ronja
|
nikical in zrak, bom upoštevala, si že delam spisek Se bolj strinjam s tabo kot z janapan, pri nas je sicer umrla samo ena oseba zaradi zdravniške napake, sem pa jaz dobila astmo zato, ker ena zdravnica ni uspela več kot 3 mesece prepoznati pljučnice - z vsemi njenimi tipičnimi znaki... Krasno, ne? potem je to za sabo potegnilo še alergije in par let nisem smela telovadit zato... Pa sem si želela... Mi je rahlo otežila otroštvo in najstniška leta ali kako bi rekla... Tak da... Mam o zdravnikih svoje mnenje... Se strinjam, da niso vsi isti, saj sem napisala, da se je moja spl. zdravnica zelo potrudila , klicala je okoli, če naj me tja pošlje, se zmenila, pol me sicer najprej niso hotli, pa potem vseeno vzeli in tudi tista zdravnica, ki me je najprej pregledala v bolnici, je bila dobra, si je vzela čas ... In mi je ONA REKLA, da to ni vredu in DA SEM ORNK BOLANA... Tak da... janapan, kar se preobremenjenosti tiče: tudi jaz delam v službi po 9-10 ur na dan, pa si bom vseeno vzela čas, če bo kdo rabil nekaj. In je to nekaj, kar se pričakuje od mene - rezultati. Po moje so bolj preobremenjene delavke v supermarketih, ne morejo niti na wc it... Seveda, ko greš k zdravniku, pričakuješ, da bo ugotovil kaj ti je in po možnosti dal zdravila, da bo boljše ali ti svetoval, kaj naj delaš, da bo boljše. Itak, mislim to je njihovo delo... To, da pa dop. rečeš, da je vse skup od , s čimer se ne strinja noben drug zdravnik, kar sem z njimi govorila, pa da se pop. premisliš, pa rečeš, ja, ni od , ampak ni dovolj razlogov, da bi naredili nadaljne raziskave (1 mesec vročine, samo ležanja in ogromno levkocitov očitno ne šteje) in pa to, da pri ne pogledaš, kako je z njenim , ko je jasno, da vsako to skrbi... No, to se mi pa ne zdi lih vzor zdravniške etike, sorry! Pa tut če bi trajalo celih 5 min! Bogi bogi! zrak, saj se ne jezim, ker ne vejo, kaj je, jezim se zato, ker vsak reče drugače, pa ker mi ena zdr. reče, da če jaz nisem ok, tut mali ne bo, drugi pa me pošlje domov čakat na boljše čase... Antibiotike mi je spl. zdr. vmes zamenjala, zato mi je napisala samo eno škatlo in me poslala tja, da bi mi povedali, katere in kok časa. Oni so me pustili na istih, vmes so mi dali v bolnici kar oni te antibiotike, tak da si s tem, kok jih je v škatli, nimam kaj pomagat... Sploh ker oni pravijo, da sploh nisem mela uroinfekta... Antibiotiki ne vplivajo na , ampak bolezen lahko... En mesec vročine lahko... Pretirano hujšanje lahko... janapan, če ronja ne bi bla , sploh ne bi težila zdravnikom... Ampak zdaj ronjo skrbi, da ne bo tole sranje vplivalo na njenega ... Se pa probava zlizat že en mesec pa pol, pa ji ne ratuje... Zato ma počas že vsega poln kufer, ker ji noben ne more garantirat, da to ne škodi njenemu in ker se večina zdravnikov strinja, da to lahko škodi... Razumem, da mam 2 UZ na nosečnost in se nič ne pritožujem, če bom imela samo dva. Ampak če pa sem taka in če mi rečejo, da je nujno pogledat, če je vse v redu z , potem ga pa najprej pozabijo naredit, potem jih spomniš, pa nimajo časa, potem ga pa končno naredijo v 5 sek... Ne vem, če bi mela ti kaj drugačna čustva od mene, po moje bi še tako razsvetljeno bitje POPIZ* Naj šparam kardiovaskularni sistem (edino, kar v redu deluje), se ne smem nič naprezat, samo ležat, to je vse, kar lahko naredim... pa punce, jaz nisem tak tip, da bi tole prenašal par mesecev, brez da vem, ZAKAJ!!! Bom počakala izvide, mogoče je kdo gor kaj napisal, kok časa kiro stvar... POtem pa k splošni... Aja, mami mi je poslala SMS, da moli zame (moja mami ni verna, jaz tut ne)... Glede na to, da mi ni boljše, molitve nevernih očitno ne zaležejo, hehe Čeprav so iskrene, očitno je res bolj zamerljiv ta bog, hihi
|