Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 21:26:37
|
|
|
|
Anonimen
|
Marogico vprašaj!
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 21:37:27
|
|
|
|
kofetek2010
|
zagotovo MOJA PIZZERIJA na Pobrežju - sem se danes prepričala na lastne oči, zunaj velik vrt z igrali, notri otroški kotiček z igračami, več stolčkov za hranjenje - res pizzerija prijazna otrokom pa super pizze imajo in prijazno te postrežejo, za konec pa se lahko zlečneš v ležalnik in uživaš
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 21:39:31
|
|
|
|
Anonimen
|
Sej res ... kje je Marogica da jo vprašam kdaj lahk pridem za poskusnega zajčka
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 21:43:03
|
|
|
|
kofetek2010
|
slabo vreme bo čez vikend zato mislim, da boš morala kar ju3 pokosit travo
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 21:45:48
|
|
|
|
Anonimen
|
seventitri... v tem trenutku bi tudi to raje delala (pa magar na roke) kot pa sedela za buklo
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 22:14:25
|
|
|
|
Jančika_
|
Moja pizzerija . Vasja enkrat za spremembo ni težil pri mizi, ampak ga skoraj nisva videla, tako se je zaigral. Jagodna pica - čista desetka. Vege pica - njami!
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 22:31:34
|
|
|
|
frutka_
|
Moja picerija!Terna za mlade starše in za tiste, ki si želijo oddiha in miru! Locirana je na Pobrežju za domom Danice Vugrinec.
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:13:46
|
|
|
|
Marogica
|
Punce, hvala za reklamo Drugače pa je še picerija Črni baron, kjer je tudi ogromno igral in celo živali. Le testo imajo dosti debelejšo
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:14:42
|
|
|
|
kofetek2010
|
daj nehaj komplicirat kdo sprašuje o testu?
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:14:52
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: matovilcica Sej res ... kje je Marogica da jo vprašam kdaj lahk pridem za poskusnega zajčka Te bom obvestila. ....Aja, pa trava je že prekleto visoka, pa do torka dež napovedujejo, tako, da najdi kakšno rešitev
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:18:01
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: jana73 daj nehaj komplicirat kdo sprašuje o testu? SEm nekaj brala o snahi....pa tak....Pa Til(rija) nima šanse, ker je še premlad Naš Brin je malce starejši pa ima več izkušenj.......
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2006 23:20:49
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:24:31
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Marogica, kaj pa kakšen mini ZOO??? Jaz imam ZOO (pa ne mini) kar v piceriji, kdaj pa kdaj pa tudi doma
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:27:43
|
|
|
|
rija
|
He he Marogica, ko boš ti Tila videla, si boš želela, da bi bila veliko mlajša.... Sicer pa Til itak na starejše pali, mislim, da bo Ela še premlada....
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:29:42
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija He he Marogica, ko boš ti Tila videla, si boš želela, da bi bila veliko mlajša....
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:31:02
|
|
|
|
kofetek2010
|
matr ste navalile, bomo morali še kakšno nardit borovničeva pizza je bila ful dobra :smajlikiseoblizuje:
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:33:43
|
|
|
|
rija
|
Ajde jana, navali.....mujštra je dobra. Zdaj samo kopiraj.... Samo si boš morala nekega kandidata sposodit, če pa je ta tvoj vedno nekje na službeni poti..... Mojega ti ne dam, ker moj dela pubce.... Pa Marogicin tudi....
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 14.9.2006 23:35:44
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:38:04
|
|
|
|
Marogica
|
IZVIRNO SPOROČILO: BAGI Saj veš: "pes pesa voha". REs je......
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:38:49
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: rija Ajde jana, navali.....mujštra je dobra. Zdaj samo kopiraj.... Samo si boš morala nekega kandidata sposodit, če pa je ta tvoj vedno nekje na službeni poti..... Mojega ti ne dam, ker moj dela pubce.... Pa Marogicin tudi.... moj pa dela po naročilu moram moj lanski post poiskat, ko sem bila in sem napisala, da bo blond z modrimi očmi moram prej še v promet spravit ufff smo zašle, že spet
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:41:58
|
|
|
|
rija
|
Torej: kakšno pico priporočate? Želje: pršut....kisla smetana.....
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:47:59
|
|
|
|
Marogica
|
TI priporočam "MOJO pico"(pršut, sveži paradižnik, parmezan, rukola), pa seveda testo, pelati in riban sir
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:49:47
|
|
|
|
rija
|
O ja rukola Velja! Pripravi jo za ponedeljek. Za desert pa jagodno Hudiča, tak sem lačna postala.....a maš peč še zakurblano
|
|
|
|
RE: Igrala za malčke v piceriji/restavraciji -MB 14.9.2006 23:51:34
|
|
|
|
kofetek2010
|
IZVIRNO SPOROČILO: Marogica TI priporočam "MOJO pico"(pršut, sveži paradižnik, parmezan, rukola), pa seveda testo, pelati in riban sir še Ela jo je jedla sicer samo skorjo, a jedla jo je nimam kabla od telefona zraven, da dam na RR fotko od tamale, ko leži zunaj v ležalniku
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki To so najbolj redka otroška imenaMed izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?