekla. No, če se ne bo nič poznala na user posted image , sem takoj za in mi takoj dajte za podpisatuser posted image Danes sem itak boljše in nisem nič jamrala, važno mi je, da je user posted image ok, kolikor se pač da do zdaj videt.

Sem ji povedala za bolezen že med UZ, pa jo vpr. če je user posted image ok, ker sem pač brala, da bi lahko to kaj škodilo. Pa je rekla, da pri 12. tednih lahko merijo samo frekvenco utripa, če je ta ok. Da pa mi morajo v 20 tednu naredit en ornk pregled user posted image od user posted image , seveda. Da če je kri v redu, še ne pomeni, da ne škodi user posted image . Ampak zaenkrat zgleda vse najlepše, kot je lahko in sem srečna in se ne sekiram. Itak sekiranje nič ne pomaga, heheuser posted image Kar je bilo, je bilo, če bo zdaj boljše, pa če nič ne bo vplivalo na malo/ega, potem sem jo super odnesla, kljub enemu mesecu nenajlepše user posted image user posted image

Punce, jaz sem čist fertig! Me je blo res strah, da ne bo kaj narobe, ko sem bila taka zadnji teden...

Aja, jacki, daj pliz popravi, noseča sem 12 tednov in 2 dni, nov PDP je pa 25.6., očitno mi bo res ratalo bit do fantovega rd domauser posted image !

(odgovor članu Luckabucka)
Neposredna povezava do sporočila: 1166
12.12.2006 19:18:34   
ronja
Sem še mal zmedena: HVALA punce, za vso spodbudo!!! Res! Očitno vas je zdaj pa že toliko, da se že pozna, ko mislite nate in sem se dejansko začela počutit boljše!user posted image

Sicer sem bila danes pri svoji spl. zdravnici, brez kartona, ker so tega birokratje zadržali na zavodu za zdravstveno zavarovanje (očitno mislijo, da se delam - s 37,7 vročine... hočejo namreč izvide od ginekologa!!!) Ki jih nimam... Ker me je pač zdravila splošna, ker ti v tem ZD pri g. rečejo, da za bolezen idi k splošnim... Skratka, ne vem, akj bojo naumili. Sem probala z mojo g. govorit, pa je včeraj letela na nek sestanek, danes ni pa noben dvignil v teh 15. minutah, ko sprejema telefone... Prav trapasto, ko bi z veseljem šla v službo, če bi lahko!

Aja, splošna pravi, da me z vročino ne bo v službo pošiljala pa pika in da bi bilo fajn, če bi lahko šla do svoje g.... Moja g. mi je itak že prejšnjič, ko sem bila prepovedala it v službo, dokler ne bom tiptop in čisto super, še preizkus mi je dala, kaj moram prej naredit ne da bi se utrudila... Tako da ona mi bi že dala bolniško, to ni problem, samo do nje ne morem prit... No, bomo probali nekaj zrihtat... Jutri moram dat kri na tešče, da bojo pogledali še kaj je s ščitnico...

Bruhala sem danes že, sicer samo 1x, res pa sem samo 1x jedla... Tak da večerja še pride - not, pa upam, da ne več ven, heheuser posted image

Drug teden grem pa v službo!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1167
12.12.2006 20:00:09   
lunca2
Jacqueline dej prosim tudi meni popravi PDP. Zdej mi je ginekologinja na NS rekla da je 19.06.2007.
Ronja me veseli, da je tudi pri tebi vse vredu.user posted image user posted image user posted image Ta prehlad pa upam, da se ti bo kmalu umiril.

Za vse tiste, ki vas še čaka NS pa držimo pesti in upamo na najboljše. user posted image user posted image user posted image user posted image za srečo!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1168
12.12.2006 20:02:29   
FLASK_A
Lunca2, Zrak in Ronja!!!!Čestitam punce za NS!!!user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image  Super da so vaši user posted image  zdravi user posted image  Jaz pa čakam THT v četrtek ker je bilo za NS prepozno, ampak če je manj zanesljiv- hm..... Nevem, bomo videli kaj pa kako. Mislim pozitivno, pa itak sem mlada, tko da naj ne bi bilo veliko tveganja zame že iz tega vidika. Baje, saj nevem. Punce, mal povejte za DHT kake so kaj preiskave, da vem kaj naj pričakujem (najbrž je podobno kot THT)

Nogica, vso srečo na izpitu! Jaz imam trenutno kolokvije, korekture in ful enih oddaj projektov tko da sem s tem bolj zabita kot z nekimi končnimi izpiti- na žalost.. Izpiti bodo januarja šele, po končnih oddajah ki so itak PO NOVEM LETU grrrrrrrrrrrr.. Držim pesti da boš za praznike frej user posted image user posted image user posted image

Lep večer srečke user posted image

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1169
12.12.2006 20:15:51   
ronja
evo, jacki, mi je uspelo celo tiker popravituser posted image Zdaj se je splačalo, ko so mi enkrat dokončno dali datum - 25.6.

nikica, THT je trojni hormonski test, DHT pa dvojni hormonski test. Zakaj preverjajo ponekod samo dva hormona, pa ne vem, oz. v čem se razlikujeta (sklepam da v tem, da pri enem pogledajo dva, pri drugem pa tri hormone...) THT ti naredijo v KC. naredijo ti UZ (slikca stane 500 sit), da določijo natančno starost ploda in vzamejo kri, da preverijo vsebnost hormonov, ki se mora skladat s tedni nosečnosti, ker naj bi bilo to zelo konstantno. Več pa ne vem.

(odgovor članu FLASK_A)
Neposredna povezava do sporočila: 1170
12.12.2006 20:44:08   
FLASK_A
Ronja, joj če bom mogla plačat še slikco- pregled že tko stane 13.700!!!!! G mi je rekla da delajo to v porodnišnici, dobro, ok, ampak res upam da dobim kej za ta denar- že tko sem ga za NS dala tko rekoč brez veze (mislim samo na izvide NS ki jih pač ni) Samo ne narobe razumet, sem ful vesela da sem šla, ker mi je pokazala srček, trebušček prstke... Ampak se mi zdi drag špas tile pregledi, nevemuser posted image   Pa hvala za info!!!!!!

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1171
12.12.2006 20:52:54   
KT
Ronja, bravo! Zrak, bravo! Lunca2, bravo! BRAVO, nosečke! Prave srečnice smo me junujke.
Jutri sem pa še jaz na vrsti.

Uživajte user posted image !

(odgovor članu ronja)
Neposredna povezava do sporočila: 1172
12.12.2006 21:00:22   
lunca2
KT veli sreče jutri user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image .Držim pesti zate. Kdaj pa imaš uro ? Ko prideš domov iz NS pa le sporoči. user posted image

Jaz imam pa jutri pregled pri svoji ginekologinji, v četrtek pa še v Ljubljani zaradi predhodne bolezni.

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1173
12.12.2006 21:02:57   
Jacqueline
Seznam junijk 2007user posted image :

user posted image  
  27.5 nikical, 22 let, 1user posted image , user posted image  Nik ali user posted image  Nika, Ljubljana
user posted image
  01. Andy29, 27 let, 1user posted image
user posted image   01. Jacqueline,
28 let, 1user posted image , Orleans, user posted image  ali user posted image  Zoya Allegra
user posted image   01. Drnula, 29 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   01. sreckanosecka, 27 let, 2user posted image , user posted image Črt 27.09.2005, Ljubljana 
user posted image   01. Luna
user posted image   02. ~Nina~
user posted image   02. nogica,
25 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   03. kati81, 25 let, 1user posted image , Postojna
user posted image   04. nosečka, 26 let, 2user posted image
user posted image   05. dorina, 26 let, 1
user posted image  
user posted image   05. NR,
28 let , 3user posted image , user posted image  Mark ali  user posted image  Maša, Maribor, user posted image  Maruša 24.12.2005 
user posted image   05. Tina26, 28 let
user posted image   06. palčica, 30 let 1 user posted image , Jesenice 
user posted image   06. Valentina76, 2user posted image , Maribor, user posted image  Jošt 20.02.2006

user posted image    07. MEGi20, 19 let, 1user posted image
user posted image   08. ŠpelaP, 31 let, 2 user posted image , Slovenj Gradec, user posted image  Tim 26.11.2003
user posted image   09. N & B, 30 let, 2user posted image , user posted image  2003 
user posted image    09. janapan, 28 let, 1user posted image , Postojna 
user posted image    10. itak, 28 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image    10. januska82, 24 let, 2user posted image , Ptuj 
user posted image    10. Lusa, 27 let, 3user posted image , Murska Sobota, user posted image  Luša 01.06.2003, user posted image  Ajša 29.07.2005 

user posted image    11. Bibyka, 24 let, 1user posted image , Ljubljana, user posted image  Tadej ali user posted image  Petja 
user posted image   12. Jasy, 24 let 
user posted image   12. zrak, 31 let, 1user posted image , Postojna

user posted image   
12. Melaverde, 26 let, 1user posted image , Izola 
user posted image   13. daria78
user posted image   14. Pika79,
27 let, 1user posted image , Ljubljana 
user posted image   15. babajči, 28 let 

user posted image    15. špela07, 1user posted image   
user posted image    15. Luckabucka
user posted image   user posted image   16. ANDREJA75,
3user posted image , Ljubljana-CR, user posted image  1995, user posted image  1998
user posted image   16. *Ana*, 23 let, 2user posted image , Šempeter, user posted image  03.11.2005

user posted image   17. bombetka,
26 let
user posted image   
17. KT, 35 let, 1user posted image , Ljubljana
user posted image   18. Tracy, 26 let 
user posted image   18. irenaL, 34 let

user posted image    19. lunca2, 23 let, 1user posted image , Trbovlje
user posted image   20. XSANDRA 1, 31 let, 3user posted image , Ljubljana, user posted image  Grega 11.04.1995, user posted image  Gašper 20.09.2000  
user posted image    20. aktem, 35 let

user posted image    20. zabica26, 26. let, 1user posted image , Kranj/Ljubljana/Postojna
user posted image   21. Nina
user posted image   22. Liona,
29 let, 2user posted image , user posted image  Svit ali user posted image , Kranj 

user posted image    25. Ronja, 28 let, 1user posted image , user posted image  Ronja ali user posted image , Ljubljana
user posted image    27. mentos, 1user posted image , Kranj

!!! Pripišite manjkajoče podatke !!!    

Napišite v postu Jackie s krepko in pripišite podatke, da lažje najdem!!! Hvala!!! 

Pa ostale punce dajte se kaj javit!!!

user posted image

Lp,
Jackie

The sweetest flowers in all the world - A baby's hands. ~Swinburne

(odgovor članu KT)
Neposredna povezava do sporočila: 1174
12.12.2006 21:44:26   
KT
Ker sem že malo v letih grem kar v Leonišče in sicer ob 11.00. Na vsak način se vam javim takoj, ko pridem do prvega računalnika.

Se beremo. Pozdravček user posted image !

(odgovor članu Jacqueline)
Neposredna povezava do sporočila: 1175
Stran:   <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  45 46 [47] 48 49   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Zgodnji znaki nosečnosti: Izcedek
Zanositev povzroči številne spremembe v ženskem telesu in ena od teh je trdnost in položaj materničnega vratu. S spremlj...
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?