Anonimen
|
Jaz pa mislim,če res obstaja Bog,da ta ni pravičen.Poglejte,kakšne grozne stvari se dogajajo,največkrat ljudem,ki niso v življenju nikomur nič hudega storili.Tudi v rek,da se dobrota z dobroto vrača ne verjamem.Vsaj v današnjih časih je tako,da bolj kot hočeš nekomu pomagati,bolj te ljudje izkoriščajo.Vem,da, če se pustiš izkoriščati,da si sam kriv,ker si to dovoliš,vendar,ker si človek,ki težko gleda tujo nesrečo in si pripravljen pomagati,ker ne moreš kar mimo.Največkrat,za to ne dobiš niti besede hvala.Vem tudi,da če nekomu pomagaš,ne smeš pričakovati,da ti bo to kdaj vrnil,želiš pa si,da ti pokaže vsaj malo hvaležnosti.Poznam ljudi,ki so zelo verni,in ki gredo v cerkev skoraj vsak dan,doma pa povzročajo razne zgage.Ne vem,morda mislijo,da jim bo Bog vse odpustil. Pa še o pedofiliji v cerkvah.Ali so že koga kaznovali? Ali bo tem(zame niso ljudje)tudi Bog odpustil? Morda sem šla s to temo predaleč,vendar jaz tako čutim in dobro,da obstajajo forumi,kjer lahko poveš svoje mnenje. Lepo je,če človek v nekaj verjame,pa naj bo to karkoli.Jaz osebno verjamem v naravo,ker narava ti povrne vse,dobro in slabo.Zato,spoštujmo se in imejmo radi,ne glede v kaj verujemo.
|