|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   COPATKI V STANOVANJU??!!!
20.9.2006 22:02:25   
sabini
Zdaj pa mene resno zanima kakšne copatke ima vaš malček v stanovanju?Naš je star leto in pol kupila sem mu že zajčke, copatke na bremzice pa se je skoz spotikal. No danes mu kupim copatke ortopetske na trdi podplat malo višje.

In meni se zdi, da je to za v stanovanje preveč trd čevelj kot bi bil obut za ven.Saj ko kleči ko se igra se npr. stopalo sploh ne upogne in je nerodno je pa res , da hodi pa super v njih.

Kupila pa sem jih zato ker mi vsi govorijo da mora imet otrok trde podlate copate in da morajo biti do gležnjev da pravilno raste nogica!
Kaj od tega je sploh res bolj berem na forumu manj vemuser posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: COPATKI V STANOVANJU??!!!
20.9.2006 22:06:49   
pinkiponki
Pri nas je pa problem to, da sploh nič noče imet gor in tko najraje teka po stanovanju bosa, ampak bosa bosa, brez nogavičk. Sploh je ne morm prepričat, da bi jih imela gor, samo dobr, zdej je še dost toplo, pozimi pa ne vem kaj bom....upam, da bo takrat sama ugotovila, da je fino nosit nogavičke oz. copatke. Je pa pomoje bolš, da so copti čim bolj mehki, da je otrok kot bos. Moje mnenje pač.

pozdravček od mene

Včasih sonček2*, zdaj pinkiponki
Taja 13.10.2004
Jaš 27.9.2006
Tin 1.6.2009
http://www.moj-album.com/album/6793309/

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 2
20.9.2006 22:08:47   
cihapuha
Pri nas smo imeli do 1 leta cicibanove. Res da je najlepša hoja v njih, so pa totalno nepraktični. Potem smo imeli zajčke. In se je spotikala v njih. Ampak ko se jih je navadla, smo imeli le te. Sedaj pa smo prešli na navadne (podobne so cicibanovim) copatom, ki imajo trd, pa vendar zelo upogljiv podplat, so pa do gležnjev, da se noga pravilno razvija.
Še vedno pa smo najraje brez copat.user posted image Vsi po vrsti.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 3
20.9.2006 22:17:52   
POKPOK
Na trdi podlagi bi naj bili otroci obuti. Zunaj pa čim več bosi. Tako pravijo fizioterapevti.
Copat ali čevelj mora imeti zelo prožen podplat. Tako da se zlahka upogne.
Za prve korake priporočajo ortopedske Ciciban, Superfit... 

(odgovor članu cihapuha)
Neposredna povezava do sporočila: 4
20.9.2006 23:05:03   
lelaval
Tudi moja je raje v nogavičkah kot pa v copatkih. Se ne čudim, ko pa je še med začetniki, kar se tiče hoje. user posted image  
Je pa res, da se ji je v enih zoknčkih z bremzami malo drselo - so bile bremze že malo zrabljene user posted image , pa smo jih vrgli stran in kupili nove. Saj veš, kako je pri avtu - ko se bremze "znucajo" user posted image .

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu POKPOK)
Neposredna povezava do sporočila: 5
20.9.2006 23:51:33   
nejcko
Pri nas doma se copati valjajo vsepovsod, samo na nogah nisouser posted image - niti na nogah 5-letnika niti 2-letice. Tamala pa itak najraje še nogavice sezujeuser posted image . Komaj čakam na žabe - te si bo malo težje sleklauser posted image

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 6
21.9.2006 6:48:22   
srki
Mi smo imeli že od samega začetka Cicibanove ali Petejanove, obnesejo se zelo dobro, nič ne "bremzajo", pa tudi podplat je upogljiv. Skratka, jaz sem zadovoljna z njimi.

(odgovor članu nejcko)
Neposredna povezava do sporočila: 7
21.9.2006 7:19:18   
skuštrana
Meni se zdijo Cicibanovi copatki full trdi. Pa še full se nogica poti v njih. Naša je bosa oz. v nogavičkah z bremzami (user posted image ), pri babici pa ima takšne zajčke. Smo imeli tudi Cicibanke, pa se ji je sredi zime v njih full potila nogica. Ko sem jo sezula so bile nogavice čisto mokre, tako da jaz Cicibank ne kupujem več. So bolj čevlji kot pa copati.

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu srki)
Neposredna povezava do sporočila: 8
21.9.2006 7:27:23   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana

So bolj čevlji kot pa copati.

Meni osebno ne zgledajo tako, pa tudi noga se mu v njih ne poti.

(odgovor članu skuštrana)
Neposredna povezava do sporočila: 9
21.9.2006 7:31:29   
Anonimen
nogavice z bremzami so najboljše, ali pa da je otrok bos.

(odgovor članu srki)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
21.9.2006 7:32:44   
Anonimen
Moja pediatrinja in menda tudi veliko drugih (po pogovorih tule sodeč) meni, da copat in čevelj ne smeta biti ortiopedska, če za to ni potrebe (deformacija noge). Copat oz. čevelj morata biti predvsem čimbolj mehka, podplat se mora z lahkoto upognit, da se mišice na nogi pravilno razvijejo. Moja pediatrinja je celo pripomnila, da Cicibanovi čevlji daleč od tega, da bi bili dobri.  Sicer pa je zadnjiič Seven prilepila en strokovni članek o tej problematiki. Malo pobrskajte.

(odgovor članu skuštrana)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
21.9.2006 7:35:17   
Anonimen
Evo, tule:
http://www.ringaraja.net/forum/tm.asp?m=1061357&mpage=1&key=&#1061455

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
21.9.2006 8:21:55   
katarina2004
Tudi naš 15 mesečnik ne prenese cicibank na njegovih nogah najraje je bos bos v hipu ima copatke in nogavičke dol. Tako, da tudi mi prakticiramo nogavičke z gumo. Bomo pa kupili zajčke pa bomo videli, če mu odgovarjajo.

LP

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
21.9.2006 8:34:16   
Antigona
Jaz sem našemu 14 mesečniku kupila balerinke in je ful uredu. Kot da je bos!

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu katarina2004)
Neposredna povezava do sporočila: 14
21.9.2006 8:35:47   
Antigona
A ja, shodil je pa pri 11 mesecih, tako da je sedaj že popolnoma stabilen in mobilen. Pravzaprav smo zdaj že pri teku user posted image ...

Moja dva sončka: Žan (25.7.05) in Luka (14.8.07)

Žan in Luka gradita mesto:
http://zan-luka.myminicity.com/

(odgovor članu Antigona)
Neposredna povezava do sporočila: 15
21.9.2006 8:59:08   
Anonimen
Za našega smo nakupili silnih parov copat,pa jih ni hotel imeti obute,tako,da smo pristali na nogavičkah z nedrsečim podplatom in sedaj je v redu,to je sprjel.

(odgovor članu Antigona)
  Neposredna povezava do sporočila: 16
21.9.2006 9:34:17   
Olivija
meni je povedalo v razvojni enako kot Splišni: mehki, ne-ortopedski, nizki.

Trenutno ima Julija copatke s čebelico, enako kot zajčki samo, da nimajo ušes. Drugače pa prakticiramo ABS nogavice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 17
21.9.2006 9:35:42   
piščanc
naš je bos, če pa stopi na kakšno igračo potem hoče imet copatke, ima pa kar kakšne supergice ali sandalčke, nima mehkih copat, ker mu je prevroče. v vrtcu ima pa cicibanove odprte copatke.

iz malega zraste veliko

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 18
21.9.2006 10:31:06   
Mimika1
Moja dva sta oba večinoma v abs nogavičkah oz. debelejših nogavičkah (poleti v tankih, ker smo v pritličju). Se mi zdi škoda nogico tlačit v trde copate kot so Ciciban. Smo imeli ene za 4 jurje user posted image  pa jih je hčerka nosila le 2 tedna.

(odgovor članu piščanc)
Neposredna povezava do sporočila: 19
21.9.2006 12:21:17   
NENAJANI
Mi imamo kar te ABS zokenčke.  Je bilo na začetku malo panike, ker se je spotikal, pa se je navadil!
Mi je pa Kristjanova zdravnica rekla, da glede na to da nima problemov z nogicami lahko opustimo cicibanove copatke. Na začetku, ko se je začel postavljati na nogice je VEDNO imel te copatke!  Pa baje sploh ni bilo potrebno, ker je najbolje da je otrok bos!!! Tako je rekla pediatrinja!

MATI RAZUME, ČESAR OTROK NE POVE.

judovski pregovor

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 20
21.9.2006 12:32:01   
Anonimen
OTROK MORE BIT ČIMVEČ BOS NE PA V TRDIH PANCARJIH ZATO STA NAŠEDVE V ŠTUNFKIH AL PA MOKASINKAH

(odgovor članu sabini)
  Neposredna povezava do sporočila: 21
21.9.2006 12:45:20   
srki
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

OTROK MORE BIT ČIMVEČ BOS NE PA V TRDIH PANCARJIH ZATO STA NAŠEDVE V ŠTUNFKIH AL PA MOKASINKAH

Kaj pa kričiš user posted image user posted image !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 22
21.9.2006 12:52:06   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: LARA

Se podpišem pod touser posted image user posted image Mokasinke so ZAKON!!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 23
21.9.2006 13:51:04   
sabini
Ja saj jaz sem strinjam z vami punce, zakon so pri nas nogavičke z bremzicami in zajčki tako fino je ker so mehki. Sam copatki so res full trdi pa mi je kr žal da sem jih kupila pa še 4 jurje kao ciciban  so bile k je tok štorast v njih da je groza ko kleči se sploh nogica ne upogne in kr reče ava. Ma vsaka izkušnja nekaj stane  bi mogla prej vas vprašat preden sem jih kupila.

l.p. Hvala za odgovore punce !

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 24
21.9.2006 14:17:35   
bobek05
naš je star 15m, ima pa cicibanove ... nekateri ful hvalijo tudi superfit, ker so zelo mehke, ampak le če je z nogicami vse vredu...

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu sabini)
Neposredna povezava do sporočila: 25
Stran:   [1] 2   Naslednja stran >   >>
Stran: [1] 2   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Praznična okrasitev: Papirnate snežinke
photo
Papirnate snežinke so klasika za okrasitev doma pred prazniki. Z njimi lahko okrasite okna, vrata, jih obesite na luči ....
Trmast otrok
Čeprav ste šokirani, na otrokovo trmo nikakor ne odgovarjajte z jezo in kričanjem. Najbolje je, da otroku poskušate mirn...

FORD C-MAX
sarar

ali menite da gredo lahko 3 avtosedeži v fordov c-max l.2004?

da (70%)

ne (30%)

Število vseh glasov: 220

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!