|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Ne vem več kaj naj naredim, moja energija...
24.9.2006 11:55:00   
zorica

Meni je bilo zapustiti svojo prvo ljubezen po štirih letih res težko.Pa čeprav je veza temeljila na alkoholu, lažeh, prikrivanju (vse iz njegove strani) sem ga ljubila.Globoko v sebi sem vedela da me uničuje in da ne bom imela prihodnosti z njim, da bom trpela.Pa je ljubezen minila, ostala je še navada in strah biti sam.Do trenutka ko sem se odločila, da ga zapustim.
Bilo je težko, ampak sem preživela.Sedaj imam super moža in super življenje.

Mislim da bi tudi ti morala narediti črto.Jaz na tvojem mestu bi spokala in odšla ( če seveda maš kam).Bi mu dokazala, da se svet tvoj svet ne vrti okrog njega.Naj mu ljubice perejo, likajo in pospravljajo.Ali pa naj malo manj žurira in to dela sam.Le tako se bo resno zamislil sam nad sabo.Čeprav dvomim.Po moje je škoda energije, ker tako kot so punce že zapisale, mu ni bilo vse to v načrtu, kako so se stvari odvijale in zato sedaj je tako.

Lahko si ustvariš lepo življenje z nekom, s kom boš srečna, ki te bo spoštoval, te ljubil,...Ne zapravljaj časa z njim,...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 26
24.9.2006 12:58:30   
rozi81
Punce hvala vam za odgovore. Vem da bi bilo najbolje da bi odšla, vendar je to najtežje in obenem najlažje rešen problem. Kar se tiče njega in želje po otrocih je situacija taka. Kar sem se pogovarjala z njim si je on želel otrok že s prejšnjo samo jih ona še ni želela. Ko sva prišla midva skupaj sem bila jaz itak še najstnica in že zaradi tega nisva imela, po drugi strani pa je prišel do spoznanja da mu brez otrok nič ne manjka. Ko je izvedel za mojo nosečnost je bil najprej šokiran in je za trenutek pomislil na splav. Potem pa mi je bil praktično celo nosečnost ob meni in mi pomagal, no razn kar je bilo žurov. Tudi pri porodu je bil zraven in zelo vesel. Po porodu čez par mesecev pa so nastopile težave. pa ga nisem odrivala res ne. V življenju mu nisem rekla ne pri sexu, še če se je tamala zbudila sem počakala da sva končala in sem šla potem k njej. res ga nism odrivala. Tako da res ne vem kje sem jst storila napako, kaj bi lahko storila da popravim vse skupaj. Samo imam občutek da se me je naveličal in da me ne more več vidt.
Razmšlam don že cel dan in malo noči, ker nism glih najbolje spala in dejansko ugotavljam da ga prav zares pogrešam in še vedno ljubim. Kako mi to rata ne vem samo kaj  naj storim da to mine. Res me prav zanima do katerega spoznanja bo prišel na jadranju, kako se bo odločil. dejstvo pa je da se počutim kot lutka ki čaka kaj bo pol ko se vrne, ali bom ostala ali šla domov k staršem. Nagraužn občutek, medtem ko on uživa jst samo premlevam in sm slabe volje.
Sej lahko še vedno ceu roman napišem pa se bom rajš mal ustavla.

Lp s

Najlepši dan mojega življenja 26.06.2005!!!

(odgovor članu zorica)
Neposredna povezava do sporočila: 27
24.9.2006 13:07:20   
jazz
To, da mora sploh razmišljat za koga se bo odločil....to ni dobro!!! Če bi hotel, bi ti lahko takoj povedal da sta to ti in otrok!

Lep pozdrav! K

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 28
24.9.2006 13:26:06   
Anonimen
Hej!

Tole ti pišem dobronamerno in prosim, da tako tudi vzameš. Ne poznam tebe, niti tvojega, da ne bo kakšnih nesporazumov ...

Jaz pa mislim, da te ima rad, ampak te ne ljubi. Da je ugotovil, da to ni to za njega, da nisi ženska njegovega življenja in da ne vidi svoje prihodnosti s tabo. Ker pa te ima rad in vajino hčerko tudi, je ugotovil, da bi bilo najbolje, da ti pustiš njega. Da bo tako obema lažje. Da ne bo izpadel tak hud prasec, če boš ti rekla, da je konec. Zato se tudi tako obnaša - dela stvari, za katere misli, da te bodo pripeljale do roba.

Trpita oba - ti, ker ga ljubiš in si najbolj na svetu želiš biti z njim, in on, ker nima poguma, da bi vaju zapustil in  poiskal svojo srečo. Verjamem, da te je nekoč ljubil, samo na žalost ljubezen kdaj pa kdaj tudi neha obstajati.

Vsi tvoji poskusi, da bi ga obdržala ob sebi, so brez pomena, mogoče je vse skupaj še slabše, ker se ful trudiš, da bi mu v vsem ustregla, on pa si tega ne želi.

Glede na to, kako odreagira na tvoj "Ljubim te", kako je odreagiral na tvoje vprašanje, ali sploh še želi biti s tabo, glede na to, da je vedno manj doma ... mislim, da imam prav.

Mislim, da ni več prihodnosti za vaju, bi pa bilo najbolje, da gresta čim prej narazen, in poskusita obdržati čim lepše odnose. Zaradi tamale! Da bo imela očeta in mamo, ki imata še vedno dober odnos.

Pa mislim, da nima druge. Vendar pa išče ljubezen svojega življenja - in ko jo bo našel, te bo zapustil! Če ne bosta šla narazen do takrat.

Glede na vse skupaj pa tudi on ni pravi zate. Trenutno misliš, da je, vendar boš sčasoma spoznala, da temu ni tako. In boš našla moškega, ki ti je namenjen.

Glej, samo enkrat živimo in takrat moramo biti srečni! In mislim, da je on to ugotovil, zato hoče narazen.

Govorim ti iz lastnih izkušenj ... jaz še zbiram pogum!

(odgovor članu rozi81)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
24.9.2006 14:29:45   
Magi*
punca, vzemi se v roke. tole kar ti pišeš me kar malo ujezi. a ženske res še vedno menite, da mora v zakonu (ali izvenzakonski skupnosti - vseena figa) ženska vedno in v vsem ustreči moškemu???? obratno pa to ne velja čisto nič???

nisi ga odrivala in mu nisi odrekla sexa... in da ga še vedno ljubiš... tvoje življenje je lahko eno samo čakanje na boljše čase, ki jih po vsej verjetnosti, dokler boš z njim, ne bo. njemu je fino, doma ima zastonj gospodinjsko pomočnico, ki mu tudi podari posteljne užitke, kadar se mu zahoče. on pa fino okoli hodi, žura in bog ve koliko užitkov si tudi drugje poišče. to je za moje pojme sužnjelastniški odnos. to ni partnerstvo!

pri 50ih bo pa spakiral kufre in odšel z mlajšo, bolj fit bejbo in ti boš ostala sama in zagrenjena.

ne me narobe razumet, ne jezim se nate, hočem ti dobro. niti ne poznam tvoje situacije, lahko da si samo v besu napisala tole temo in pravzaprav ni vse tako črno. se mi pa zdi, da je tu precej resnice, sploh ker ga boš zdaj začela še zagovarjati.

vprašaj se, kaj bi sploh rada od življenja. zamisli si, da si stara 85 let in obujaš spomine na svojo mladost, svoje življenje. ali se res hočeš spominjati samo na to, kako si ga čakala, kako si bila ves čas na trnih, poleg tega si mu pa vsak dan ljubeče servirala kosilo na mizo in mu zvečer še v postelji ugodila. on ti pa ves ta čas ni namenil nobene pozornosti, nobene topline, nobene opore. pomisli, ali si v življenju želiš še kakšnega otroka. a ga boš z njim lahko imela? a boš imela s kom deliti radosti ob prvem dnevu šole, ob maturi, ob poroki svoje hčere, ob vnukih. a ti bo stal ob strani, ko boš žalostna - no, to ti že zdaj ne. a ti bo skuhal juhico, ko boš bolana in te tudi tedaj imel najrajši na svetu, vso tako smrkavo in ubogo. a bo ljubil vsako tvojo gubico, ki se ti bo z leti zarisala na obraz?... dobro premisli kaj hočeš in kaj z njim lahko uresničiš.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 30
24.9.2006 14:32:27   
rozi81
Anonimna o si pa tako napisala kot da nas poznaš pa še anonimna si.

Večina vas mi govori da bi bilo najbolje da zaključiva. Zdej mam pa še eno vprašanje. Ali je možno da se še enkrat na novo zaljubiš v svojega partnerja po tem ko je šlo že vse skoraj v k....? In če je lahko potem normalno življenje naprej?
Ali je že katera to doživela? Ali samo živim v pravljici, ker si tako želim popravit in ohranit to najino vezo?

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
24.9.2006 14:47:23   
Magi*
rozi, po mojih izkušnjah to ni mogoče. nič na tem svetu pa ni nemogočeuser posted image

jaz imam izkušnjo, da je kao spoznal kaj je imel šele tedaj, ko sva šla narazen. in takrat sem ga še sprejela nazaj, pa se ni izšlo. in danes vem, da se nikakor ne bi izšlo.

da bi se on kar na lepem ponovno v tebe zaljubil, je zelo malo verjetno. pa čeprav mu boš vse na pladnju prinesla, čeprav boš najboljša žena, najboljša ljubica in najbolj vroča bejba okoli. predpostavljam, da se tudi pogovoriti ne bo hotel. ja, jaz res ne vem kaj vama še preostane. ali se bo pogovarjal, ali pa bosta živela en mimo drugega.

za sebe vem, da se takih igric ne grem več. življenje v dvoje zna biti tudi zelo lepo in nekomplicirano.

Two things are infinite: the universe and human stupidity; and I'm not sure about the universe. Albert Einstein

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 32
24.9.2006 14:54:22   
rozi81
Magi sej ko zaključiva oz. če bova zaključila bova, ge niti v sanjah ne sprejmem nazaj, drugače pa ima itak on tak EGO da niti nazaj ne bi hodu, ker bi se mu zdelo izpod časti. Dejstvo pa je da bi rada uredila vse, če pa ne bo šlo pa pač ne bo šlo bova pa končala. Bom vsaj končno shujšala kokr mi je še ostal od porodauser posted image .
Joj kok je to grozn doživljat, pa končno sem prišla do otroka ki sem si ga tako želela zdej pa to. Ne morm verjet.

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 33
24.9.2006 15:07:55   
Magi*
to zadnje ti pa čist verjamem. no, vsaj nekaj lepega imaš iz te zveze, a ne? saj nikjer odnosi niso super dobri, ampak vsaj morajo dopuščat osebni razvoj in, kar je najvažnejše, svobodo. svobodo ne mislim v smislu, da obadva letata okoli kot kure brez glave, ampak tisto svobodo, ki jo čutiš. tisto, ki imaš občutek, da bi lahko letel, da lahko dihaš in se veseliš vsakega dneva posebej, brez da bi non stop preračunaval, ali bo tako ali bo drugače.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 34
24.9.2006 15:20:25   
rozi81
Ne da mi  miru res prav mori me ko mislim nanj, mislim pa skos. Pa ura je že 15:20 pa me tut poklicu še ni dons al pa vsaj sms napisu, je tok zaposlen zgleda da ne more. Joj kok sm žalostna in jezna.user posted image

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 35
24.9.2006 15:39:18   
darja72
Lepo te prosim, on uživa in se ima tok super, da te tudi ne pokliče. Ma dej sun ga v rit, desca prfuknenga in si najdi drugega, ki te bo imel rad. Ma me je zjezalouser posted image ...In ti ga še čakaš doma. Jaz bi pobasal z otrokom in čao, lepo se imej. Pa sej vaju ni vreden.lp

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 36
24.9.2006 15:42:30   
karmy
rozi a maš kam iti danes? k staršem, teti, stricu, bratu, sestri? za kak teden ali dva, da si razčistiš glavo? mam občutek da si rabiš spucat kako in kaj.... ne ždi v stanovanju v upanju da bo pršel na vrata z šopkom rož in ti dal vso svojo pozornost.... 

~Ladies, if a guy ever tells you, he wants to cover you from head to toe in honey, and lick it all off inch by inch, that's the man who hasn't done it before. ~ Love you CT ~

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 37
24.9.2006 15:50:13   
rozi81
Domov grem lahko kadarkoli, to ni problem, sej greva pol vn s tamalo samo da se zbudi. Zato sm doma zdele.
Sej ni problem da nimam kam jit, tut tašča mi v končni fazi ne bi hrbta ubrnila je zlata res sam ta trenutk si tega niti ne želim. Ne da se mi pokat. Pa itak sm sama zdele tako da me nihče ne ovira.

(odgovor članu karmy)
Neposredna povezava do sporočila: 38
24.9.2006 15:54:27   
zorica

Vem da te je strah, ampak bolje bi ti bilo iti in se zorganizirat na novo.
On sedaj uživa sto na uro in se nate in na hčerkico še spomni ne.Kaj ti to pove ?

Si še mlada in življenje je pred tabo, zakaj ga zapravljati za nič.Imej se malo bolj rada in si dopovej, da si zaslužiš kaj več.

Tako zelo ti želim, da ti uspe !user posted image

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 39
24.9.2006 17:35:43   
dory
Ne bi se mogla bolj strinjat z nejcko,ki ti je zelo lepo, zelo nazorno in se kako resnicno napisala...

Se mi zdi,da enega otroka ze imas in dovolj dela s tem, ne vem zakaj bi mogla tolerirat se enega..starega bika? saj ves kaj pravijo, ce se do nekje 30-ega ne zresnijo se ne bodo nikoli...

Tvoj ti je med vrsticam dal jasno in glasno vedet ogromno stvari...ti si zaenkrat se zatiskas oci....jasno, ze zaradi otroka...

Lahko ti samo recem,da se stare veje ne da upognit...ti pa raje razmisli in naredi se kaj iz svojega zivljenja, saj si se mlada in imas ogromno moznosti...

(odgovor članu Magi*)
Neposredna povezava do sporočila: 40
24.9.2006 18:45:45   
arabela*
pozdravljena! Vse kar doživljaš ti,sem sama dala skozi pred leti,pa sedaj lepo uživava skupaj.Je res,da je pri vama nastal nek problem,nekaj hudo narobe.Ne obremenjuj se s tem.po tvojem postu sodeč si TI preveč dobra z njim in moški to zna hotro sebi v prid skoristit.Ko bo prišel z jadranja,če pride mu lepo reči da bo odslej moralo bit po tvoje,naj se odloči,ti ali družba,bodi stroga,saj si TO ZASLUŽIŠ.Potem mu daj kak teden časa,boš videla kako bo.Če ima namen s tabo ostat,SE BO VSAJ MALO SPREMENIL IN POTTRUDI,če pa ne pa boš itak videla.Verjemi,nič še ni izgubljeno,vse se da če se hoče.Če pa ostaneta skupaj,pa ti svetujem,da poštimaš pri sebi,bodi močna osebnost,ne pusti mu vsega,ne pusti,da manipulira s teboj,postavi se zase,boruj se za svojo in otrokovo srečo.,kajti ZASLUŽIŠ SI LJUBIT IN BITI LJUBLJENA.To mu tudi jasno in glasno povej.  Pa veliko sreče ti želimuser posted image

(odgovor članu dory)
Neposredna povezava do sporočila: 41
24.9.2006 20:07:12   
tulip
user posted image  zate...
Ne zavidam ti, mora biti res hudo tako živet, pa pri 25 letih... ko si rečeš, 'zdaj je še vse življenje pred mano!'
Zdi se mi, da se je njegova ljubezen in zanimanje za tebe ohladilo...
Mogoče je človek, moški, ki si misli, koliko zamuja, če je z družino in ne vidi, da je to tisto najpomembnejše, neprecenljivo, ki ni dano vsakemu. Saj tisti moški, moške klape, ki se vlačijo po barih, so večinoma samski in sebe in druge prepričujejo da je najboljše tako, a to je tudi vse kar imajo.
Jaz jih poznam nekaj, ki so bili taki, dokler niso dobili brce v rit. Nekateri jo rabijo. Samim jim ne nese toliko.
Potem se še nekaj časa samopomilujejo in 'žurajo' na veliko in pri tem 'ful uživajo', ko se pa naveličajo, spoznajo kaj jim manjka. In pridejo jokat nazaj.
Potem sta dve varianti:
       1. žena/punca ga z veseljem sprejme nazaj, on vidi, da je vse po starem in kmalu začne še on spet po starem
       2. Žena/punca ga ne mara več. Medtem se ona izjoče in žaluje, potem pa spozna, da je v bistvu močna osebnost in da ji ni potrebno da si uničuje življenje s slabičem, pridobi na samozavesti, ki jo tudi izžareva. Ne boš verjela, kako to privlači! Samostojna ženska z veseljem do življenja, ki ne potrebuje potrditve s strani moškega, da je sama s sabo zadovoljna!! To je tak magnet za vsakega moškega, če pa še vidi, da je konkurenca na vidiku... Zadene v ego.
Pa bi se vrnil, a ona ga ne potrebuje...ajs, 'kaj je tu narobe, zakaj ga kar naenkrat ne rabi več?' In začne razmišljat. To je najbolj važno, da sam spozna, da je v dreku.
In če premisli, da ona ni bila prava, pusti stvar pri miru in ona ve pri čem je, ne nateguje slabe zveze in izgublja najlepših let.
Če pa spozna, da je ona taprava, pa se mora prekleto potrudit, da jo dobi nazaj. Kar je nalahko dobljeno, ni zanimivo in ženska mora kdaj moškega tudi 'izučit'. Naj res dokaže, da ji je do nje in da si resnično želi z njo preživeti celo  življenje. Še posebej, če imata otroka!
Veš, če mu daš vse, si nima več kaj želeti, ni več zanimivo, zato je vedno treba ohranit nekaj zase, da ostanejo presenečenja in da ti ohraniš občutek, da imaš še toliko za pokazat, povedat, da nisi le njegova punca, o kateri ve vse in ki bi vse naredila zanj. Najprej zase, šele potem lahko zanj!
Tako je moje razmišljanje. Želim ti vse najlepše, pa ne daj se, kakorkoli že bo!user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 42
24.9.2006 20:25:10   
artista7
hm.. zapleteno, vendar sem prebrala vse, mnenj ostalih punc (oprostite.. trenutno nimam preveč časa) pa nisem brala do konca. Lahko ti ponudim pomoč, če bi kdaj rada šla kam sama ven in ti počuvam otroka (to je sicer samo kratkoročna rešitev).
Druga stvar.. če imaš možnost, pojdita kdaj z malčico kam sami, če si on lahko privošči jadranja, zakaj si ti ne bi nekaj, lahko greš še s katero od punc, ki so prav tako mamice - če drugega ne, ti bo koristilo iti malo iz hiše.
Trdo in težko bo tole, kar ti pravim, vendar postavi se zase. Jaz se nisem takoj in sem imela same štale, pa čeravno nimam otrok. Postavi ga pred dejstvo, poizkusi (upam da imaš možnosti) iti kam na svoje, seveda pod pogojem, da se s pogovorom ne da rešiti, ali pa k staršem, če te lahko vzamejo, morda samo na "počitnice". Vidim da tvoja zgodba že od vsega začetka ni briljantna, vendar sedaj nista v igri samo vidva, je še otrok, deklica, ki bo potrebovala ljubezen obeh staršev, če pa žal ni mogoče, da dobi ljubezen svojega očeta, je bolje da greš stran od njega, preden se začne zmešnjava in počakaš da čas naredi svoje, si najdeš drugega partnerja ali si pač samska, bolje to, kot biti nesrečen. Deklica bo zrasla in čedalje bolj bo dojemljiva za vajine prepire, hlad in vse ostalo. Bolje da tega ni deležna in da se njega ne navadi, kruto, a zanjo po mojem mnenju bolje.
Kruto se sliši, vendar poskrbi, da bo birokracija urejena, če boš šla, sama veš, kaj mislim... Če ima denar za vse hamlarije, bo moral imeti tudi za otroka.
Če rabiš pogovor, pomoč, če bi rada družbo, se mi javi na privat, odzvala se ti bom.

Upam, da se vse lepo uredi.user posted image

"I never said to be like me, I say be like you and make a difference." (MM)

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 43
24.9.2006 20:29:41   
Gina
Ko sem brala post od Lane, sem se zamislila. Globoko se strinjam z njo, spomnila pa sem se svojega ex zakona. V resnici je bilo zelo podobno. Obnašal se je kot tvoj, ni mi povedal prav dostikrat, da me ima rad (ker me ni imel rad dovolj, zmišljeval se pa ni), ni sicer šel jadrat, se je pa šel potapljatuser posted image , od koder me ni nič poklical, še mobi je izklopil. Govoril mi je, da sem jaz kriva za vse, da mu nič ne nudimuser posted image user posted image  - tukaj je resnica, da sem mu jaz vse sorte nudila, od crkljanja, razvajanja, vse sorte uslug, prispevala k proračunu kar veliko, skrbela za otroke, stanovanje....nisem pa mu nudila tistega, kar je njemu največ pomenilo in kar je on označeval za ljubezen (morda je pri vama enako, da ne razumeta, kaj bi drug rad dobival, kaj rabi) in to je pucanje do sterilnosti in neprestano hvaljenje (tega dvojega res ne znam, če me ubiješ, pa ravno to je bilo njemu najpomembnejše). Če k temu dodaš še popolnoma različne interese in način dojemanja življenja(ampak to je tudi pri vama, a ne?), pa dobiš totalno čorbo, kateri jaz nisem našla rešitve, on pa še manj.

Se pa strinjam z ugotovitvijo, da so take vrste moški slabiči. Ne upajo si končat veze, niti si ne upajo naredit nekaj, da bi jo izboljšali. Želijo imet gospodinjo (beri zastonj hotelsko oskrbo) in ljubico, pa skrbno mamo svojim otrokom, poleg tega pa bi se zabavali po svoje. Ne, ne, to ni bilo zame, res ne.
Pa še nekaj o egu. To da ti reče, da ne ve, a bi bil s tabo ali ne, ne kaže na nek ego. Kaže na to, da te nima dovolj rad. A veš, mojuser posted image je ful ego in lahko inati čez trupla, zelo čudaško reagira, ob čudnih časih, ampak sem zihr, da če bi bilo na tem, kot si mu ti rekla, da bi me prosil, če sva lahko skupaj. Niti malo ne dvomim v to, ker vem, da me ima blazno rad. Če nekoga ljubiš in si želiš biti z njim, boš v ključnem trenutku, ko vidiš da gre zares, sigurno popustil, ne glede na tvoj karakter - ker ti je več do ljubljenega človeka in odnosa, kot pa do "ponosa". Moj bivši mi je pa rekel, ja ok, pa pojdi in se mi smejal v ksiht. Razlog ni bil v egu ali karakterju, ampak v tem, da me ni ljubil, ali če hočeš drugače, ni me imel dovolj rad.

Zato ti pravim, ključno vprašanje je, ali se imata še rada? Dovolj rada? Če eden drugega nima dovolj rad, nima smisla. Če pa imata samo krizo zaradi malega otroka, pa se utegnejo reči tudi še obrniti, vendar je pogoj, da se imata še dovolj rada. Ne le ti njega, tudi on tebe.user posted image
Evo, pa sem se še jaz razpisala.user posted image

(odgovor članu arabela*)
Neposredna povezava do sporočila: 44
24.9.2006 22:05:39   
mayflower
Misli nase in na otroka. Si še mlada. Zdaj govorim zase: v taki situaciji bi jst zvezo končala. Mam podobno izkušnjo ( z njim nisem imela otroka): na koncu sva se pogovarjala sam še po telefonu, pa na teh žurih je spoznal svojo naslednjo... Če si ti nesrečna, pol tudi hčerkica to čuti...

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 45
25.9.2006 0:21:11   
Anonimen
pozdravljena!

vem, da ti moj odgovor ne bo všeč, a jaz mislim, da te tale tvoj partner nima preveč oz. več rad.

Ker ima podobne znake kot jih je imel moj bivši. Raje je šel s prijatelji kot z menoj, ves čas je nekaj tuhtal, da sva ali nisva za skupaj in sem živela v nenehnem stresu, tudi poklical ni ali pa dvignil telefona, če sem ga klicala, če se mu ni dalo...

takrat mi je bilo hudo, ko pa zdaj gledam, dobro da sem se ga znebila. Naj povem, da ni šlo nikoli na bolje, le zdaj ko sva prekinila in imam že novega partnerja plus user posted image user posted image , zdaj pa lazi za menoj in bi me rad dobil nazaj.

Vem da je pri vama težje, ker imata otročka, a takole se človek, ki bi te imel rad, ne bi obnašal. On jadra, ti pa tuhtaš, kakšen odgovor ti bo dal, kako se bo odvijalo tvoje življenje naprej. Se pravi, tvoje bodoče življenje bo odvisno od njegovega odgovora oz odločitve. Če se bo odločil zate, boste skupaj,če ne pa pač ne ali kako....user posted image

Kaj pa če se bo danes odločil zate, jutri pa spet ne bo več hotel biti s teboj.

To je prevelik stres...malo razmisli, če je tega vreden

PA TAKO ČUDOVITO PUNČKO IMATA, na slikici, zaradi nje razmisli, če je vredno, da gleda svojo mamico ves čas tako žalostno...user posted image

(odgovor članu mayflower)
  Neposredna povezava do sporočila: 46
   [Brisano sporočilo]
25.9.2006 0:38:01   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 47
25.9.2006 7:41:00   
smrka
Rozi, zakaj se nebi mogoce zaupala svoji mami, ne tasci, ceprav pravis da ti nebi obrnila hrbta. Povej mami kako je na stvari in ce si lahko pri njih nekaj casa. Naj pride tvoj domov in vidi da te ni doma, da ni tvojih cunj. Mogoce se bo premislil v svojem obnasanju in te poklical, poiskal.!!! Kaj pravis na to?

Kdaj pride nazaj? In se to bi ti povedala, res ne sekiraj se!!!! S takim obnasanjem te ni vreden, ti doma trpis, on pa uziva.. upam da nima se kake zenske zraven.. ker to je men sumljivo.

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 48
25.9.2006 20:57:25   
rozi81
Smrka moja mami vse ve in seveda sploh ni problema da bi šla nazaj domov, samo če ti po pravici povem mi ni do takih igric da greš in pol prideš nazaj ko ti obljubi da zdej bo pa vse uredu. Ne, ko bom šla bom šla, se ne bom vračala nazaj. Rada bi prišla do zakjučka in da se pogovoriva če se bo dalo če ne pa mislim da je najina zgodbica končana, čeprav si tega niti slučajno ne želim.
Domov pride v soboto.
Kar se tiče druge ženske, misl da je nima, dejstvo pa je da ne morš nikol vedetuser posted image . Ne vem res vsak dan mi je bolj hudo ko se spomnim kaj me čaka ko pride domovuser posted image user posted image user posted image . Res is želim da bi bilo vse ok, samo imam zelo slab občutek glede na to da me dons sploh še ni poklical. mah res ne vem s čim sem si to zaslužila. Človeka maš neizmerno rad pa ti zabije kol v hrbet. Nikol ni prav karkoli narediš.user posted image

Lp

(odgovor članu smrka)
Neposredna povezava do sporočila: 49
25.9.2006 21:24:42   
zorica

Ko pogledam slikico tvoje hčerke me zaboli pri srcu.Kakšen moški oz. oče sploh je, če ne pokliče vsaj, da bi vprašal, kako je z hčerkico.Mala je pravi angelček.

Ne zasluži si te in ne zasluži si tega kaj ima.Ti pa si vsekakor zaslužiš dosti, dosti več.

(odgovor članu rozi81)
Neposredna povezava do sporočila: 50
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2] 3   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?