|
Potovalni načrt za soboto, 16.09.(Blažek) 14.9.2006 3:45:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Ta potovalni načrt sicer še ni 100%-en, ker še čakam na nekaj potrditev (ali preklicev), ampak okvirno bo pa kar držal. SOBOTA, 16.09.2006 05:55 - Nanka štarta od doma s polnim tankom in napolnjenim ABC-jem ter s stvarmi za nedonošenčka in denarjem. kar bo podarila Marcelčkova mamica Nevenka in katere bo Nanka prevzela danes dopoldan sama 06:00 - konec mojega nočnega šihta 06:15 - pridem domov v BTC, Nanka me že čaka pred blokom 06:20 - naloživa stvari, ki jih bom prinesla z Otroškega bazarja in voziček, ki mi ga bo ena RR-ovka dostavila osebno v petek 06:25 - dam lubčka Kamikazi in mulcema, pa še Gospe Pes in pujsi 06:30 - me čisto nič ne briga, če vse zamudiva, ampak v najbližji lokal greva z Nanko na veliko 07:00 - v Štepanjskem naselju prevzameva paketek, ki naju bo čakal na stopnicah hiše (upam, da nimajo ) 07:15 - v bližini Mercator centra prevzameva drugi paketek 07:25 - v sosednji ulici prevzameva tretji paketek 07:40 - v bližini Stadiona prevzameva stvari za novorojenčka 07:50 - v bližini Policije Bežigrad prevzameva posteljnino 08:10 - v Komendi prevzameva četrti paketek in, če bo čas, popijeva drugo veliko 08:40 - na Brniku prevzameva stajico (če bo šla v avto), hrano, kozmetiko, brisače, igrače in knjige 09:10 - v Kranju prevzameva stvari za dojenčka in risbice, ki so jih narisali za Saro in Roka 09:30 - v Kranju se ustaviva na malici (če bo čas) (če se bo našla še kakšna Gorenjka, naj se "vtakne" nekam v ta termin in se dobimo pri Mercator centru - ampak naj se me obvesti o tem) 10:00 - v Škofji Loki prevzameva kuverto z denarjem 10:15 - prav tako v Škoflji Loki prevzameva peti paketek 11:15 - v Novi Gorici prevzameva šesti paketek (oblačila) (vse ostale iz severne Primorske - lahko se v tem terminu dobimo pri Mercator centru v Novi Gorici) 12:15 - pri sosedi od Joška Jorasa prevzameva denar in, če naju ne bodo tam zaprli , letiva naprej 13:45 - v Zagorju ob Savi prevzameva sedmi paketek in pomalicava, če bo čas (jaz pa dam eni eno okrog ušes) 15:00 - v Murski Soboti popijeva veliko in prevzameva osmi paketek 15:30 - prav tako v Murski Soboti prevzameva deveti paketek 16:00 - v Lendavi napolniva avto do strehe (če ne bo že prej ) z oblačili, copatki, boni za BC in Muller, lupinico, poganjalcem, igračami in denarjem (no, tega ne bo ravno poln avto, da se ne bi katera spomnila, da bi naju oropala ) 16:45 - v Gornji Radgoni prevzameva še eno posteljico (če bo prostor - Nanka, a imaš "gurtne" za na streho? ), posteljnino, odejo in stolček za hranjenje (ta je namenjen nekam drugam, ampak ker bomo ravno tam...), vse to bo podarila Ajšina mamica Lusa 17:15 - k Marogici v Mariboru greva na pizzo, pa če se svet podere (Štajerke - dobrodošle, da se spoznamo) 18:00 - v Mariboru pobereva še deseti paketek 18:30 - v Velenju prevzameva avtosedež (se mi zdi, da bom kar jaz v njem sedela) 19:00 - v Celju prevzamemo posteljnino in kopalne plaščke in prispevek za potne stroške 19:30 - takrat naj bi bili pa pri Blažkovih v okolici Celja 21:45 - kakor vem in znam, moram biti nazaj na nočnem šihtu Tiste, pri katerih se bova ustavili, se boste že same prepoznale. Tako ali tako Vas bom vse poklicala v petek tekom dneva in Vam sporočila približno uro prihoda. Te ure tukaj vzemite s polurno rezervo (gor ali dol), kajti nekje nama "grozijo" z malicami, kosili, pijačami in podobnim , pa bi se znalo malce zavlečt. O gneči na cesti še ne vem nič, ampak upam, da je ne bo, na cestnini pa bo šlo najverjetneje vse gladko, ker ima Nanka ABC. Za vsak primer, če nama crkne avto (smejlikimolidaavtonebicrknil ), bo moj Kamikaza na cesti s službenim Passatom in lahko v kriznem momentu prileti na katerikoli konec Slovenije. Moja mulčka bosta v varstvu pri tašči (juhuhu za mojo tašči!). Notebook-ov nimamo, tako, da naju z Nanko ne bo na RR (razen, če katera posodi notebook ), bova pa dosegljivi na GSM-ih (baterije nafilane in še kakšna extra zraven). Potrebovala bi eno RR-ovko, ki v soboto ne bo imela kaj početi in bo cel dan visela na RR (takih vas je cel kup ), zato, da jo bomo vsakih 5 minut lahko poklicali in jo obveščali o dogodkih po poti, ona jih bo pa pisala na RR. Da boste kure na tekočem. Močno upam, da ima Nanka malce boljši digitalni fotoaparat od mene, kajti moj nima dodatnega memory carda in lahko naenkrat naredim samo 27 slik. Če ga pa nima, pa potrebujemo eno RR-ovko, ki za v soboto posodi digitalca z spominom za najmanj 100 slik. Vrnemo celega. Če sem karkoli pozabila, se izkašljajte tukaj. Men' se že meša od vsega. Zdaj grem izračunat še, koliko kilometrov bova prevozili in koliko goriva bo šlo. Nanka ima dizla, ki žre 7 litrov na 100 km. Ampak ona ne ve, da toliko žre prazen, ne pa takole nafilan z vsem mogočim in nemogočim.
< Sporočilo je popravil Kerensa -- 14.9.2006 9:02:29 >
|
|
|