|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: COPATKI V STANOVANJU??!!!
21.9.2006 14:20:07   
bobek05
naš v žabicah ne more bit, ker potem ves čas pada na parketu, nogavičke z bremzicami mu čudno splezajo na stran (se pravi nogavička se mu tako obrne ko dirka, da ima bremzice ob strani in spet pada), mokasink pa ne dobimo njegove št.

p.s.: meni je tudi malo žal, da sem vzela cicibanove, ampak zdaj jih naj ponosi, večje bomo pa vzeli superfit, ker so blazno mehke...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
26.9.2006 12:25:35   
Naja31
Kaj so to za eni zajčki?
Ne poznam.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 27
26.9.2006 14:24:09   
tina104
Zajčki so copatki, ki jih dobiš npr. v Pikapolonici, imajo take uhice gor.

Kaj pa so to mokasinke?user posted image Razložite mi prosim. Pa balerinke - ali so to taki copati, ko jih ima večina za šolo, ne?? Jaz sem hotela mojemu jih kupit, pa manjše št. od 25 nisem nikjer našla. Če katera ve, kje bi lahko dobila št. 21, mi naj prosim napiše.

Drugače pa imamo tudi mi ful probleme z obutvijo za notri, ker bos ne more bit, ker so tla res fuuul mrzla. Kupili smo ortopedske copate Katja in Alen. So nekaj istega kot Cicibanovi. Meni bi se tudi boljše zdelo, če bi imel mehke copate na sebi. No, so pa ti vseeno dosti boljši kot eni, ki sem jih gledala v Jello - trd podplat, gor pa mehko in potem noga notri pleše. Groza!

20. 8. 2005 se je rodil naš Aljaž

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 28
26.9.2006 20:46:46   
Anonimen
Mokasinke so res zakon user posted image

Tina104 mokasinke so v bistvu nogavičke, ki imajo prišit usnjen podplatek. Dobiš jih v HMju.

Roko na srce, ko mi pridemo iz službe si tudi obujemo copate in ne drugih čevljev, kajne?

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
26.9.2006 21:09:14   
sanasan
mi imamo po nasvetu pediatrinje cicibanke ali pa dr.harvey, vendar vedno samo poletne varianteuser posted image ...so edini v katerih se ji nogica nič ne poti...
imamo pa tudi abs nogavičke in mokasinke, ampak z njimi skoraj ne 'zvozi' nobenega ovinkauser posted image , pa še takoj si jih sezuje...tako, da so v uporabi le po kopanju ali zjutraj za na kahlico...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 30
27.9.2006 8:10:36   
Antigona
Balerinke so ti copati, ki jih majo večinoma za šolo. So pa precej majhne številke, tako da je treba vzeti 2 št. večje. Jaz sem jih sicer kupila direktno pri proizvajalcu na Verdu pri Vrhniki, sodelavka pa mi je rekla da jih imajo tudi v Ljubljani v BTC-ju, Hala A od številke 21 naprej...

Bobek, v H&M-u sem dva dni nazaj Žanu kupila tudi mokasinke št. 22-23, so dobili nov motiv in sicer temno modre z motivom Puja, imeli so pa tudi Anejevo številko. Pojdi pogledat v Mariboru če jih imajo, drugače pa ti jih lahko kupim in pošljem... Al pa če se spet kej dobimo?

Lp

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu sanasan)
Neposredna povezava do sporočila: 31
27.9.2006 23:02:52   
Anonimen
Mogoče bi bilo dobro, da vas na tem mestu opozorim na copatke, ki jih imajo v trgovini Mami v Mariboru. To so navadni zoknčki za otroke, le da spodaj nimajo abs pikic, temveč copat v celoti iz silikona. Te priporoča tudi dr. Bigec - tiste, ki ste iz Maribora, ga verjetno poznate.

Mi smo jih kupli našemu in moram rečt, da je sicer prvič res malo čudno pogledal, ko je stopil v njih, ampak ni čisto nič kompliciral in je začel takoj hodit z njimi. In nikoli ne lezejo ne levo, ne desno, čeprav gre za številko od 23 - 26 (moj ima št. noge 23). Nogavičke ostanejo na nogicah tako, kot sem jih dala gor. Pa še drsi mu nič ne.

Cena je pa okoli jurja in pol.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

GH
dejzi

Koliko obrokov GH so imeli vaši sončki pri 7m?

1 (25%)

2 (26%)

3 (32%)

4 (7%)

5 (11%)

Število vseh glasov: 332

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!