tasi81 -> RE: Prenehale s KT in čakajoče (28.9.2006 15:25:54)
|
Vidim da smo tlele na tem postu vse v podobni situaciji. Tudi jaz sem bila taka da sem se o vsem najprej pozanima, s tem mislim ovulacijo in podobne stvari, nato vse skrbno preračunala. Se pravi če se septembra poročim, maja neham jemat KT pol tri mesece pavze kao da se telo malo sčisti potem pa hopa [sm=sloncek.gif] in po poroki bom že veselo noseča. Vse datume sem preračunala, kdaj bo ovulacija in kdaj je treba seksat da se prime. Ja malo morgen, tako sem samo jaz naračunala, moje telo pa ima čisto drugačne izračune. Vedno pogosteje obiskujem tele forume in moram priznati da so se me besede nekaterih močno dotaknile. Saj konec koncev sploh nimamo problemov, samo vidimo jih v prihodnosti! Matramo se kakšen mesec dva, pa že kar mislimo da bomo takoj zanosile. Nekateri se mučijo že leta pa še vedno ni nič, poleg tega morajo pa še neprijetne pripombe požerat kako kaj pa se pri vas dogaja?. Moram priznat da sem jih tudi jaz še slišala na ta račun, vendar še ne v slabem smislu. Zato punce polagam vam na srce, če premišljujete o tem da bi imele otroke ne razmišljajte preveč, ker najbrž niste med tistimi srečnicami ki bi zanosile takoj ko bi se spomnile. Stvari niso tako enostavne, še posebej ne zato, ker smo se vsi dolga leta filali z antibejbi tabletami. Saj takrat je bilo luštno, brezskrbno seksanje, kaj še hočeš lepšega! Danes, ko pa hočeš otroka, ga pa posledično lahko tudi zaradi teh tablet ne moreš imeti!!
|
|
|
|