|
RE: za NMJ,tatam in emamir 19.10.2006 13:07:56
|
|
|
|
tatam
|
Bianka:meni je do zdaj pri vsakem pregledu opravla UZ,sicer bolj na hitro..Je pa vedno zmerla vsaj trebušček,da vidi če se enakomerno razvijata! Ko sem jaz brala o tem,da lahko eden zaostaja v razvoju ipd...sem ji naslednjič omenla,da sem brala in da je fajn kontrolirat,pa mal potožla,da me je strah,da se ne bi to pri meni zgodilo...No,je pa res da se ta moja G maximalno trudi,pa ne samo z ,ampak z vsemi... V prvi sem mela še drugo G in sem se zredila 23 kg,pa mi je vedno govorila,da je to preveč,da bom otroka zažrla,me strašla kaj je lahko vse narobe zaradi kil...In ko sem drugič zvedla,da sem noseča,sem najprej G menjala. Sedaj sem v 25 tednu,zredila sem se že 15 kg,pa mi je G rekla,da je to še v mejah normale...Saj sama vem,da sem se preveč in mi je všeč,kak je reagirala G!Je pa res,da že par tednov fuuul zatekam in gre ene par kg na račun tega! Pa še glede cotik in ostalih stvari za .Po tistem,ko sem bla v bolnici s sumom na odtekanje plodovnice sem šla v akcijo!Tak imam ogromno stvari še od prej,kupla bom par enakih kompletkov,drugače bom pa porabla one cotike! Oprano imam vse,zlikano pa že tudi vse razen plenic-tu se kar nekak ne morem zraven spravit.Voziček tudi že mamo doma..Bo počasi!! Ampak naj še kar lepo ostaneta na toplem to leto!!!In me še malo mučita!!! NMJ:kar se tiče z enim ali dvema pa mislim,da ni primerjave!Jaz sem obakrat delala do konca,kake so nosečniške težave sploh nisem vedla...Pri drugi nosečnosti je bla Tjaša komaj leto dni stara in sem jo non-stop nosla,sedaj pa že od začetka ne smem dvignit ničesar težjega...Jamrala nikol prej,sedaj pa se mi zdi,da samo jamram in so me napadle vse težave... Zdaj pa hitim še malo likat,potem pa po starejša !
|
|
|