|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kako do vračila denarja za slikanje kolkov
17.9.2006 15:50:24   
Anonimen
Zanima me, ali vas je pediater na slikanje kolkov dojenčka poslal v javni zdravstveni zavod ali k zasebniku. Nas je namreč pediatrinja napotila k zasebniku, kjer sem za slikanje kolkov plačala 11.000,00. Otrok je sicer dobil tudi napotnico, s katero naj bi zahtevali povračilo stroškov, pa ne vem, kam naj to napotnico in račun pošljem. Verjetno na ZZZS, vendar nisem prepričana. Ima kdo izkušnje s tem?
Jana
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako do vračila denarja za slikanje kolkov
17.9.2006 17:39:28   
SaaS
Meni je zdravnica dala napotnico. V ZD oz. mislim, da je tisto porodnišnica v Kranju, so mi rekli, da je do novega leta vse zasedeno, razen samoplačniško pridem prej na vrsto.
Sem se prijavila samoplačniško, plačala 8.000sit in prišla na vrsto čez 3tedne. Tam sem dobila račun in šla z njim na zzzs. Dali so mi obrazec - vlogo, ki sem jo tam izpolnila in dodala račun in kopijo izvida. Čez nekaj časa (mislim, da kakšna 2 tedna) sem imela na računu povrnjen znesek.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
17.9.2006 17:39:34   
sonchica
moraš it na ZZZS .... 

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
21.9.2006 14:05:34   
štručka
A je katera to slučajno urejala preko pošte?

Včeraj sem šla na ZZZS in naletela na strašansko gnečo in ker sem imela malega s seboj me ni mikalo čakanje v vrstah. Na njihovi spletni strani sem iskala obrazec, a ga ni.....Raje bi jim obrazec z dokumenti poslala....

(odgovor članu sonchica)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
VIDEO: Ganljivo slovo od ravnokar rojenega...
video
Mlada mamica Hannah je ob rojstvu sina spoznala, da zanj ne bo mogla skrbeti tako, kot bi si zaslužil, zato je sprejela ...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?