tejči77 -> RE: Prenehale s KT in čakajoče (22.9.2006 7:27:50)
|
mateja 80, pravilno razmišljaš. Je tako, da smo ženske, kljub ne vem kakšnem govoričenju o enakopravnosti kar se tiče delovnih mest zelo zelo neenakopravne na vseh področjih. Meni so npr. v službi podaljševali pogodbo skoraj 5 let (halo?),končno pa sem uspela izsiliti pogodbo za nedoločen čas. Da moraš izsiliti nekaj, kar ti tako ali tako po zakonu pripada. Pa podpisat bianco list. Sem se ves čas strašno bala zanosit, ker me je groza, da bi ostala brez službe. Potem pa vidiš, da ti leta bežijo. In ni rečeno, da potem pri nosečnosti ko si starejši gre vse gladko. Kako lahko dovolimo, da nekdo upravlja z našimi življenji, kot da smo lutke?? Zdaj mi je vseeno, če ostanem brez službe, saj tako ali tako ne zaslužim dosti več od tistih, ki so na borzi. Bom že kako. Če mi je dano biti mamica in si to želim, bom naredila vse zato, da željo uresničim. Kaj pa se ti v življenju še lahko zgodi lepšega, kot imeti otroka. Punce, tiste, ki še razmišljate, ne čakat (razen če ste v nemogoči življenjski situaciji-otroka nenazadnjemorate biti sposobni preživet-in očeta tudi mora imet), kasneje vam bo žal. Punce, kaj se pa pri vas dogaja, kaj novega? Pozdrav sem.
|
|
|
|