Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 8:47:01
|
|
|
|
nanka
|
Ja ga imam, samo imam super baterijo, ki zdrži celih 7 minut. Kaj pa internet? Kerensa, bo vsaka posebej poročala, kjer se bova ustavili, pa bodo vsi na tekočem.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 8:47:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Vremenska napoved je naslednja: Obeti V soboto in nedeljo bo spremenljivo do pretežno oblačno. Občasno bo deževalo, pojavljale se bodo tudi nevihte. Kot kaže ne bo prav lepo vreme, kaj hudega pa tudi ne. Za soboto še sporočim, če bom lahko dežurni reporter za RR - najkasneje jutri ob 17h na bazarju. Lahko bi se pa zmenili za dežurstva - da bi si razdelile dan...
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 8:47:58
|
|
|
|
Anonimen
|
Pol pa notebook kr doma pust, če nima kartice za Internet. Da nama ne bo še to gužve delal.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 8:49:17
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, Žabonka... že itak ne vem, katero ime gre h kateremu nicku, kateri naslov h kateremu imenu in kateri telefon h kateremu nicku... a zdej nej pa še 30 ljudi kličem? Hecam se, bejba... eno rabm, k ji je dolgčas...
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 8:54:23
|
|
|
|
Anonimen
|
No, ja... dolgčas mi pa res ni... Samo ne vem, ali bom morala ves dan delat in viset za PC in si še dodatno ploščit rit, ali ne. Verjetno bi bilo lažje, če bi si 3 koke razdelile dan in bile s teboj na vezi... Samo predlagam oz. skušam razmišljat. Sem bolj blont danes... Bom pa 100% vedela jutri.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 8:55:50
|
|
|
|
Snoopika
|
Ufff... če vama pa tole rata tkole kot je zamišljeno, vaju je pa obvezno treba pelat na kašno pjačko..... srečno pot.....
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 8:56:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Lepo prosim, babe, ne omenjajte "riti" in "zadnjih plati" in podobnega, ker se potem takoj spomnim na Metin "šupak" in se ne morem nehat režat.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:02:46
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa - še ena posteljnina je prišla...
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:04:15
|
|
|
|
Anonimen
|
Majkumilu... No, pa sej so štirje... bomo pa vse pojstle preoblekl... Pa eno mejhno spremembo plana sm dodala tmle pr Celju ob 19:00... še en postank mamo... Kva je pa zdej s tisto Bistrico?
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:05:23
|
|
|
|
XANA
|
kERENSA, JAZ BI TE POPRAVILA: PRI JORASOVI KVAZI SOSEDI (NJEGOVE HIŠE NE BOŠ VIDELA NITI OD DALEČ ) NE BOSTE PREVZELE DENARJA, RAZEN ČE NA HITRCO PRODAM TISTIH NEKAJ VREČK...
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Zanalašč bom šla mimo Jorasa!!! A veš, kakšna fajn reportaža bo to, če me mimgrede še mal zaprejo? A da sm pobrkljala? Sorry...
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:07:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Kerensa odvisno kakšne sedeže imata,lahko bo kvadraten...kako že pravi Meta? "šupak"...jaoj cel dan v avtu prečesat domovini podolgem in počez....mislim,da naslednji dan ti bo slabo,ko boš samo en avto videla,kaj šele več na kupu v službi boš morala prosti dan vzet,da se spočiješ od pogleda na avte.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:08:14
|
|
|
|
XANA
|
MLADI SLOVENKI NA ZELENI MEJI UJETI S POLNIM AVTOM OTROŠKIH STVARI. KJE SO SKRITI MALI ILEGALCI? PROSIM, VZAMITA DOKUMENTE S SABO!
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:08:38
|
|
|
|
Anonimen
|
Hja, sem pol pa sam še u nedeljo delam, pol sm pa tri dni frej. Ugasnla bom mobitel in računalnik, pa da nobenga ne vidm in ne slišm.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:10:02
|
|
|
|
Anonimen
|
JAVNO PRIZNAVAM, DA IMAM NEVELJAVNO OSEBNO IZKAZNICO!!! In to zato, ker sem si prejšnji mesec zamenjala stalno bivališče, do zdej pa še nisem zbrala 5 jurjev, da bi si šla drugo nardit. Solit, bojo pa mene zaprl kt ilegalca. Bom končno enkrat vidla, kako je živet na državni račun.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 19.9.2006 14:53:04 >
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:23:25
|
|
|
|
cmokec
|
Če vama pa ta pot rata v tako malo časa. No, tudi če bosta ponoči zvonili, sta superca. Jaz vaju bom lovila v KR - Mercator, da vama stisnem roko za srečno pot. Če bosta imeli že poln avto, lahko kaj velikega pustita pri meni, da jaz odpeljem 23.-tega.
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:26:46
|
|
|
|
Anonimen
|
A se ti ne zdi, da bi bilo bolje, če bi imeli kombi?Že avtosedež in stolček za hranjenje bosta zavzela veliko prostora, da ne pomislim na stajico. Je katera z RR poročena z avtoprevoznikom, ki ima po možnosti soboto prosto???
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:27:27
|
|
|
|
žužu
|
mene pa blazno zanima, kerensa, kako boš ti v eni uri prišla iz škofje loke do nove gorice??????? po luftu? s katapultom? potovanje duš?
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:28:00
|
|
|
|
rija
|
Kombi je fenomenalna idela.....jaz bi ga lahko posodila, samo je neracionalno se vozit na en konec Slovenije pa ga potem vračat Pa še v soboto je zeseden.... Ajde hitro, ziher ga ima še kdo Pa naj prispeva na ta način....
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:30:14
|
|
|
|
Anonimen
|
Tiste pojstle me skrbijo.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:30:59
|
|
|
|
Anonimen
|
ŽUŽU - po ta stari cesti čez Cerkno. Sm šla prejšnji mesec. Ura in 15 minut easy vožnje.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:34:52
|
|
|
|
žužu
|
aha, tam bi pa šlo, ja. ampak cesta je pa katastrofalna. da naute šibal po tistih morilskih ovinkih!
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:36:08
|
|
|
|
Anonimen
|
Stajico bomo zložil po dnu prtljažnika, sedeži bodo podrti, avto je karavan, avtosedež lahko namontiramo, pa vrečke in škatle čez, stolček za hranjenje se pa tudi razstavi in bomo dilce zadaj za sedeže vrgl. Pa bo.
|
|
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:36:37
|
|
|
|
KIKI*
|
HEJ KERENSA, Jz bi pa prosila za tvojo gsm številko na ZS in se vama v celju pridružim ter oddam še svoje stvari ki jih imam pripravljene-od igrač do oblačil ter nekaj sladkega za otročka. Pa še kolegica mi bo dala paketek za novorojenčka. Ker mam ob večerih največ časa in čist točn ne vem kje so doma. V primeru da te ne pokličem bom s tamalim v bolnici ker božček že od 1 ponoči bruha in sumim zopet na ta rota virus ki smo ga že preboleli. groza!!!!! KERENSA DRGAČ PA SVAKA TI ČAST ZA TAKO POMOČ!!!! Mislim da Barbara spremlja to super organiziranost in ji vsaj malce odleže ko vidi da so ljudje ka žal namesto nje pomagajo njenim predragim
|
|
RE: Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 9:37:03
|
|
|
|
Anonimen
|
Cesto bi res že lohk mal popravl, ja , ampak je pa zato narava tolk lepša. Bom slikala tm un Most na Soči, če se ne bom kr dol vrgla. Ma tm se bom zihr usedla na rob in enga pržgala.
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?