Jolly
|
se strinjam y eupatom... res pa je da doba 5 let ni velika doba, odvisno kaksno zivljenje zivis. Mi dva sva skupaj tudi 5 let , porocena 3 in sva v tem casu prezivela toliko lepih, groznih in krutih stvari kot jih nekateri v 20 letih zivljanja ne!Odvisno ali zivis v rutini, ali pa zivis s polnimi pljucami in si skusas zivljenje narediti kar se da lepo in s tem mislim kakovostno. Nekateri zivijo iz dneva v dan, nekateri zivijo za ta trenutek, nekateri gledajo in cakajo na jutri, nekateri pa zivimo za prihodnost da si bomo nekaj ustvarili. konflikti in tezave, ti ne smejo priti na pot ce si postavis cilj, da bos naredil vse da sebi in otrocim naredis lepo zivljanje.Res je da morata biti oba partnerja skladna o tej odlocitvi. Nekateri se pri tem razhajajo in ce je slucaj, da te moski ali zenska vara... kaj bos, poskusil najti tezavo zakaj je prislo do tega. Ce te nekdo vara, potem mora biti razlog nezadovoljstva partnerja, zapostavljanje ali spet tisti obcutek, ki ga nekateri ko se porocijo pozabijo... metuljcki v trebuhu kot prvi dan ko si ga spoznal-a. Tisti ki vara isce ta obcutek drugje, zato morata partnerja negled na to da sta porocena in postala mama in oce... nikoli ne smeta pozabiti da nista samo to, ampak da sta tudi ljubimca, moz in zena. razlog za locitve mislim da je to. ne razumem pa kako lahko nekateremu zelja tako hitro pade in sexsajo le 1x na 3 mesece. To ni dobro. s sexom se ne samo telesno zdruzis ampak tudi dusevno, ljubezen pride na dan v tistem trenutku, pa ceprav mogoce cez dan nimas toliko casa izkazovati ljubezni med sabo. Ne pozabite na malenkosti, kot so samo preprosti polub, ki ga das partnerju kar tako nasredi dneva. ze obcutek da das s tem vedeti nekomu da ne pozabi da ti nekaj pomeni, ti potem nazavedno nazaj vraca isto. ljubezen in pozornost, pa ceprav samo malenkostno. Moti me ker so se vse vpiknale v njene besede, da ga nima vec tako rada kot na zacetku. vsak v jezi in razocaranju rece nekaj cesar ne misli in cuti. Verjamem da je bila anonimna ko je pisala post prizadeta in je hotela najti tolazbo in je v tistem trenutku cutila nekaj, kar kasneje spluhti. Pa tudi stavek, da so povprecna normalna druzina...verjamem da so, ker ce pogledam znance in okrog sebe, lahko recem da je taka druyina res povprecna normalna druzina. malo je se cisto zadovoljnih druzin in moje mnenje, ko nekdo vprasa za nasvet, bi ga naj probali razumeti, ne pa brez dobrega premisleka vrziti kar nekaj krutih besed na post in to je to. ni cudno da je toliko locenih druzin, ker ko prizadeti vprasa za nasvet in pove da je nesrecen, da nima sexa itd... mu vedno recejo koncaj, ker si nesrecna in bos, zasluzis si boljsega. nihce ne pomisli, da je to mogoce le trenutno. in s takimi stavki to osebo nezavedno preprica v to, da mora to narediti in ko je spet z ljubljeno osebo isce v njem se vec napak iz katerihona potem vidi, da ji pa res mogoce toliko ne pomeni in da si zasluzi boljsega. Mogoce sem malo zakomplicirala, ampak drugace ne znam razloziti svojega mnenja. ob takih tezavah imam sto in eno besedo, ampak na zalost ni izvedljivo vsega napisat