Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:52:24
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Hudiča, tak sem lačna postala.....a maš peč še zakurblano pizza nji, pječ ne dela spljoh
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:52:45
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Hudiča, tak sem lačna postala.....a maš peč še zakurblano SEveda, saj se sploh ne ohladi, zjutraj samo malo papirja, pa trsk gor vržemo pa se vžge..potem pa "pridejo" bukova drva...... PA fejst ostani lačna, da mi boš lahko dosti "jurjev" prispevala in "pomagala"
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:53:34
|
|
|
|
rija
|
Da dam Tilu samo skorjo bo šele pravi živalski vrt! Ne boš rabila pavov... On hoče vse! Edino pršut me malo skrbi....
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:55:08
|
|
|
|
rija
|
Marogica, bom pa vzela vse extra dodatke, da bo dražja pa eno s kaviarjem za domov.....
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:59:19
|
|
|
|
Marogica
|
RIja, hvala, sedaj pa grem srečna in zadovoljna spat.....
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 15.9.2006 0:00:43
|
|
|
|
kofetek2010
|
no vidiš kako malo (jurjev) rabijo nekateri, da so srečni
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2006 0:01:24
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 15.9.2006 0:01:57
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 no vidiš kako malo (jurjev) rabijo nekateri, da so srečni SEm pač z malim zadovoljna, ker več pa nimam
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 15.9.2006 0:02:34
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Si ne boma enega še prej prižgale? KAj pa misliš, kaj zdaj delam?
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 15.9.2006 0:04:45
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 15.9.2006 0:04:49
|
|
|
|
rija
|
Babe smotane! Takoj nehajte s temi picami in hrano, sem že itak predebela Tak, zdaj se grem pa sama 9 in pol tednov pred hladilnikom..... Marogica: zate pa itak
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 15.9.2006 0:06:33
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Babe smotane! Takoj nehajte s temi picami in hrano, sem že itak predebela Imaš dve možnosti, ali greš na forum "hujšanje" ali pa si ga z nama(BAGI) zopet enega prižgeš. BOš dobila takoj "kadilsko" postavo
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 15.9.2006 0:07:47
|
|
|
|
rija
|
Ja, pa res žalujem za svojo kadilsko postavo. Edino za kajenjem ne Jaz, verižni kadilec. Nekoč. Ma koji forum hujšanje dvokrilni samsung
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 15.9.2006 0:11:15
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Si ne boma enega še prej prižgale? KAj pa misliš, kaj zdaj delam? jaz pa moram rit dvignit in jo mahnit na balkon matr je mrzlo zunaj kadilska postava? vi2 jo imata, mene pa še špeh greje
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 15.9.2006 9:21:48
|
|
|
|
Metuljčica04
|
Toscana na Teznu. Igralni kotiček z igračami (kocke,poganjalec,konjiček,.....),tobogan,tv,otrok nima nikamor "pobegnit" lahko v miru ješ. L.p.!
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 16.9.2006 22:53:05
|
|
|
|
Alina_alin
|
Uuu, ste se pa razpisale. Ampak nisem pa mogla razbrati, kje zdaj najdem picerijo od Marogice. Torej a lahko to ena napiše? Marogica- kje na Pobrežju oz. ime? Ja, pri Baronu so meni tudi predebele in zato ne hodimo tja, in zmerom samo v Sidro. Ok, bomo probali še Toscano. Kaj še torej konkretno?
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 16.9.2006 23:01:13
|
|
|
|
liju
|
Mi smo skozi hodli k Aliju v Počehovo. Zdaj v ponedeljek pa grem k Marogici probat in jo bom pol skomentirala!
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 16.9.2006 23:02:06
|
|
|
|
liju
|
Ampak tam žal nimajo igral, zato moramo menjat pizzerijo!
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 16.9.2006 23:03:12
|
|
|
|
liju
|
V Aliju seveda!
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 17.9.2006 22:51:26
|
|
|
|
pravljica
|
zdaj pa ne vem, če sem prav razumela...marogica ima Mojo picerijo? v glavnem, v celem MB nimajo pice zame...najem se je edino pri štormanu v žalcu in v grižah (ne vem točno, kako se reče piceriji, verdi verdi mogoče) --> pri nas pa me samo debelo gledajo (ali pa nekaj improvizirajo in mi je na koncu še bolj žal, kot če bi kar navadno naročila )...marogica: a pri vas je možno pojest "mesno" pico, oz. pico s haše omako...veš, s takšno paradižnikovo omako z mletim mesom, kot jo ponavadi jemo na špagetih? njami! pa s kislo smetano če jo že v tem koncu kje najdem, mi vedno povrhu posujejo mleto meso, ki se seveda fajn zapeče na vrhu in je potem čisto suho to pa ni to, kar bi jaz rada pri sidru oz. v ancori imajo špagete, a pice s taisto omako pa ne men ni čisto nič jasno
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Najlepše ime za fantka po vašem izboruVsako ime je nekaj posebnega in nič presenetljivega ni, da je staršem najlepše ime tisto, ki ga nosi njihov otrok (otroc...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?