Anonimen -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 17:41:50)
|
Jojmene, jojmene, to je pa tako, kot bi svojo zgodbo brala. Tudi pri nama je velika razlika v letih (13). S to razliko, da je moj povrh vsega še brezposeln. Ampak gospod gre pa vseeno na jadranje!! Sedem let že traja to, edino da je šele letos brez službe. Vsako leto sem se drla pa tulila, jokala in prosila, pa ni nič pomagalo. Tudi letos. Sem mu pa letos postavila ultimat. Do konca leta se mora spravit v službo, če ne midva greva. Bomo vidli. Popolnoma te razumem. Prave ljubezni več ni, bolj ali manj samo kreganje. Človek bi se rad osvobodil, pa nikakor ne more. Madona, saj jaz se pri svojih 27 že tresem, kot da bi jih imela najmanj 70. Pa počasi bom zaradi živcev tudi izgledala tako. Jaz sem se v glavnem odločila, da bom držala obljubo in šla, če ne bo upošteval mojega ultimata. Za ziher sem prosila še mamo in svakinjo, naj mi prideta 1.1. pomagat pakirat, ker ni nujno, da bom dovolj močna za odhod. Ker sem mu že tolikokrat zagrozila, da bom šla, pa ni iz tega bilo nič. Sedaj pa je problem, ker si verjetno misli, da bova tako ali tako ostala, saj pa že šest let isto govorim. Draga rozi81, ne vem, kaj naj ti svetujem. Po moje edino to, da kar boš rekla ali naredila, za tem boš morala stati. Pa verjetno ne smeš računati na to, da te bo prosil, da ostanita, ali da bi te potem iskal, pa klical. Mislim, da ti 'stari osli' niso več tako ..., da bi še kaj prosili, še najmanj pa svojo partnerko, naj ostane. Vsaj pri meni je tako. In zase vem, da ko bom šla, bom pač morala iti in potegniti črto. Ker če bova na koncu spet skupaj, bo spet vse isto, pa še jaz bom tista, ki bo prosila, da še 1x poskusiva. In ne bom s tem spet nič naredila, razen tega, da mu bom dala vedeti, da ne glede na to, kako se bo ali ne bo on obnašal, jaz bom tak vedno nazaj prišla. Uf, ne vem, če ti je moja zgodba glih v pomoč, sem si pa vsaj dušo malo oljašala. Držim pesti za obe. P.S.:Anonimna sem pa zato, ker lahko to bere kdo, ki bi mu vse še sveže in vroče na krožniku na mizo dal. Hvala za razumevanje.
|
|
|
|