ronja
|
nikica, hvala za št, sva klicarila, žal še ne doklicala, pa saj sva vztrajna in nama bo ratalo;) bibika, čestitke Vidiš, da se čudeži dogajajo - ko me je mami vprašala, če mi kaj pomaga, sem se o tem prepričala, hehe Ampak glede na to, da v službi VEDO, da si noseča, ti nihče ne sme rečt, da dviguj težka bremena!!! Ne se hecat! jaz sem zadnjič, ko sem šla v službo (prejšnji petek), nesla dva 10 kilska žakla - sem se šele potem spomnila, da ne smem. Ampak NE SMEŠ NOSIT TEŽKIH ZADEV!in nihče te ne sme v to silit!!!! dorina, držim pesti zate drug teden! Ti se kar zabavaj ob mojih slabostih, bo vsaj kdo mel kaj od tega . Saj se tut sama dostikrat delam norca iz tega - s humorjem je vse lažje, še bruhat... Recimo da med bruhanjem razmišljaš, kaj vraga je bilo roza, kar si pojedla... pa ugotoviš, da čaj... Sicer je zadnje čase moj najboljši prijatelj lavor oz. vedro, ves čas ob meni, mi je všeč, da vem, da če se slučajno zgodi, ne bo še dodatnih "nevšečnosti"... zrak, potem mava pa NS na isti dan! Bolečine so normalne. Mene od vsega še najmanj skrbijo... Me je pa zadnjič g. res prestrašila oz. prepričala, da nimam kaj okoli hodit, dokler ne morem... janapan, kaj izvide krvi lahko zveš prej, že pred pregledom? Za imena sem pa že napisala... Glede poroke se strinjam z Drnulo, nekaterim nam to pač ne pomeni tega, kar pomeni vama... Ne vidiš razloga, da bi se in to je to. Ni da ne bi bila ziher eden v drugega, saj se sicer ne bi odločila za ... Ampak meni se zdi nerealno obljubljat nekaj za 30 let naprej, da ga bom ljubila kot danes, itd... recimo. Bom, če bo on tak fajn, kot je danes. Če rata eno čudno bitje, pa verjetno ne. Sicer zelo dvomim, da se bo to zgodilo , ampak vseeno rajši mu vsak dan posebej povem, da ga mam rada (in obratno), pa vedno sproti veva, pri čem sva... Sicer si kdo misli, saj sem ti takrat povedal, to velja do preklica... POtem se pa odtujijo... Seveda se pa to lahko zgodi tudi, če nisi poročen;) jacquelin, moj PDP lahko premakneš na 30.6., ne vem, če si prejšnjič videla, ko sem toliko napisala... Je pa res, da se je fantu verjetno težje postavit v tvojo kožo kot nam, ker me smo v precej podobni koži ... Zato je pa fajn, da mamo ene in druge . Ampak ti si pa nabavila!!!! sem pokazala mojemu , pa je rekel samo "hvala, lubi..." Midva še nisva nič nabavljala, mava malo in še ne do konca opremljeno stanovanje in bo to verjetno tik pred zdajci. Zdaj niti še spola ne veva... Pa dokler sem bolana tudi nobene obleke ne rabim, tudi če bi se mi že kaj poznal, čeprav se mi še nič. Midva imava tudi oba pravico veta. Žal zato odpade ime David, ki je meni zelo všeč, njemu se pa sliši preveč hebrejsko palčica, čestitam za izpit! no, saj če boš pridno študirala, boš mogoče celo lahko kak zakon spremenila, mi smo s tabo! Tale Drobnič je res en debil! ne vem, koliko najstnic se bo zato odločilo za otroka, da ne govorim o tem, da mi ni jasno, kako bojo k družinam prispevali vsi prizadeti otroci? Večinoma jih dajo starši v dom, če pa jih imajo doma, pa nimajo nobenega več, ker zahteva tak otrok veliko več pozornosti kot zdrav... Mislim, bolano! pika, glavno da je en v redu, navijamo pa seveda tudi za drugega! Glede slabosti: meni je še vedno slabo 24h/dan, 7 dni/teden in kmalu bo tudi 31dni/mesec... Če te to kaj potolaži... Bruham vsak dan vsaj 1x, včasih manj, včasih več (količinsko - pač odvisno od tega, koliko sem prej pojedla)... Daria, če ti je kaj v tolažbo, moj je še na hujšem: ne samo da ni nič od mene zvečer (ali kadarkoli sicer), ker ves čas mislim samo na to, ali bom bruhala takoj ali čez 5 minut, v glavnem pa lahko samo ležim... tako da si mora še sam kuhat, oprat, obesit, zložit, peljat cucka ven,... Je ful potrpežljiv in prijazen, vem pa, da pogreša - vse: sex, hrano, kvalitetno crkljanje... (zadnjič ko sem ga ornk objela, je bil čisto srečen, da si je to že ful dolgo želel, pa da ve, da ne morem, ampak vseeno pogreša)... Mi je všeč, da mi pove, da me pogreša, pa da vseeno razume... lubi je zdajle prvič čisto sam spekel mafine - čokoladne! Jem, da bom mela kaj bruhat, hehe
|