|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   nizek hemoglobin
19.9.2006 12:17:10   
Olivija
Naša Julija ima še vedno nizek hemoglobin (103) in meni ni jasno zakaj, ker ona je vse in res gledamo, da ji damo hrano bogato z železom. Malo sumim, da je to dedno (jaz sem že vedno imela težave). Zdaj ji je zdravnik ponovno prepisal zdravilo, še ne vem katero, ker ga grem danes iskat.

Zanima me, če ima katera podobne izkušnje in če je to kaj nevarno za ravoj?
Drugače je zelo živahna in ne kaže znakov anemičnosti, mal me skrbi kako divja bo, ko se ji bo hemoglobin popravil user posted image .

Mi je pa res uganka, ker Ana niti približno ne zaužije take zdrave prehrane in ima dobre rezultate krvi. Sem pa premišljevala, da bi ji kupila kakšen Floradix sirup, ker meni je ta v nosečnosti najbolj pomagal.

Thx za posluh in lp,

O.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: nizek hemoglobin
19.9.2006 12:26:33   
srki
Mi smo se tudi ubadali s tem, pravzaprav ima Aljaž še vedno kar nizek hemoglobin, po vseh mogočiih prepitih in zaužitih sirupih in drugih vitaminih. No, ima ga ne meji, pa je drugače živahen, zdrav, vse je, ampak hemoglobin nikakor ne poskoči več kot 110.

Poskusi mu dati sirup skupaj z vitaminom C, tako se železno najbolj absorbira v telo, čeprav kot sem že rekla, pri nas nič ni kaj dosti pomagalo.


(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: nizek hemoglobin
19.9.2006 12:56:32   
mika
Od moževega bratranca žena in oba otroka imata nizek hemoglobin in jim nič ne pomaga, nobeni sirupi, niti prehrana. Baje bi naj bilo tudi dedno. Če se otrok dobro počuti verjetno nimaš kaj skrbeti. Je pa dobro, da redno hodiš na kontrolo, da se ne bi poslabšalo.

(odgovor članu Olivija)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: nizek hemoglobin
19.9.2006 21:01:40   
katjandraž
Mi že dolgo uporabljamo Sanosvit sirup (po nasvetu pediatrinje), ker vsebuje železo. Zdaj ima po antibiotikih (med boleznijo baje železo oz. hemglobin ful pade) hemoglobina 110, kar je baje spodnja meja. Kljub temu pa bo jutri operiran na učku (škili), tako da zgleda ta rezultat ni tako slab.

(odgovor članu mika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Plenice po izbiri Sekcije medicinskih sest...
Pri izbiri izdelkov za najmlajše smo starši zelo pozorni, zato je bolje izbrati takšne, za katerimi stojijo strokovnjaki...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...




Znaki poroda.
пеперутка16

Kakšni so bili vaši zadnji simptomi pred porodom tisti dan ali dan ali dva prej? Če ste imeli kakšne simptome?