Lana25 -> RE: UMAZANI MOŽ !!! (25.9.2006 16:41:47)
|
Težko je verjeti, da moraš odraslega človeka učiti higiene, vendar nisi edina. Pri nas imamo dva taka - očeta in babico. Enostavno se jima ne da dopovedat, da se več ne piše leto 1950. In kar je še najbolj hecno je to, da mi babica govori kako jim je bilo včasih hudo, ker so se morali vsak dan umivati z mrzlo vodo, zdaj pa ima vsak dan vročo vodo, pa se umije na kakšna 2 tedna, pa še to, če jo kdo spomni. Vsak dan zračim in pipsam njeno sobo, ampak takšnega osvežilca še niso iznašli, ki bi uničil ta smad. Včasih sem jo še nekako poskušala razumeti, da je pač stara, da vsak dan fizično dela in je utrujena, ampak vedno bolj se mi zdi, da gre zgolj za malomarnost. In tako mislim, da je pri tvojem, nihče ni tako utrujen, da nebi premogel še toliko energije, da bi se umil. Upam, da boš imela več sreče kot mi doma in boš iznašla recept kako mu dopovedat. Potem mi ga prosim posreduj. Tebi sicer preostane še ena varianta, in sicer, da ko se ti tuširaš še njega zvlečeš pod tuš in ga umiješ kot malega otroka, jaz pa se z babico ne morem tuširat.
|
|
|
|