Anonimen
|
Jaz tudi raje nebi o tem, ker imam izrazito možno intuicjo in lahko veliko stvari predvidim vnaprej, vendar le za osebe ki so meni srčno zelo blizu. Tako naprimer vem kdo bo v naši družini naslednji umrl in še vedno se je to uresničilo. O teh stvareh včasih lahko spregovirim s svojo mamo ali babico, ker se pri nas to prenaša po ženski strani, venda ta "blagoslov" ne doleti vsako. Moji sestri se npr. ne sanja. Lahko tudi zaznam duhove v hišah, predvsem v starejših stavbah, kjer je že kdaj kdo umrl. V novogradnjah teh skorajda ni. Starši so kupili hišo staro 300 let, jo komplet renovirali, vendar je v tej hiši še vedno ujet duh pokojne lastnice, ki je bila nasilno ubita in njene 14 letne hčerke, ki je zaradi bolezni umrla tako mlada. Če se nekako s tem ne sprijazniš se ti lahko še zmeša, ker se zna pojavljati kjerkoli, največkrat je ponoči sedela v moji sobi na kavču. Groza. Drugače tudi vem da se bo naprimer mojemu možu na cesti nekaj zgodilo in ga takoj pokličem, ga opozorim naj tisti dan zelo zelo pazi in še vsakokrat je bilo nekaj takega, da če nebi bil previden bi se zgodilo najslabše. Npr takšne stvari, da si je od prijatelja hotel sposodil težek motor (za kar jaz niti vedela nisem) in če ga nebi opozorila da se bo danes njemu nekaj slabega zgodilo bi se res šel peljat. Stežka si je le premislil, isti dan pa se je ta kolega smrtno ponesrečil, ker mu je pri hitrosti čez 200 km/h razneslo gumo. Groza. Drugače pa je pred leti hodila v našo hišo k moji tašči ena ženska, ki se je ukvarjala z črno magijo in vedno tašči trdila da ji bo pomagala. jaz sem v tej ženski videla samo zlo, taščo nekajkrat na to opozorila, pa me ni poslušala. Pa se jo je po nekaj letih le znebila, ko sem jaz enkrat med prenovo stanovanja pod toplim podom, za kuhinjskimi elementi...našla razne listke z izreki, ki nam niso prinašali prav nič dobrega. Seveda s pisavo te ženske. Ah, kake kolobocije so šele sledile da smo se tega oblaka rašli iz hiše.... Uh, pa koliko je še tega......Samo poskušam o temu čim manj razmišljat, to jemljem kot del sebe in z vsem tem nikoli ne obremenjujem ljudi okoli sebe.
|