|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: SEPTEMBERKE 2006
6.3.2007 12:32:01   
julam
A ZNA KDO CAJT USTAVIT!?! Madonca, kam je šlo teh 6m???? Hvala vsem za čestitkice!

No, mi2 sva tudi načeloma za ZOO. Dan in ura OK. Bi pa srčno rada oba prpeljala, samo ne vem, kako mi bo zneslo, ker se tavelik dostkrat kar na lepem spomni, da ga nej nesem user posted image . Pol pa voz, pa dete na rokah, pa tisti gost makedam, pa hribi,... ah, že kompliciram user posted image .

Ajne, hvala za info za plavanje. upam, da bo še prostor.

Šibava na sonček!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2001
6.3.2007 13:35:48   
incabinca
Ja za rezervni plan je lahko citypark ali pa KOLOSEJ - tam tak cajt ni veliko ljudi, pa ful je placa tam, pa kokr se jst spomnim je nekaj tud za oroke igrat, če ne drugega vsaj tiste pene, kolikor se jaz spomnim, sam ne me za besedo držat... če grem jaz v dopoldanskem cajtu kdaj v city park, gremo pol zmer tja, pa ful velik mamic z dojenčki tam vidim...

ok, letim prepevat.

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2002
6.3.2007 13:37:13   
dalin
user posted image ,jaz bi šla tud na sončka,pa naš Žan kar spi in spiuser posted image .Saj če bi bil pa dež,pa ne bi spaluser posted image ,vedno je tako.Upam vseeno da se bo kmalu zbudil,moram taprav čas priti v šolo,da tistga pamža dobim v rokeuser posted image .
Sicer pa jaz navijam za ZOO,če mi bo seveda uspelo priti,da ne bodo tavečji pol kaj težil,da sem obljubila pol pa vse skupaj "zaguzlala",kot zna rečt naš Daviduser posted image .Saj vreme bouser posted image user posted image user posted image .
Moje dete še kar spiuser posted image ,jaz bi pa tako rada šla user posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu julam)
Neposredna povezava do sporočila: 2003
6.3.2007 13:37:31   
incabinca

SREČANJE - 15.3. OB 10.30
ajne
žiža
tevža
SOncIca
incabinca
borovnička
Tanyka
Tejcha
Princes
*Lina*
julam

pod ?
dajanax

(odgovor članu incabinca)
Neposredna povezava do sporočila: 2004
6.3.2007 13:39:51   
dalin
Jaz sem tud za pod vprašaj

Žan 27.09.2006

Neposredna povezava do sporočila: 2005
6.3.2007 17:55:05   
incabinca

SREČANJE - 15.3. OB 10.30
ajne
žiža
tevža
SOncIca
incabinca
borovnička
Tanyka
Tejcha
Princes
*Lina*
julam

pod ?
dajanax
dalin

Neposredna povezava do sporočila: 2006
   [Brisano sporočilo]
6.3.2007 18:24:05   
Brisani uporabnik
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]

Neposredna povezava do sporočila: 2007
6.3.2007 18:43:47   
tevža
živjo, punce!

midva pa zdaj oba tipkava user posted image .

tudi meni oz. nama odgovarja ura za ZOO. upam na veliko sončka, saj če bo deževalo, naju ne bouser posted image . držimo pesti!

sončica - tudi tevž že nekaj časa meče dudo naokoli, tako da sem mu kupila ful lušno leseno verižico-priponko za dudo in rešila problemuser posted image . ko greva ven, mu oblečem bodi s kr.rokavi, majčko in jaknico podobno HH. do pasu pa imava tudi še midva vrečo.

no, zdaj pa morava sama v banjo, ker sva do poznega večera sama, saj bo najin oči danes medijska zvezda user posted image  v odmevih.

uživajte!

pa-pa

(odgovor članu Brisani uporabnik)
Neposredna povezava do sporočila: 2008
6.3.2007 20:10:15   
Anonimen
že cel dan študiram....kako pa se bomo v ZOO spoznale ?

Tevža - uaua a tak je tvoj dedc. Kdo pa je, da bom še bolj z zanimanjem gledala ???!!!user posted image

(odgovor članu tevža)
  Neposredna povezava do sporočila: 2009
6.3.2007 20:19:01   
incabinca
Hehe, *Lina* mislim, da to ne bo tak problem, ene par nas je že slikce tle gor dalo, pa po moje da ne bo težko zgrešit toliko vozičkark :) 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2010
6.3.2007 20:20:57   
Anonimen
kaj pa če bi si rute gor dale ?

Neposredna povezava do sporočila: 2011
6.3.2007 20:21:49   
tevža
lina, kako lušni "priklanjavčki"....a pri nas doma smo vseeno enakopravni user posted image . hec!

če ne drugače, se bomo spoznale po tem, da smo vse vozičkarce in bomo čudno gledale eno drugo.user posted image

malček že panča, jaz pa veselo likat..juhuuu.....se samomotiviram!!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2012
6.3.2007 20:23:56   
tevža
aja, moj je tisti z dr. nazivom.

(odgovor članu tevža)
Neposredna povezava do sporočila: 2013
6.3.2007 20:24:16   
dalin
Mene boste zlahka prepoznale,če bom prišla.Bom imela največ otrok okrog sebeuser posted image

Žan 27.09.2006

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2014
6.3.2007 20:36:22   
Anonimen
ma ajde, jest bom mela eno ruto

(odgovor članu dalin)
  Neposredna povezava do sporočila: 2015
6.3.2007 20:37:46   
ZALA ADL
Halo mamice!

Samo na hitro. Spet smo zboleli. Danes bi morali imeti ceplenje, pa je zaradi bronhitisa? odpadlo. Pa zobki bodo, je tečna ko hudič. Ponoči se zbujamo na vsake pol ure. Pa še jesti noče, ne mleka ne Gh. Aja pa še tako neki čuden z jezikom opleta.

Amadeju vsenajboljše!!!!

Tudi midve z Zalo sva kandidatke za ZOO.

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2016
6.3.2007 20:46:40   
Anonimen
a je kera kle ?

(odgovor članu ZALA ADL)
  Neposredna povezava do sporočila: 2017
6.3.2007 20:48:12   
Anonimen
se vidi, da naš hodi ob sedmih spat, jest pa visim tukaj na RR.. user posted image ..sam kaj ko dedca ni, otrok spi, jest pa polna energije...no ja, danes sem jo slučajno...a je spet kakšna luna ?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2018
6.3.2007 20:53:02   
incabinca
user posted image user posted image user posted image user posted image ja *Lina* ta bi bila pa dobra ja.... to bi sekale :)

(odgovor članu dalin)
Neposredna povezava do sporočila: 2019
6.3.2007 20:55:44   
incabinca
Luna je ravno bila....  :)
Jaz sem tudi tle, tud moj hodi ob 7 spat...  pol pa kr neki tle bluzim namest da bi za kkšn del prijela al pa bohnedaj za knjige. :)

Neposredna povezava do sporočila: 2020
6.3.2007 20:56:00   
Anonimen
ja itak.

Sem dones videla v Lecrecu ene fajn rute, so bile take moderne, za punčke. Samo roza, roza in še enkrat roza. Jest bi pa našemu kupla tako plavo. Mater bi bil frajer...

Meni se pa da je v teh trgovinah za punčke ponavadi veliko več izbire kot za fantke. a se motim ?

Neposredna povezava do sporočila: 2021
6.3.2007 20:57:30   
incabinca
A se vaši user posted image med spanjem kaj oglašajo.... Lovro se zadnje čase med spanjem močno zajoka, jaz že v polni pripravljenosti da grem pogledat kaj je in ko pridem gor sladko pančka...

Neposredna povezava do sporočila: 2022
6.3.2007 20:58:27   
Anonimen
Pa kakšno delo neki ?! Cunje še mogoče obesim, pol se pa samo še na sedežno zavalim, to je pa tud vse...

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2023
6.3.2007 20:59:13   
incabinca
Za punčke je res VELIKO več....  ampak mene to sploh ne gane, ok, roza lih ne bi Lovru kupila, ampak mu pa brez probleme dam gor oranžne hlače z rožco.... ;) Modra mi čez glavo že gleda... user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

Neposredna povezava do sporočila: 2024
6.3.2007 21:00:16   
incabinca
IZVIRNO SPOROČILO: *Lina*

Pa kakšno delo neki ?! Cunje še mogoče obesim, pol se pa samo še na sedežno zavalim, to je pa tud vse...

user posted image user posted image user posted image user posted image enakouser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2025
Stran:   <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  79 80 [81] 82 83   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Vnetje oči (konjunktivitis) pri otroku
Vnetje oči je pri otroku lahko dokaj pogost pojav. Kadar se pojavi v vrtcu ali šoli, se po navadi prenaša iz otroka na o...
Odlog vpisa v prvi razred
Starši lahko vložimo predlog za odlog vpisa v prvi razred tudi v primeru, ko za to odločitev ni zdravstvenih razlogov te...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......