|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kaj je zdaj to??
7.9.2006 13:49:37   
nelly
Imam rahle bolečine podobne predmenstrualnim. Zdaj pa ne vem kaj je to? Ali gre slučajno že za kakšne blage popadke ali gre za kaj drugega. Čutim bolečino bolj kot pa ne čez celi dan vendar so razmaki po 2-3ure. noseča pa sem 34t. Naslednji teden imam pregled pa ne vem a ji naj povem ali ne. da mi ne bo rekla da sem panična ali karkoli.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Kaj je zdaj to??
7.9.2006 13:52:25   
Mina1
Absolutno povej ob pregledu, se ni za hecat, nikoli ne veš. Lahko da se že kaj začenja, lahko so t.i. lažni popadki, ki to še niso.

Če te bo pa fino bolelo, pa takoj na pregled.

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.9.2006 14:41:41   
mirjanajelenko
nevem ampak jas nisem hotela iti na ns, zaradi tega ker je kolegica šla ter so ji napovedali   punčko, bil je fantek, pa tudi naj  bi bilo z njo nekaj narobe ne znam povedati kaj za kaj se je šlo..  rodila je fanteka ki je dopolnil cele 3 mesece pa zdrav kot riba nima nobene okvare na srčku zaenkrat kot so jo prestrašili ter povprašali da ima vso pšravico  za splav... pa ni  hotela...
pomislite kaj bi pa bilo  če bi šla na splav... danes nebi   zibala..
včasih pa ni bilo tega pa so se ljudje tudi rodil, pa niso bili tako obremenjeni kaj  bo na ns

upam da me razumete kaj želim povedat

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 3
7.9.2006 14:50:13   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: mirjanajelenko

nevem ampak jas nisem hotela iti na ns, zaradi tega ker je kolegica šla ter so ji napovedali   punčko, bil je fantek, pa tudi naj  bi bilo z njo nekaj narobe ne znam povedati kaj za kaj se je šlo..  rodila je fanteka ki je dopolnil cele 3 mesece pa zdrav kot riba nima nobene okvare na srčku zaenkrat kot so jo prestrašili ter povprašali da ima vso pšravico  za splav... pa ni  hotela...
pomislite kaj bi pa bilo  če bi šla na splav... danes nebi   zibala..
včasih pa ni bilo tega pa so se ljudje tudi rodil, pa niso bili tako obremenjeni kaj  bo na ns

upam da me razumete kaj želim povedat

Oprosti, jz te nisem razumela

(odgovor članu mirjanajelenko)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
7.9.2006 14:51:24   
Mina1
Verjetno je hotela odgovoriti na tisto vprašanje o amniocentezi, vsj meni se je tako zdelo. 

I don't care what they say, I just wanna live my life

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.9.2006 14:55:52   
mirjanajelenko
hotela sem le to povedati da na nuhalni svetlini še spola niso ugotovili , zaradi srčeka ki ji je g rekel da je zelo šibko se je pa sikirala celih 20 mesecev dokler ni sama videla da je fantek ne punčka ter zdrav  kot riba

prvi sonček 25.11.2006 Hčerkica
[img]http://tickers.baby-gaga.com/p/dev319pr___.png[/img]

(odgovor članu Mina1)
Neposredna povezava do sporočila: 6
7.9.2006 14:58:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nelly

Imam rahle bolečine podobne predmenstrualnim. Zdaj pa ne vem kaj je to? Ali gre slučajno že za kakšne blage popadke ali gre za kaj drugega. Čutim bolečino bolj kot pa ne čez celi dan vendar so razmaki po 2-3ure. noseča pa sem 34t. Naslednji teden imam pregled pa ne vem a ji naj povem ali ne. da mi ne bo rekla da sem panična ali karkoli.

Če te boli večinoma skozi celi dan se je lahko že kaj začelo dogajat. Do jutri bodi pozorna na pogostost in intenzivnost bolečin (popadkov). Za lažne popadke je značilno, DA PRENEHAJO. Do jutri spij kako magnezijevo tabletko (magnezij preprečuje krčenje mišic in s tem krčenje maternice- čeprav je po 32. tednu jih treba jemati s previdnostjo). Če se bodo bolečine stopnjevale in bodo pogostejše takoj pokliči v porodnišnico. Bodi pozorna tudi na odluščenje čepa in/ali odtek plodovnice. Najbolje pa, da kar pokličeš svojega ginekologa in poveš kako je. Mene tvoje "predmenstrualne" bolečine močno spominjajo na popadke. Poročaj, kako si! Aja, kako pa je z gibi otročka? Se giblje več ali manj? Če se je "umiril" je to lahko znak, da bo počasi pokukal na svet user posted image

Srečno!

Aja pa še to; vsako stvar je treba povedat pri ginekologu, pa naj bo še tako trapasta! Moraš vedeti, da zdaj te skrbi za otroka in ne ZATE ("da ne bo mislila da sem panična") pa tudi če si panična, kaj te briga, važno, da ginekolog pomiri tebe in se prepriča da je z otročkom (in tudi s tabo) vse v redu!
Jz npr. sem bila v dvomih ali naj povem pri g. da je moj izcedek nekoliko zelenkast (v 36.t), pa sem vseeno povedala in so me ravno zaradi tega temeljito pregledali in poslali takoj rodit, ker je bilo "že vse zrelo". Ti kar lepo vse povej pri ginekologu!

< Sporočilo je popravil caffee -- 7.9.2006 15:06:32 >

(odgovor članu nelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
7.9.2006 16:32:29   
martinuška
caffee, zakaj je treba po 32. tednu magnezij jemati s previdnostjo?

Sama ga jemljem sedaj nekje en teden, ker sem dobila pogoste lažne popadke, zaradi magnezija in počitka pa se je zdaj stanje precej zboljšalo. Aja, sem v 35. tednu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
7.9.2006 16:40:36   
nelly
Gibi otroka so še precej aktivni. vendar me boli tako včasih zjutraj ne vem mogoče na 20 min, ali pa čez dan ali pa zvečer. Bom omenila moji G. pa naj si misli kar hoče. V bistvu gre pa tukaj za mojega otroka in ne zame.

(odgovor članu martinuška)
Neposredna povezava do sporočila: 9
7.9.2006 17:42:23   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: martinuška

caffee, zakaj je treba po 32. tednu magnezij jemati s previdnostjo?

Sama ga jemljem sedaj nekje en teden, ker sem dobila pogoste lažne popadke, zaradi magnezija in počitka pa se je zdaj stanje precej zboljšalo. Aja, sem v 35. tednu.

tako so mi v porodnišnici rekli user posted image

(odgovor članu martinuška)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
7.9.2006 17:43:53   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: nelly

Bom omenila moji G. pa naj si misli kar hoče. V bistvu gre pa tukaj za mojega otroka in ne zame.

user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu nelly)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
7.9.2006 17:43:58   
evica23
Pozdravljena!
Jaz sem ravno tako imela bolečine podobne menstrualnim v 33 tednu in ko sem šla na pregled mi je g rekla da imam čisto odprt maternični vrat, tako da sem potem ležala 14 dni v bolnici in še inekcije za razvoj otrokovih pluč sem dobila v primeru poroda. No sedaj sem v 38 tednu in sem cisto ok. Le pojdi na pregled, ker ni najboljše če sedaj rodiš.

(odgovor članu nelly)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?