Anonimen
|
Najprej iskreno sožalje ,...vem, da prestajaš grozne trenutke,... IZVIRNO SPOROČILO: andica Pozdravljeni, Strah me je, ker ne vem kaj se sedaj z njim dogaja. Vsi mi pravijo, da je angelček, in da mu je zelo lepo. Ampak kako naj to vem? Da bi ga lahko vsaj za minuto videla in se v to prepričala, verjetno bi bila takrat mirnejša. Popolnoma poznam ta občutek,...to čutim jaz še zdaj po 2 mesecih in pol in bom še najverjetneje kar nekaj časa,...nekaj mesecev, let,... IZVIRNO SPOROČILO: andica Z njim sem bila srečna. Zame je bil najlepše bitje na celem svetu. To trdim tudi jaz IZVIRNO SPOROČILO: andica Kričim po pomoči, saj nisem prepričana, da bom sama to zmogla. Draga andica zmogla boš,...tvoj angelček kot ti prvijo ali tvoj sinek, kakorkoli želiš ti bo dal to moč, da boš šla dalje,...tvoj bo nekoč dobil bratca ali sestrico in bratec ali sestrica bo lahko zelo ponosen/-a na svojega . Zgoraj sem pa govorila o svojem dragem, ki sem ga izgubila letos ,...samo v primerjavo, da se boš zavedela, da v taki situaciji čisto normalno razmišljaš. On bo zate vedno najbolj drago bitje ki si ga spoznala, in nikoli ti ne bo žal, da se je rodil, da si bila ob njem, da si mu bila in si mu še zmeraj mamica, kjerkoli že je,...vedno bo v tvojem srčku,...verjemi! Zato moraš vztrajati - Zanj! Bojo dnevi, kot je npr. današnji, ves siv in turoben in te bo pahnilo v razmišljanja ampak naj bojo to lepi spomini,...na žalost bolijo, ja bolijo, ker bi si jih želela znova in znova in znova spet okusiti pa ne gre ,... Ampak vedi, naredila si vse kar si lahko, naj ti bo to v tolažbo! En velik in zate.
|