Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 19:36:10
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga Kira! Nočem ju motit po telefonu, dej ko bosta pri tebi malo poizvej kak plan imata za vnaprej. A bosta šibale direkt domov (ker ne bo ne placa ne časa) ali........... Sej drugač ni sile, ampak sem sama doma in kuham vsaj 39 C , ker če bosta spremenili plan, potem bom šla V nasprotne primeru pa jim grem naproti. V glavnem raport, Kira mojcaziga! kerensa in nanka sta glih gas pritisnile, niti kufeta nista hotli spit. tko da ga bo moj možek mogu sam. plan je pa takele: od tuki gresta direkt v Gornjo Radgono, kjer bosta na avtobusni srečali Lusinega moža s paketkom - tko v enih 20 minutah bosta tam. pol pa šibata direkt za Marogico. Kerensa bo itak službo zamudila, pravi da bo probala do polnoči prit. spila je pa že enih 9 kufetkov, tako da jo bodo najbrž celi šiht gor držali. ko bo prišla, se bo javila. na GSM-ju ma baterijo slabo, pa se boji da ji bo crknu. Marogica, ti se pa tko za pol ure lahko spraviš pico peč. ampak ne 3 dni stare - svežo! LP Kira
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 19:44:54
|
|
|
|
Anonimen
|
Torej lahko računamo, da bosta pri Blažkovih najhitreje ob 21.30. Ne?
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 19:46:16
|
|
|
|
feniks
|
mislim, to je primer za zgled! Volja, organiziranost, nesebičnost...res, kaj takega se ne spomnim, da sem zasledila kdaj v Sloveniji! Predlagam priznanje!
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 19:51:56
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: raho Torej lahko računamo, da bosta pri Blažkovih najhitreje ob 21.30. Ne? Dvomim... Dodaj vsaj še pol ure, če ne več...
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:01:47
|
|
|
|
koala
|
Ne Kerense, ne Nanke ne dobin na gsm, upam, da srečno potujeta, ker se mi že lep čas nista javili. Srečno punci!!!!!!!!!!
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:03:06
|
|
|
|
Erdbeere
|
Dajte punce naj hitro ena pove, a naj sploh gre moj možek od doma in v Celje, da ne bo zastonj ju čakal??? Ker če hoče do Cityparka pridet do 21-ih je zadnji čas da gre.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:06:32
|
|
|
|
Jančika_
|
Erdbeere, jaz bi rekla, da naj ne hodi. Po moje se zmenimo še za eno rundo (mislim, da ima cmokec tudi še eno furo )
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:08:28
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Jančika Erdbeere, jaz bi rekla, da naj ne hodi. Po moje se zmenimo še za eno rundo (mislim, da ima cmokec tudi še eno furo ) Po moje je tudi to najbolj pametno. marogica že ve, kje sta?
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:08:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Pa kaj se greste? a je to zabava? Katere runde?
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:10:07
|
|
|
|
Jančika_
|
Pa a ti znaš brat? Oziroma a razumeš, kaj prebereš?
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:12:03
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa kaj se greste? a je to zabava? Katere runde? dejte anonimke nehite. to je resna tema. če vam je dolgcajt pejte na zabavo.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:12:17
|
|
|
|
Barbs
|
Pa saj si pametna punca. A tud ti kerensi iz neznanega razloga lezeš v rit? O šit! na bruhanje mi gre. naj jim kdo reče, naj ne hodijo sredi noči tja. ubogi otroci.
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:12:34
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen Pa kaj se greste? a je to zabava? Katere runde? Če nimaš kaj pametnega za povedat, bodi tiho. Predvsem pa preberi o čem teče debata preden smetiš s svojimi izjavami.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:13:52
|
|
|
|
Jančika_
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Pa saj si pametna punca. A tud ti kerensi iz neznanega razloga lezeš v rit? O šit! na bruhanje mi gre. Ha ? Zdaj pa res ničesar več ne razumem.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:15:06
|
|
|
|
Erdbeere
|
možek bo potem danes doma, sej je res bolje
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:15:37
|
|
|
|
Anonimen
|
MA ZDAJ MI PA NEKAJ RAZLOŽITTE! KAJ RES, AMPAK RES VEDNO SE MORA NAJTI NEKDO, KI NEKAJ SRA ? PA KAJ NE BOSTE PREŽIVELE, ČE NEKAJ NE PRIPOMNITE, ANONIMKE? JA, vpijem, ker pa mi sedaj že res greste na ...
< Sporočilo je popravil raho -- 16.9.2006 20:16:07 >
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:15:41
|
|
|
|
KIRA
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs Pa saj si pametna punca. A tud ti kerensi iz neznanega razloga lezeš v rit? O šit! na bruhanje mi gre. naj jim kdo reče, naj ne hodijo sredi noči tja. ubogi otroci. čuj če je zmenen da pridejo bodo valda šli! a naj jih pol zastonj čakajo ali kaj???? kam a naj dasta vse stvari? se je pač zavleklo. bolje išta nego ništa a ne!
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:18:45
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs na bruhanje mi gre. meni tudi - zaradi te tvoje pripombe. Če je vse dogovorjeno, valjda ne bosta zdaj skenslali - imej ti mal pameti. Oni čakajo, najverjetneje je oče povedal otrokom, onidve pa naj poličeta, da ju ne bo. HALOOO
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:19:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsaka čast punce! Na ignore take, ki se ne zavedajo, da s takimi izjavami dodatno prizadanejo samo tiste, ki so tako ali tako že dovolj prizadeti , ampak se tega očitno ne zavedajo. Pa če pridete ob 3. ponoči, za pomoč nikoli ni prepozno .
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:21:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Barbs, pa daj nehaj nabijat in žalit.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:22:26
|
|
|
|
Anonimen
|
Žabonka . Zakaj imam neki čuden občutek... Anonimna.... Ne bom dalje komentirala. Pa ti žabonka?
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:24:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Upajmo, da so srečno na poti
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:24:25
|
|
|
|
Barbs
|
Uboge ste. To ni cirkus. A zdaj bodo pa otročki na kavču sedeli pa opolnoči čakali kerenso, da jim prinese čeveljčke in majčko???!!! Pa saj niste normalne. Otroci ne vejo, za kaj gre. Pa ne mi govort, da jim je oči povedal, da pridejo in da zato čakajo.... mislim..logika... A ste lahko malo bolj fleksibilne in lepo prosim... UVIDEVNE!!!! A potem se bodo pa še fotografirali, da boste jutri spet vse ploskale, kako so ubogi in kako smo mi fajn, da smo pomagale???!!! A res ne razumete, kaj hočem (pa še nekatere) povedat???!! Pa saj ste mamice. Poglejte svoje otročke.
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:25:21
|
|
|
|
Anonimen
|
Vsaka čast, punce. Ampak meni pa ni jasno, kako bo nanika ali katera je že šoferka, še do doma lahko peljala. Ker tole bi še kak profesionalen šofer težko zdržal ... upam, da srečno prispeta nazaj v Lj.
|
|
|
|
RE: Poročilo- Blažkova dobrodelna akcija 16.9.2006 20:26:00
|
|
|
|
Erdbeere
|
matr, da nov tle vojne
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?