Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (Polna verzija)

Forum >> [Partnerstvo] >> Družina in partnerski odnosi

Sporočilo

rozi81 -> Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 15:09:44)

Verjetno bom dolga, tako da če se bo kateri dalo brat hvala drugače se bom pa vsaj spovedala.

Začela sva pred več kot osmimi leti in do prvega konflikta je prišlo pri letu in pol ko ga je klicala njegova bivša (skupaj sta bila 8 let) in sta šla na pijačo in je pol še ceu teden hodu čisto zmeden pa ni vedu s katero bi bil in se je nazadnje odločil da bo z mano. takrat sem bila stara 17 on 27. No to težavo smo nekako prestali in potem vsake toliko časa napadi da bi šla narazen. Meni je pomenil vse. Nora sem bila nanjga in to toliko da sem bila pripravljena tudi starše zapustit (nora vem). No potem so se njegovi straši preselili v hišo in mu pustili stanovanje ki ga je v kompletu renoviral in se sam preselil za cca 6 mesecev, tako da sem ga komaj prosila da bi mogoče bilo fino če bi živela skupaj naprej (prej je on živel pri meni cca 4 leta), ker zame je bil ti šok in sem se počutila kot bi šla narazen. Potem ko sva končno zaživela skupaj in sama na svojem je bilo nekaj časa v redu razen kakšni manjši prepirčki pol se je pa začelo. zamnejal je tudi službo umes in tam pa kar naprej neki žuri, izobraževanja domov je hodil cca on 18h (to se še vedno dogaja) ma skoraj nič nisva bila skupaj. Nakar se je zgodilo da zanosim. Nosečnost je bila sanjska, čeprav se je zelo otepal sem mu rekla da otroka obdržim če mu je prav ali ne. Z njim ali brez nejga. Celo nosečnost je bil pozoren, prijazen vse ok. Od poroda naprej pa cele štale. Imela sem težek porod (poškodbe ne bom pisala ker me lahko kdo spozna) in mi je rekel ko mi je pomagal prinesti otroka da sem jo pdojila da mi je ves časa odnašal rit takrat dokler poškodba ni minila. Medtem ko je lahko sodelavkam pa pomagal in ne odnašal rir ko so si na smučanju lomile roke. Sko smi govori da naj se začnem obnašati kot mama ker to tut sm pa naj povem da ponoči že skos ustajam jst, tudi zdaj ko je porodniška minila, kopam jo jst on je ni še nikoli, več ali manj jo jst futram, previjam jo jst on jo je zelo malokrat (mislm da lahko preštejm na prste rok), pa je stara 15 m. Ima speglan, pospravln, skuhan.
kaj lahko še naredim da bo gospod srečen. Priznam da me je ta obsedenost zaradi tega do njega že minila, in tudi ljubeze je izpuhtela in sploh ne vem če si želim ostati z njim, samo ko pa pomislim da bi odšla mi je pa hudo. Rada bi da se to popravi pa ne morm sama. Od njega ni čutit nobene ljubezni več že dolgo časa. Kaj je že to objem ali pa kakšna lepa beseda? Če sm mu rekla rada te imam ali ljubim te mi je reke fino jst tut tebe. Odgovor sem vedno poznala. sam mi pa tega ni nikoli rekel. No zdej je šel pa s lužbo na jadranje in je šel učeri še na žur ko so ga imeli in s tam direkt na jadranje. Pa sm ga predn je šel od odma vprašala če si sploh želi še nadaljevati, da sama se ne morm trudt če z njegove strani ni povratne informacije, pa je rekel da še sam ne ve ali si želi ali ne in je šel ker se mu je modilo. pa mu napišem sms če sploh še čuti kaj do mene pa nobenega odgovora. In me prej kliče pa sm rekla če mi bo odgovoru in pravi da ne da bo razmislu in mi pove ko pride domov. kako naj žvim tako sm živčna razvalina pr 25 in mam še enga otroka starga 35. Kako naj žvim tako Rada bi da se zrihta vse pa kaj k se ga ne da premaknt. A mislte da je še kakšna možnost al je bolš da odneham in grem? kaj mislite?

Lahko bi še bolj dolgovezla pa ne bom ker sm že zdej predolga. Samo še to bom povedala da jst nikoli nism hodil vn brez njega. če njega ni bilo sm bila pač sama doma in smo se zdej neki pogovarjal za ta petek v službi pa mi je rekel da naj kr varstvo zrihtam k gre on na žur, kljub temu da ima jutr jadranje. Nikol še nism bla uzun res in še takrat se morm odpovedat k bi lahko šla. Ne vem več kaj naj naredim.

Še enkrat hvala tisti ki se je dalo brat. Bom zelo vesela odgovorov.

LP

Anonimen -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 15:27:19)

Sm prebrala do konca.:)

Tvoja situacija ni nič kaj zavidljiva.Jaz tukaj ne vidim izhoda,ki bi bil pravi za vse.Sedaj mora vsak poskrbeti zase-ti zase in za svojega otroka,on pa tud za sebe.Pomenita se,na štiri oči.Povejta si.kaj vaju muči.In če ne bosta vidla lepe prihodnosti,raje zaključita zdaj.Otrok mora imeti lepo otroštvo.Zasluži si dobre starše.Niti ti,niti on trenutno to ne morata biti.On,ker je razpet med službo,prijatelji in domom,ti pa zato,ker si razvalina človeka,ki te je ustavril on.Punca,zaslužiš si več!Ne dovoli,da ti dela tako.Postavi ga pred dejstvo-al kolegi al pa ti in otrok?Naj se že enkart odloči.In za nekaj dni ga daj malce na suho-ne peri,ne kuhaj,ne likaj...naj vidi,kako bo živeti brez tebe.

Želim ti vso srečo...drži se!!!

Jacqueline -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 16:00:13)

Ne vem, kaj ti naj svetujem, ker postavitev pred dejstvo kot jaz in otrok ali kolegi se po mojem mnenju ne konča dobro. Tudi če se recimo odločita, da gresta vsak svojo pot, je še vedno tu otrok. Zanj je najboljše, da se razideta s pogovorom, na miren način in skleneta kompromis glede otroka. Otrok ima pravico do obeh staršev!!!

Mislim pa da ni treba reševat tega na vrat na nos, kot v tem trenutku se moreš odločit kako in kaj. Prišla sta pač do trenutka, kjer sta se malo izgubila in vama ni jasno kako in kaj. Mogoče on ne ve kako naj ravna s hčerko in ne zna vzpostavit pravega odnosa z njo, posledica tega pa je lahko, da čimveč časa preživi drugje. Ti si pa hkrati preobremenjena s skrbjo zanjo. Mogoče pa bi bilo dobro, da ko sta skupaj doma, moreš nekam nujno skočit in naj popazi na malo in boš vidla, če je kaj takega problem.

Drugače pa dajta se vset in v miru pogovorit. Povej kako se ti počutiš, on ti pa naj razloži zakaj se tako obnaša. In rešita, če se da rešit!!!

Lp,
Jackie

total -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 16:57:09)

Tudi jaz sm prebrala in milsim,da ga tukaj moreš postavit pred dejstvo...,stakim moškim ne moreš živet,če ne ve kaj bi,da bo razmislu...,ja madona kaj ma za razmislit,ženska stara si 25,ne pust se in uživaj z hčerkico,ni edini...življenje je prekrtako,da boš bila z nekom, ki ne ve kaj bi...pogovori se znjim in srečno[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image]

Anonimen -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 17:41:50)

Jojmene, jojmene, to je pa tako, kot bi svojo zgodbo brala. Tudi pri nama je velika razlika v letih (13). S to razliko, da je moj povrh vsega še brezposeln. Ampak gospod gre pa vseeno na jadranje!! Sedem let že traja to, edino da je šele letos brez službe. Vsako leto sem se drla pa tulila, jokala in prosila, pa ni nič pomagalo. Tudi letos. Sem mu pa letos postavila ultimat. Do konca leta se mora spravit v službo, če ne midva greva. Bomo vidli.
Popolnoma te razumem. Prave ljubezni več ni, bolj ali manj samo kreganje. Človek bi se rad osvobodil, pa nikakor ne more. Madona, saj jaz se pri svojih 27 že tresem, kot da bi jih imela najmanj 70. Pa počasi bom zaradi živcev tudi izgledala tako. Jaz sem se v glavnem odločila, da bom držala obljubo in šla, če ne bo upošteval mojega ultimata. Za ziher sem prosila še mamo in svakinjo, naj mi prideta 1.1. pomagat pakirat, ker ni nujno, da bom dovolj močna za odhod. Ker sem mu že tolikokrat zagrozila, da bom šla, pa ni iz tega bilo nič. Sedaj pa je problem, ker si verjetno misli, da bova tako ali tako ostala, saj pa že šest let isto govorim. Draga rozi81, ne vem, kaj naj ti svetujem. Po moje edino to, da kar boš rekla ali naredila, za tem boš morala stati. Pa verjetno ne smeš računati na to, da te bo prosil, da ostanita, ali da bi te potem iskal, pa klical. Mislim, da ti 'stari osli' niso več tako ..., da bi še kaj prosili, še najmanj pa svojo partnerko, naj ostane. Vsaj pri meni je tako. In zase vem, da ko bom šla, bom pač morala iti in potegniti črto. Ker če bova na koncu spet skupaj, bo spet vse isto, pa še jaz bom tista, ki bo prosila, da še 1x poskusiva. In ne bom s tem spet nič naredila, razen tega, da mu bom dala vedeti, da ne glede na to, kako se bo ali ne bo on obnašal, jaz bom tak vedno nazaj prišla.
Uf, ne vem, če ti je moja zgodba glih v pomoč, sem si pa vsaj dušo malo oljašala. Držim pesti za obe.

P.S.:Anonimna sem pa zato, ker lahko to bere kdo, ki bi mu vse še sveže in vroče na krožniku na mizo dal. Hvala za razumevanje.

Gina -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 18:51:26)

O, kriza. Kaj jaz vem, meni bi bilo to pa tu mač. Saj nekaj človek prenese, mislim do določene mere razumeš, ampak da se sam zabava v nedogled, pa da ti ne pove, da te ima rad...saj pravim, kaj pa vem, ampak moje vrednote so take, da brez tega ne bi mogla normalno skup bit.

Prespi pa premisli. Ko ti bo počilo, ko boš imela dovolj, boš to itak vedela. Enostavno ne boš mogla več. Predvsem moraš ugotovit, ali ga imaš še kaj rada ali ne. To je čisto osnovno vprašanje.
Vse lepo ti želim. Pa nekoga, s katerim boš srečna, ne glede na to, kako rešiš zadevo.

rozi81 -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 18:56:53)

Jst sm hotla bit pa anonimna pa sm se tok razpisala da sm pozabla klukco dat. upam da ne bo bral tega. Tut če mu postavm ultimat bopa reku pa pejt, ker njegov ego je tak da verjet ne morš. Pa ni mi do tega da vezo rešujm z ultimatom, to je meni grožnja tega pa ne maram. rada bi jo rešila s pogovorom kar bo pa težko glede na to da ko se začneva pogovarjat sm vsega jst kriva, mu jst ne dajm ljubezni, sm nesposobna mama. to so zame žalitve in me boli samo jst človeka ne morm žalt in zmerjat ker s tem nikamor ne pridš. če mi bo ratalo se pogovorit v redu, če ne bova pa šle. Samo se pa zdele počutm k en kup dreka, ker morm dejansko čakat doma, da vidm do kakšnega spoznanja bo prišel na jadranju. Ali hoče nadaljevat z mano ali ne? Vem da sm neumna, samo mi veliko pomeni če rešim to vezo, če ne pa upam da mi je naprej usojeno veliko lepše. sam je res smešn kako se obnašajo teli "stari kozli", namest da bi mene metal pr 25 njih pr 35.

Upam da se bo vse uredilo tako da bo za vse najbolje.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.9.2006 19:14:39)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Lana25 -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 19:14:41)

IZVIRNO SPOROČILO: rozi81

Pa sm ga predn je šel od odma vprašala če si sploh želi še nadaljevati, da sama se ne morm trudt če z njegove strani ni povratne informacije, pa je rekel da še sam ne ve ali si želi ali ne in je šel ker se mu je modilo. pa mu napišem sms če sploh še čuti kaj do mene pa nobenega odgovora. In me prej kliče pa sm rekla če mi bo odgovoru in pravi da ne da bo razmislu in mi pove ko pride domov.
aredim.

Nočem ti hudega, ampak to, da ti ni odgovoril na tvoje vprašanje, je prav zaprav najbolj jasen odgovor na vse kar se sprašuješ. Upam, da se motim, toda meni se zdi, da se tako obnaša, ker bi rad končal, pa je slabič, da bi ti to povedal, zato ti kaže z dejanji. Mogoče preverja koliko boš še prenesla preden boš končno odšla in mu naredila uslugo, ki si jo želi. Mislim, da on še predobro vidi in ve, da ti je hudo. In nekdo, ki ljubi ne uživa tisti čas, ko je ljubljeni osebi hudo. Lahko se sicer poskušaš pogovoriti z njim, ampak iz izkušenj ti povem, da se ne bo hotel, oziroma ta pogovor bo po mojem poln očitkov iz njegove strani, ker se bo s tem hotel oprati krivde za razpad vajine zveze. Ne vem, lahko se trudiš rešiti vajino zvezo in družino, sam bojim se, da si on tega ne želi in mislim, da bi bilo najboljše za vaju z malo punčko, da bi ti postala bolj samozavestna in močna in ga več nebi prosila za njegovo ljubezen.

Anonimen -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 19:42:03)

Cel čas se sprašuješ: "Nevem če on hoče še bit z mano?" Pa ti hočeš bit z njim??? Poglej kaj je naredil iz tebe.... Kar se pa tiče obtožb in poniževanja tebe. Veš kdo to dela, tist ki se boji da bi sebe pogledal kak je in si priznal svoje napake. Žalit in poniževat te nima pravice nihče.
Pa še to če te on med "pogovorom" obtožuje in ponižuje to ni pogovor, to je beg od pogovora saj te poskuša  zatolč, da neb bilo pogovora res pravega, kjer bi se karte dale na mizo in se raščistilo enkrat za vselej.

Kaj ti je za naredit? Nevem
Vem pa kaj bi jaz naredila v taki situaciji, če ne gre s pogovorom (do katerega sploh ne pride) in se to ponavlja, in če jaz rečem in povem večkrat kaj me moti, pa nobene spremembe, kvečjemu še slabše in da jaz vem da je z moje strani vse ok in mi res ne more nič  očitat, bi vzela to kot zaj[sm=smiley35.gif]. In ja šla bi vstran, saj če me človek s katerim sem ne ceni in spoštuje ne hvala sem raje sama. 

Anonimen -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 20:21:39)

Jaz se popolnoma strinjam z Lano25.
[sm=smiley31.gif]

POKPOK -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 20:34:59)

Kako se počutiš sedaj, ko je na jadranju? Mirno, svobodno, ker veš, da ga ne bo cel teden ali ga pogrešaš?
Punca, če sem prav razumela imaš z njim samo delo. Da ne omenjam, da te psihično  uničuje.
To, da bo na jadranju premišljal... Očitno je prepričan, da samo groziš, tarnaš, jočeš...
On uživa, žurira, ti pa  mu težiš. Pa še varstva nimaš, če hočeš ven!
Ne zameri, tak kreten ni vreden nobene solze.
Vem, da ti je hudo. Nimaš si kaj očitati. Skrbiš za družino. On živi svoje življenje.
Čas je, da poskrbiš zase.
Držim pesti.

vesna.com -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 20:37:57)

Torej,kaj bi sploh lahko pogrešala,če bi šla tudi uradno narazen?

rozi81 -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 20:40:30)

Kako se sedaj počutim ko je na jadranju? Ni mi luštno vseeno ga pogrešam. Pa ne vem zakaj me ne mine vse glede na to da tako manipulira z mano samo kaj jst vem česa se bojim. Tudi ko gre na zabavo kakršnokoli, kadarkoli mi ni luštno. Mi ni bilo tudi takrat ko še nisva imela otroka. Samo teh zabav je toliko da verjeti ne moreš. Samo za novo leto jih ima okoli 6, pol so pa tle še rojstni dnevi sodelavcev itd. Mah sej brezveze da razlagam naprej. Sej mislm da razumete situacijo. Upam.
Sam se pa čudim sama sebi da ko mi reče da sm slaba mama začnem razmišlajti kje delam napake[image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/zmeden.gif[/image]

Anonimen -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 20:43:31)

Energijo usmeri drugam [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/smiley1.gif[/image].

On jo bo "izkoriščal" še naprej, saj si zanj pripravljena narediti vse.

Namesto da se sprašuješ, kaj narediti, da bo on srečen, se vprašaj, kaj narediti, da boš TI srečna. Naredi "seznam" in začni uresničevati tisto, kar te osrečuje. Brez njega, seveda.

Brisani uporabnik -> [Brisano sporočilo] (23.9.2006 20:46:14)

[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Anonimen -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 20:56:23)

Menda je odvisnost od odnosov kot vsaka druga odvisnost. Hudo, upam, da se je uspeš rešit.

smrka -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 21:00:59)

Ja zdaj ti nc druzga ne preostane, kukr da pocakas da se vrne in ti pove kaj cuti do tebe. Probejta s pogovorom resit kar se da, ce pa ne..... a se mas kam odselit, k starsem??

Mislim tudi da je ta tvoj dragi pri 35 letih totalno neresene in se obnasa kot neodgovoren moski!!!

Upam da bosta ostala skupaj!

rozi81 -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 21:01:19)

IZVIRNO SPOROČILO: vesna.com

Torej,kaj bi sploh lahko pogrešala,če bi šla tudi uradno narazen?

Ne vem , še sama ne vem. Njega sigurno, sej konc koncev živiva že malo več kot 8 let skupaj. Dejstvo je da mi ni vseeno, ampak če bo tako kot je mi pa tut ne bo lepo.

POKPOK -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 21:05:13)

Ti, da si slaba mama?!! Napad je najboljša obramba. Zato pa si TI kriva...
Mogoče si bolj jezna in ljubosumna, kot pa žalostna, da ga ni.
Nič ni narobe, da ima družbo, prijatelje, žure... Narobe je odnos do tebe. Ne more tebe obtoževati. Naj bi ti pomagal, ko ni na žuru ali v službi.
Vem, kako je, ko ne gre več... Kot si napisala, ni energije.
Res je hudo in bo hudo. Tako kot je sedaj ne sme trajati večno. Nekaj moraš spremeniti. Zase in za tojo deklico.

nejcko -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (23.9.2006 22:59:47)

Sem šla prav počasi skozi vse tvoje poste in prišla do zaključka, da prihodnosti pri vama ne vidim - no, ja, lahko je, ampak samo taka, kot je trenutno stanje. Si tega želiš?

1. me je zbodlo v oči, da je on po 8 letih nehal s svojo bivšo - takrat je bil star 27 let. Ali sploh veš, zakaj sta šla narazen? Glede na vse, kar si napisala, verjetno on ni bil za resno vezo. Morda mu je bivša najedala z zakonom, družino.
Pišeš, da se je po krajši aferici z bivšo odločil zate, 10 let mlajšo deklico - logično! Kajti ti mu gotovo nisi najedala z zakonom in družino, slepo zaljubljena si tolerirala vse njegove zabave, žure, prijatelje, jadranje.

2. Kje si bila ti, ko je urejal svoje stanovanje, v katerem planu te je imel? Verjetno ne v prvem, če je, frajer, pol leta karaljeval v lastenm stanovanju in to potem, ko je že 4 leta živel s teboj.  (sori, ampak res si bila naivna)
Pišeš, da ga je tvoja nosečnost vrgla iz tira, da je postal do tebe nesramen - kakopak, ujel se je v past. Povej mi, kateri normalno zrel moški bi pri 34 letih znorel, ker je njegova partnerka zanosila??? Pri teh letih znori samo tak moški, ki otrok in družine ni imel nikoli v načrtu!!!

Torej, draga moja, kakor koli se bo že tvoj "zelo zelo zrel" moški odločil na jadranju, verjemi mi, spremenil se ne bo nikoli. Je že prestar za spremembe!

Rozi, hudo mi je zate. Verjamem, da ti ga je težko zapustiti. Iz varnega doma si odšla z njim pod roko ... zdaj se boš mogla znajti sama. Težko bo, ampak verjemi, mnoge so zmogle in tudi ti lahko!

daddy -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (24.9.2006 10:06:52)

Ne more se za odnos med dvema partnerjema trudit samo eden, kot je to v tvojem primeru - mislim, lahko se, ampak je to res bolj Sizifovo delo. Nima smisla in nima pomena, lahko ti kdaj tudi reče "ljubim te" ali kaj takega, ampak s svojimi dejanji ti resnično ne pušča nobenega maneverskega prostora. Čeprav si napisala, da si mu med nosečnostjo povedala, da boš otroka obdržala z njim ali brez njega, najbrž takrat vseeno nisi imela v mislih tega, da bosta dejansko šla narazen. A kot rečeno, če se situacija ne obrne, ti kaj dosti drugega kot pa slovo in nov začetek, ne bo preostalo. Žal.

karmy -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (24.9.2006 10:55:53)

IZVIRNO SPOROČILO: nejcko

Sem šla prav počasi skozi vse tvoje poste in prišla do zaključka, da prihodnosti pri vama ne vidim - no, ja, lahko je, ampak samo taka, kot je trenutno stanje. Si tega želiš?

1. me je zbodlo v oči, da je on po 8 letih nehal s svojo bivšo - takrat je bil star 27 let. Ali sploh veš, zakaj sta šla narazen? Glede na vse, kar si napisala, verjetno on ni bil za resno vezo. Morda mu je bivša najedala z zakonom, družino.
Pišeš, da se je po krajši aferici z bivšo odločil zate, 10 let mlajšo deklico - logično! Kajti ti mu gotovo nisi najedala z zakonom in družino, slepo zaljubljena si tolerirala vse njegove zabave, žure, prijatelje, jadranje.

2. Kje si bila ti, ko je urejal svoje stanovanje, v katerem planu te je imel? Verjetno ne v prvem, če je, frajer, pol leta karaljeval v lastenm stanovanju in to potem, ko je že 4 leta živel s teboj.  (sori, ampak res si bila naivna)
Pišeš, da ga je tvoja nosečnost vrgla iz tira, da je postal do tebe nesramen - kakopak, ujel se je v past. Povej mi, kateri normalno zrel moški bi pri 34 letih znorel, ker je njegova partnerka zanosila??? Pri teh letih znori samo tak moški, ki otrok in družine ni imel nikoli v načrtu!!!

Torej, draga moja, kakor koli se bo že tvoj "zelo zelo zrel" moški odločil na jadranju, verjemi mi, spremenil se ne bo nikoli. Je že prestar za spremembe!

Rozi, hudo mi je zate. Verjamem, da ti ga je težko zapustiti. Iz varnega doma si odšla z njim pod roko ... zdaj se boš mogla znajti sama. Težko bo, ampak verjemi, mnoge so zmogle in tudi ti lahko!

sem istega mnenja... dobro napisano [image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image][image]http://www.ringaraja.net/forum/smileys/bravo.gif[/image]

Anonimen -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (24.9.2006 11:17:50)

Joj draga Rozi81.  Tvoj položaj mi je kar precej znan. Tako je deset let živela ali naj raje rečem trpela moja sestra. Na žalost je na koncu ugotovila, da potovanje in zabave niso bile službene. V večini je hodil okoli z drugimi dekleti. 
Jaz mislim, da zate in tvojega "dragega" lepe prihodnosti ni. Žal. Ampak ne pozabi za vsakim dežjem posije sonce.

Magi* -> RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija je pošla (24.9.2006 11:25:23)

joj rozi, jaz sem bila včeraj jezna na mojega, ker je bil cel dan ko kisla kumara, pa vidim, da mi ni hudo.

moram priznati, da tudi jaz ne vidim za vas skupne prihodnosti. največji problem pri tebi je, da je to (najbrž) tvoj prvi resen partner (če mu sploh lahko tako rečem) in niti ne veš, da obstaja življenje tudi onkraj njega. ko sem šla s svojim prvim resnim fantom narazen, sem mislila, da je konec sveta. kasneje sem sprevidela, da si lahko tudi sam in srečen. še bolj srečen.

čisto nobenega opravičila ni za njegovo obnašanje. že od samega začetka. tako kot je rekla nejcko, on očitno ni planiral otrok, resne partnerke, družine in odgovornosti. njemu je ustrezalo parazititrati pri tebi, dokler ni dobil svojega stanovanja. spremenil se ne bo. lahko sicer čakaš, da se ti zameri do konca in ga potem daš na čevelj ali pa poskrbiš, da se osamosvojiš, poskrbiš zase in za otroka, dokler še nisi do konca zagrenjena. mlada si še, pravzaprav rosno mlada, in celo življenje je še pred tabo. takšno, kot si ga boš izbrala sama.

držim pesti zate[sm=rozica.gif]

Stran: [1] 2 3   Naslednja stran >   >>