Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:26:13
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Anonimna si za kozlat.......
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:27:42
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Uboge ste. To ni cirkus. Ne, ti delaš cirkus iz tega. Pa da 6-letnik ne razume. Oprosti, moj sin je star 20 mesecev in sem mu razložila, kaj se je zgodilo, pa je celo sam dal igrače za roka in blažka. P.S.: Tvoje izjave so patetične.
< Sporočilo je popravil raho -- 16.9.2006 20:29:28 >
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:28:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Uboge ste. To ni cirkus. A zdaj bodo pa otročki na kavču sedeli pa opolnoči čakali kerenso, da jim prinese čeveljčke in majčko???!!! Pa saj niste normalne. Otroci ne vejo, za kaj gre. Pa ne mi govort, da jim je oči povedal, da pridejo in da zato čakajo.... mislim..logika... A ste lahko malo bolj fleksibilne in lepo prosim... UVIDEVNE!!!! A potem se bodo pa še fotografirali, da boste jutri spet vse ploskale, kako so ubogi in kako smo mi fajn, da smo pomagale???!!! A res ne razumete, kaj hočem (pa še nekatere) povedat???!! Pa saj ste mamice. Poglejte svoje otročke. smiliš se mi, ker blatiš vse tukaj, ki pomagajo družinici. In spet *** (neprimerna beseda izbrisana s strani moderatorke) po forumu!
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 12:38:44 >
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:29:01
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Erdbeere matr, da nov tle vojne Če bodo take izjave letele, več nič ne obljubim. Ne tvoja, da ne bo pomote.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:30:09
|
|
|
|
Barbs
|
Ja. Ampak, najbrž ne boš trdila, da ob desetih zvečer ne bo zaspan in siten in si bo želel mamice? Sploh ne razumeš.. grem spat... sem se vdala v usodo. Fajn zrihtajte.
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:31:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Lahko noč.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:31:57
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: nati smiliš se mi, ker blatiš vse tukaj, ki pomagajo družinici. In spet *** (neprimerna beseda zbrisana s strani moderatorke) po forumu! Naj se ti ne. Jaz imam še zdravo pamet s katero razmišljam. In nikogar ne blatim. Nikoli. V nasprotju z ostalimi.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 12:39:39 >
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:32:22
|
|
|
|
Bubamaraa
|
IZVIRNO SPOROČILO: Splišni Vsaka čast, punce. Ampak meni pa ni jasno, kako bo nanika ali katera je že šoferka, še do doma lahko peljala. Ker tole bi še kak profesionalen šofer težko zdržal ... upam, da srečno prispeta nazaj v Lj. Ja bravo punce .......pa srečno pot do konca..........
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:32:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Žabonka . Zakaj imam neki čuden občutek... Anonimna.... Ne bom dalje komentirala. Pa ti žabonka? Ja občutek je kar vzajemen. Barbs, nihče ne pričakuje, da bosta otroka čakala na Kerenso... O fotografih in ostalem - pa ni vredno komentarja. In nehaj smetit - tukaj želimo dobro. In ne potrebujemo nikogar, ki bi nam solil pamet, nas žalili in zmerjal. Konec konec pa s tem pisanjem kažeš samo svojo podobo. In ne, ne bo ti uspelo še enega foruma skregat... Ker nam preveč pomeni, da bo tale akcija speljana do konca, ker želimo pomagat
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:32:49
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Lahko noč. Zakaj te pa tako jezi? Nisi več prepričana?
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:33:27
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbs - kako ne žališ? prejšnjič si tudi na čvekanju v tri dni imela takšne izjave. In zame je to žaljenje.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:34:22
|
|
|
|
KIRA
|
punce, mene je glihkar klicala LUSA. baje da že 50 minut čaka Kerenso na avtobusni v Gornji Radgoni, pa da je še ni. sem ji dala GSM od kerense, pa naj pokliče. je prav tako???
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:34:37
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: raho Lahko noč. Zakaj te pa tako jezi? Nisi več prepričana? Ne, ne da se mi prerekati s tabo in ti razlagati nasprotno. Vem, da ne bom nič dosegla. Ni vredno moje energije. ti pa kar ostani in pljuvaj po vseh.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:35:24
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: KIRA punce, mene je glihkar klicala LUSA. baje da že 50 minut čaka Kerenso na avtobusni v Gornji Radgoni, pa da je še ni. sem ji dala GSM od kerense, pa naj pokliče. je prav tako??? ??? Seveda da je prav, ampak 50 minut?
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:35:24
|
|
|
|
Barbs
|
IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka IZVIRNO SPOROČILO: raho O fotografih in ostalem - pa ni vredno komentarja. Me veseli, da na forum ne boste lepile fotografij otrok, ko bodo prejemali vaša darila.
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:36:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbs, a ne vidiš da te nobena ne *** (neprimerna beseda zbrisana s strani moderatorke) 5 postov???? Če ne podpiraš trenutne dobrodelnosti se SKENSLEJ OD TUKI!!!! *** (neprimeren stavek zbrisan s strani moderatorke) Sodeluj tam kjer si zaželjena in ne *** (neprimerna beseda zbrisana s strani moderatorke) te lepe teme.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 12:41:34 >
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:36:41
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho IZVIRNO SPOROČILO: KIRA punce, mene je glihkar klicala LUSA. baje da že 50 minut čaka Kerenso na avtobusni v Gornji Radgoni, pa da je še ni. sem ji dala GSM od kerense, pa naj pokliče. je prav tako??? ??? Seveda da je prav, ampak 50 minut? ja. že ene pol ure bi morali bit na avtobusni v radgoni. ???? upam, da se bodo slišal, pa da je vse o.k.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:37:18
|
|
|
|
lolipop
|
Jančika oz. Cmokec, Če gresta jutri v Celje, mi sporočita na zs. Erdbeere, mislim, da je glede na vremenske razmere bolje, da tvoj možek ostane doma. Glede naših voznic pa le kapo dol. Ni jih veliko, ki bi žrtvovali takole svoj čas za pomoč drugim.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:37:55
|
|
|
|
Bubamaraa
|
Barbs LAHKO NOČ IN ADIJO!!!!!!!!!!!!!!
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:38:02
|
|
|
|
Anonimen
|
No, in si razumela point? Ali morda potrebuješ razlago? Da ti olajšam: Moje mnenje je bilo, da je fotografiranje popolnoma nepotrebno in odveč. A zdaj ti je jasno? Eno vprašanje mimogrede: Kaj si pa ti podarila družini?
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:38:04
|
|
|
|
feniks
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka IZVIRNO SPOROČILO: raho O fotografih in ostalem - pa ni vredno komentarja. Me veseli, da na forum ne boste lepile fotografij otrok, ko bodo prejemali vaša darila. Lahko noč in miren spanec, Barbs!
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:38:13
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: Žabonka IZVIRNO SPOROČILO: raho O fotografih in ostalem - pa ni vredno komentarja. Me veseli, da na forum ne boste lepile fotografij otrok, ko bodo prejemali vaša darila. to je blo že vnaprej zmenjeno, da se ne bo prilimalo nič. slikce bodo samo za RRteam oz. moderatorje, kot dokaz da ni noben nič "ukradu". maš ti dolgo lajtungo. ne mešaj se v nekaj, če ne veš zakaj se gre.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:39:21
|
|
|
|
Erdbeere
|
joj ampak meni se pa že prov smilita, kaj pa če sta slučajno avtobusno falili v Gornji Radgoni in šli kar naprej???? Ker ne vem če sta sploh dosegljivi, prej nista bili (Kerensa)
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:39:44
|
|
|
|
KIRA
|
probaj še enkrat. pa pol poročaj.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:39:48
|
|
|
|
Anonimen
|
Punce moje drage - dajmo lepo Barbs in anonimne ignorirat. Danes smo skupaj naredile nekaj dobrega. Naj nam nekaj posameznic tega ne pokvari. Prosim.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?