dalin
|
Sem že nazaj,moj pikec pa že spi,ker je tako zgodaj ustal.Jaz pa,itak,kavica pa pred računalnik .Potem pa verjetno pred hladilnik ,pol se pa čudim od kod kile . Mi je kar hudo ,ker se vam ne morem pridružiti,pa tako sem se veselila,je pa res da sem mislila,da boste to srečanje organizirale enkrat kasneje.Jaz bi mogla verjetno vse tri s sabo vzeti,razen če bi si organizirala tako da bi jih šel kdo drug iskat v šolo in vrtec.Bi bili pa tudi oni veseli,če bi šli v ZOO.Saj za dvojčka ni panike,ker sta še v vrtcu,za Reneja pa,ker je že v šoli.Ga nimam s čim opravičiti .Ne vem,bom še malo premislila vse skupaj,če se da kaj sklobasati.Pa še en problem imam:kako priti do ZOO,ker nimam pojma kje je Kaj boste danes kuhale ,jaz nimam nobene ideje več.Moram pa biti danes malo prej v šoli in počakati Reneja ko bo šel z atletike,da mi pokaže enga pobalina ki ga je včeraj zbrcal.Mater,bo že videl kaj bo ko jaz pridem.Da se bo nad mojim otrokom znašal,to pa ne.Pa je naš Rene v prvem razredu,oni pa v četrtem.Znaša naj se nad sebi enakemu,ne pa nad enim prvčkom.Bo že videl kakšen sem jaz,če mi pokrovko dvigne .Ne resno,kar je preveč,je preveč.Ne rečem da imam pa jaz zlatega otroka in tudi učiteljica ve,da mi mora poročati o vsem,tudi o tem če ni bil priden,da se lahko potem doma usedem z njim in pogovorim,ampak če jaz svojega nazaj cukam ,da je tak kot treba,naj pa še drugi svoje.Joj,zdaj sem se pa zlajala,pa ne mi zamerit. Pri nas se že kaže sonček.Upam,da bomo imeli spet lep dan,čeprav smrdeč,saj je nedaleč stran od nas en kmet gnojnico polil po travniku,tako da . Se še kaj oglasim. ČAO,ČAO