andica -> izgubila sinka (18.9.2006 0:05:46)
|
Pozdravljeni, sem nova članica na tem forumu, javljam pa se vam, ker čutim v sebi neizmerno bolečino, zato čutim potrebo, da jo nekomu zaupam. Včeraj sem pokopala sinka, ki je bil star sedem tednov. Rodil se je v 32. tednu, s hudo črevesno napako. Takoj po rojstvu je bil operiran in nato, v času njegovega kratkega življenja, še 2x. Vse operacije so bile neuspešne, tako da je 13.9. umrl. V sebi čutim nepopisno bolečino, obup, strah, žalost,... ne vem kako bom lahko živela brez njega. Strah me je, ker ne vem kaj se sedaj z njim dogaja. Vsi mi pravijo, da je angelček, in da mu je zelo lepo. Ampak kako naj to vem? Da bi ga lahko vsaj za minuto videla in se v to prepričala, verjetno bi bila takrat mirnejša. Kljub vsem bolečinam in strahu, ki sem ga preživljala v času cele nosečnosti in nato njegovega življenja, mi ni žal minute, ki sem jo preživela z njim. Z njim sem bila srečna. Ponosna sem, da sem mu lahko mamica. Zame je bil najlepše bitje na celem svetu. Kričim po pomoči, saj nisem prepričana, da bom sama to zmogla.
|
|
|
|