|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj mi je storiti?
18.9.2006 20:10:42   
eupat

Kaj naj storim? Naj še poskušam? Kaj in kako? Ali naj tvegam in grem v ločitev.

še vedno ga imam rada, a ne več toliko kot na začetku.
[/quote]

Ja spet bi se ločevali. Ti je pač pritisnil klofuto, zaradi tega se ne bo svet podrl (ne misliti da to odobravam). Kolikor vidim je bila zadeva narejena v afektu. No ja če se bo ponavljalo bo pa vedno slabše. Če hočeš to preprečiti mislim da je edino zdravilo to, da ti s svoje strani narediš vse da boš imela občutek, da druge možnosti ni. Šele takrat se odločaj o skrajnih korakih. Do takrat pa poskusi poiskati rešitev (splača se že zaradi otroka).

Nobena juha se ne poje tako vroča kot se skuha. Jaz mislim, da vidva še vedno potrebujeta nekaj prilagajanja saj tudi 5 let ni ne vem kako dolga doba (odvisno od ljudi).
Me pa čudi, da se je naenkrat tako ohladil do tebe. Poskušaj najti vzrok in ga odpravi če je možno. (jaz roke v ogenj ne bi dal za nikogar da nima druge) Glede na to, da si je pošiljal vroče SMS s svojo bivšo mu jaz definitivno ne bi verjel. Ti pa živi v svojem svetu in verjemi kar hočeš.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 26
18.9.2006 20:56:54   
Jolly
se strinjam y eupatom...
res pa je da doba 5 let ni velika doba, odvisno kaksno zivljenje zivis. Mi dva sva skupaj tudi 5 let , porocena 3 in sva v tem casu prezivela toliko lepih, groznih in krutih stvari kot jih nekateri v 20 letih zivljanja ne!Odvisno ali zivis v rutini, ali pa zivis s polnimi pljucami in si skusas zivljenje narediti kar se da lepo in s tem mislim kakovostno. Nekateri zivijo iz dneva v dan, nekateri zivijo za ta trenutek, nekateri gledajo in cakajo na jutri, nekateri pa zivimo za prihodnost da si bomo nekaj ustvarili. konflikti in tezave, ti ne smejo priti na pot ce si postavis cilj, da bos naredil vse da sebi in otrocim naredis lepo zivljanje.Res je da morata biti oba partnerja skladna o tej odlocitvi. Nekateri se pri tem razhajajo in ce je slucaj, da te moski ali zenska vara... kaj bos, poskusil najti tezavo zakaj je prislo do tega. Ce te nekdo vara, potem mora biti razlog nezadovoljstva partnerja, zapostavljanje ali spet tisti obcutek, ki ga nekateri ko se porocijo pozabijo... metuljcki v trebuhu kot prvi dan ko si ga spoznal-a. Tisti ki vara isce ta obcutek drugje, zato morata partnerja negled na to da sta porocena in postala mama in oce... nikoli ne smeta pozabiti da nista samo to, ampak da sta tudi ljubimca, moz in zena. razlog za locitve mislim da je to. ne razumem pa kako lahko nekateremu zelja tako hitro pade in sexsajo le 1x na 3 mesece. To ni dobro. s sexom se ne samo telesno zdruzis ampak tudi dusevno, ljubezen pride na dan v tistem trenutku, pa ceprav mogoce cez dan nimas toliko casa izkazovati ljubezni med sabo.  Ne pozabite na malenkosti, kot so samo preprosti polub, ki ga das partnerju kar tako nasredi dneva. ze obcutek da das s tem vedeti nekomu da ne pozabi da ti nekaj pomeni, ti potem nazavedno nazaj vraca isto. ljubezen in pozornost, pa ceprav samo malenkostno.
Moti me ker so se vse vpiknale v njene besede, da ga nima vec tako rada kot na zacetku. vsak v jezi in razocaranju rece nekaj cesar ne misli in cuti. Verjamem da je bila anonimna ko je pisala post prizadeta in je hotela najti tolazbo in je v tistem trenutku cutila nekaj, kar kasneje spluhti.
Pa tudi stavek, da so povprecna normalna druzina...verjamem da so, ker ce pogledam znance in okrog sebe, lahko recem da je taka druyina res povprecna normalna druzina. malo je se cisto zadovoljnih druzin in moje mnenje, ko nekdo vprasa za nasvet, bi ga naj probali razumeti, ne pa brez dobrega premisleka vrziti kar nekaj krutih besed na post in to je to. ni cudno da je toliko locenih druzin, ker ko prizadeti vprasa za nasvet in pove da je nesrecen, da nima sexa itd... mu vedno recejo koncaj, ker si nesrecna in bos, zasluzis si boljsega. nihce ne pomisli, da je to mogoce le trenutno. in s takimi stavki to osebo nezavedno preprica v to, da mora to narediti in ko je spet z ljubljeno osebo isce v njem se vec napak iz katerihona potem vidi, da ji pa res mogoce toliko ne pomeni in da si zasluzi boljsega. Mogoce sem malo zakomplicirala, ampak drugace ne znam razloziti svojega mnenja. ob takih tezavah imam sto in eno besedo, ampak na zalost ni izvedljivo vsega napisatuser posted image

Najbolj tvegaš kadar ne tvegaš... življenje je cesta po kateri so lepe in grde poti - najlepša pot pa je bila tista, na kateri sem spoznala tebe.

http://joker80.moj-album.com/

(odgovor članu eupat)
Neposredna povezava do sporočila: 27
19.9.2006 0:21:28   
Anonimen
Težko ti svetujem kaj naredi, vem pa le to, da če bi mene mož udaril ga ne bi mogla imeti več rada in biti z njim.

Ne vem kako bi mu to lahko oprostila, se zvečer stisnila k njemu, se pogovarjala čez par dni, kot da tega ni storil

Jaz tega ne bi mogla nikoli pozabiti in tudi ne bi pozabila....

(odgovor članu Jolly)
  Neposredna povezava do sporočila: 28
19.9.2006 5:44:27   
Anonimen
Pa ste vi res ziher, da vas za to krinko nekdo pošteno ne nateguje? Mislim, druga kultura pa taka jajca maj es! Ne vem, če ste tako naivne kar verjemite, jaz vztrajam pri svojem.

(odgovor članu Lana25)
  Neposredna povezava do sporočila: 29
19.9.2006 8:37:36   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Jolly

res pa je da doba 5 let ni velika doba, odvisno kaksno zivljenje zivis.Ce te nekdo vara, potem mora biti razlog nezadovoljstva partnerja, zapostavljanje ali spet tisti obcutek, ki ga nekateri ko se porocijo pozabijo... metuljcki v trebuhu kot prvi dan ko si ga spoznal-a. Tisti ki vara isce ta obcutek drugje, zato morata partnerja negled na to da sta porocena in postala mama in oce... nikoli ne smeta pozabiti da nista samo to, ampak da sta tudi ljubimca, moz in zena. razlog za locitve mislim da je to. ne razumem pa kako lahko nekateremu zelja tako hitro pade in sexsajo le 1x na 3 mesece. To ni dobro. s sexom se ne samo telesno zdruzis ampak tudi dusevno, ljubezen pride na dan v tistem trenutku, pa ceprav mogoce cez dan nimas toliko casa izkazovati ljubezni med sabo.  Ne pozabite na malenkosti, kot so samo preprosti polub, ki ga das partnerju kar tako nasredi dneva. ze obcutek da das s tem vedeti nekomu da ne pozabi da ti nekaj pomeni, ti potem nazavedno nazaj vraca isto. ljubezen in pozornost, pa ceprav samo malenkostno.
Moti me ker so se vse vpiknale v njene besede, da ga nima vec tako rada kot na zacetku. vsak v jezi in razocaranju rece nekaj cesar ne misli in cuti. Verjamem da je bila anonimna ko je pisala post prizadeta in je hotela najti tolazbo in je v tistem trenutku cutila nekaj, kar kasneje spluhti.
Pa tudi stavek, da so povprecna normalna druzina...verjamem da so, ker ce pogledam znance in okrog sebe, lahko recem da je taka druyina res povprecna normalna druzina. malo je se cisto zadovoljnih druzin in moje mnenje, ko nekdo vprasa za nasvet, bi ga naj probali razumeti, ne pa brez dobrega premisleka vrziti kar nekaj krutih besed na post in to je to. ni cudno da je toliko locenih druzin, ker ko prizadeti vprasa za nasvet in pove da je nesrecen, da nima sexa itd... mu vedno recejo koncaj, ker si nesrecna in bos, zasluzis si boljsega. nihce ne pomisli, da je to mogoce le trenutno. in s takimi stavki to osebo nezavedno preprica v to, da mora to narediti in ko je spet z ljubljeno osebo isce v njem se vec napak iz katerihona potem vidi, da ji pa res mogoce toliko ne pomeni in da si zasluzi boljsega. Mogoce sem malo zakomplicirala, ampak drugace ne znam razloziti svojega mnenja. ob takih tezavah imam sto in eno besedo, ampak na zalost ni izvedljivo vsega napisatuser posted image

Se podpišem. Nikoli ne pozabita na drobne pozornosti in nežnosti, pa ljubezen nikoli ne boi ugasnila. Zvečer v objemu zaspita in ljubljenje in strast bo prišlo samo od sebe ....

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Jolly)
Neposredna povezava do sporočila: 30
19.9.2006 9:29:33   
Lana25
IZVIRNO SPOROČILO: Bakfark
Pa ste vi res ziher, da vas za to krinko nekdo pošteno ne nateguje? Mislim, druga kultura pa taka jajca maj es! Ne vem, če ste tako naivne kar verjemite, jaz vztrajam pri svojem.

Meni je vseeno, če je ta oseba resnična, pa če je to mnenje res njeno ali je pa samo nateg, jaz se pač strinjam s tistima dvema njenima stavkoma.

Pusti soncu srce, naj hrepenenja polete,
pusti sanjam vso svobodo, pusti soncu srce ...

Zvezde se ne sramujejo, da se zdijo kresnice.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 31
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Učenje skozi igro: Zakaj je igra najboljša...
Učenje skozi igro omogoča otrokom naraven razvoj, izboljšuje njihove kognitivne, socialne in čustvene veščine. Otroci se...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?