sato -> RE: UMAZANI MOŽ !!! (25.9.2006 7:28:49)
|
Mogoče pa misli, da tudi on diši, če obleče svežo, dišečo majico. Reči mu, da mu tudi oblačil ne boš prala, če se sam ne bo umil in naj bo potem kompleten pacek. Ali pa naj povoha eno ponošeno majico, ko bo končno skopan-takrat bodo " vonjave bolj prišle do izraza". Ojoj, se mi smiliš, ko moraš poleg njega spati. Če imaš otroke, se lahko zgodi, da se bodo zaradi očeta v šoli posmehovali še iz njih. Sploh, če živite v manjšem kraju, take stvari pa se hitro širijo-dovolj je, da z njim dela oče enega sošolca in ta enkrat doma omeni, kako tvoj smrdi po starem švicu. Daj, spravi ga v bano, tudi zgrda, če bo treba- kaj takega bi po moje zame bil vzrok za ločitev, brez heca. Poznam gospoda, ki je sicer zlat po srcu, ampak ko gre mimo mene, kar v oči zapeče od tega vonja, zato me kar strese, ko pomislim, da tebi po stanovanju nosi te dišave. Verjamem pa, da sami sebe več ne vohajo, ker se enostavno navadijo takega vonja (tako, kot sčasoma ne vohaš več svojega parfuma). Vso srečo pri prevzgoji!
|
|
|
|