|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Kaj pravite?
8.9.2006 11:30:11   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Sita

Soditi, pomeni ustvarjati, izražati mnenje o kom ali čem  glede na njegove dobre ali slabe lastnosti;

Obsojati, pomeni delati ali imeti koga za krivega česa; izražati ali imeti odklonilno stališče.

To dvoje je zame isti ****.. in vedno bo.. pa ce v teh bedastih slovarjih pise kar hoce.. Vsaj pol besed je prevec.. in clovek je padu ze v pravo odvisnost od besed.. in jih zlaga in prelaga in ne ve vec kam bi z njimi..
Poglej ta besedni idiotizem.. Spomni se eno besedo.. in potem z obstojecimi razlozi kaj ta nova pomeni.. Pa ne rabimo te nove besede, ce pa lahko z obstojecimi povemo to..

In s tistimi stavki sem SODIL in OBSOJAL in se kaj ce hoces..

Tista razlaga o SODITI je ziher napacna.. ker dogodke se ne da deliti na dobre in slabe..

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 101
8.9.2006 11:33:05   
KIRA
eee tega pa jest nisem rekla. tud ne bi. ker penisov ne šnofam. kvečjemu kerega poližem. user posted image user posted image user posted image user posted image

joj, zdaj sem spet nemoralna, ker sem to rekla. kje ježe tisti kontest za packe?? a še vedno vodim, ali pa sem si zdaj prislužila kak nov glas???

< Sporočilo je popravil KIRA -- 8.9.2006 11:39:51 >

(odgovor članu firasto)
Neposredna povezava do sporočila: 102
8.9.2006 11:36:35   
Anonimen

IZVIRNO SPOROČILO: Tjazy

Poznas ljubezen?

Kaj pa ti?

Ne.. ker je ni mogoce spoznati.. ker je ni.. ker je to samo pojem.. brez vezen.. in nepotreben..
Vsaka debata o tem je odvec in samo en korak dlje od tega, kar so hoteli opisati s tem bedastim izrazom..

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 103
8.9.2006 11:46:27   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra

Tjazy, pa ti si še vedno facauser posted image

Kje si pa ti tko dolgo bla? A ste ze kupili TV? user posted image user posted image

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 104
8.9.2006 11:57:03   
Sita
No to ti hocem povedat.. ze 3 dni, da zabris stran vse knjige.. vse modre spise.. vse indijske filozofije in vse kar ni resnicno.. z halucinacijo ljubezni vred..

Blagor tistim, ki so se sposobni učiti na tujih napakah in tujih spoznajih. S tem si prikrajšajo marsikateri padec v brezno neumnosti.
  Tvoja želja se ti bo nekoč prav gotovo uresničila, ko bodo knjige opravile svoje delo, kateremu so namenjene. Ko smo bili otroci, smo brali knjige namenjene prvim korakom v življenju, ko pa smo jih prerasli so te obležale v zaprašenem kotu. Tako se bo nekoč zgodilo tudi s temi knjigami.

Res je, ne bi smela zapisati dobre ali slabe,; kaj je dobro ali slabo si izmislimo ljudje, v stvarstvu pa ni dobrega ali slabega. Glede terminologije pa; saj ti želiš natančne nalepke, kaj se pa sedaj razburjaš če ne razumeš razlike med soditi in obsojati. 

To sem vprasal, ker si v bistvu pravilno povedala.. in malo-kdo tko pravilno pove.. Vsi recejo.. "ne prenasam" kar ni cist res.. ker tvoja dusa recimo, tabletke dobr prenasa..  Tjazy

Vidiš včeraj pa zate neka beseda ni bila isti ****.

Kaj je ljubezen?
Vsaka debata o tem je odvec in samo en korak dlje od tega, kar so hoteli opisati s tem bedastim izrazom..

Prav imaš! odpri steklenico!

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 105
8.9.2006 12:02:10   
Jutra
Kje si pa ti tko dolgo bla? A ste ze kupili TV? user posted image user posted image

Neee. Pa me obsojaj, ker je moj otrok prikrajšan za risanke in filme, mož pa za športne tekme od a do žuser posted image

Naj bo lep ta dan, bodi nasmejan:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 106
8.9.2006 12:07:48   
Anonimen
Sita, tebi bi moral en dati špegu, da bi se pogledala vanjuser posted image
A ti veš, da si ena najpametnejših, ali si o tem prepričana ali je to tudi tvoje poslanstvo, da razsvetljuješ nas ostale pepčke?

Tvoj pedagoški pristop je rahlo preveč agresiven.

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 107
8.9.2006 12:55:09   
Sita
IZVIRNO SPOROČILO: Anonimen

Sita, tebi bi moral en dati špegu, da bi se pogledala vanjuser posted image
A ti veš, da si ena najpametnejših, ali si o tem prepričana ali je to tudi tvoje poslanstvo, da razsvetljuješ nas ostale pepčke?

Tvoj pedagoški pristop je rahlo preveč agresiven.

A se vedno postaviš na tisto stran, kjer jih je več in se tako čutiš močnejša?

Ljubi svojega moža kot Boga in ti mož, svojo ženo kot Boginjo. Pri tem ni žrtev in nič nam ni težko.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 108
8.9.2006 13:28:25   
Anonimen

A se vedno postaviš na tisto stran, kjer jih je več in se tako čutiš močnejša?

sej to je na rr stalna praksa;

pa anonimna, dej se enkrat to povej, samo pod svojim nickom, kul!? 

no Sita jaz pa se postavljam na tvojo stran user posted image ze kar nekaj casa spremljam tvoje pisanje, in se v veliki meri strinjam z njim. ne da pa se mi sedajle ravno razglabljat o tem, vidim da to -vsaj tule na tem forumu- nikamor ne pelje; pa tudi o svojih intimnih stvareh ne debatiram s tujci.

se nekaj - ne razumem, kako lahko ljudje, tako zlahka sodijo, da necesa ni le zato, ker oni tega pac niso doziveli.

ah grem rajs seksat user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 109
8.9.2006 14:38:18   
tanikaa
IZVIRNO SPOROČILO: sreckanosecka

ah grem rajs seksat user posted image

user posted image

Je** se mi za vse in vsakogar.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 110
8.9.2006 14:59:51   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: Jutra

Neee. Pa me obsojaj, ker je moj otrok prikrajšan za risanke in filme, mož pa za športne tekme od a do žuser posted image

Ne ne.. to je v bistvu zlo pohvalno.. prava redkost danes.. Upam ,da vam bo se dolgo uspevalo brez TV-jauser posted image user posted image

(odgovor članu Jutra)
  Neposredna povezava do sporočila: 111
8.9.2006 15:03:57   
Anonimen

Blagor tistim, ki so se sposobni učiti na tujih napakah in tujih spoznajih. S tem si prikrajšajo marsikateri padec v brezno neumnosti. 

Taksnih ni.. bi pa bilo to kar fino ja..

Prav imaš! odpri steklenico!

Ok.. meni je dober rumeni muskat.. ali pa kaj podobnega..

Torej, dost mava za ta teden a ne.. Oprosti ce sem te s kaksno neposrednostjo, obsodbo, ali sodbo prizadel.. in lepo se imejte cez vikend.. user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 112
8.9.2006 15:09:14   
Gina

V Ameriki prebivajo ljudje, ki kljub obdobju znanosti trdijo, da evolucija ne obstaja in da je edina resnica, da je bog ustvaril zemljo, nebo in vsa živa bitja v šestih dneh. To hočejo učiti tudi učitelji v šolah in imajo oblasti z njimi resne probleme preprečiti jim te namere. Sodiš tudi ti med tako misleče?

A ti je treba se spuščat tako nizko? A ne najdeš česa bolj na nivoju? Kaj naj si ljudje zdaj o tebi mislijo? Saj tole ni letelo name, ampak je samo odraz tvoje bolečine in tega, da ne veš, kako bi nas prepričala v svoje. Kar nekaj brez veze se braniš, ko ti nihče nič noče, pa ko ti nihče ne brani tvojega mišljenja - še napisala sem ti parkrat, da se strinjam z veliko rečmi, razen s specifičnimi - pa kaj potem, če se ne strinjam s čim? In ker si šla v borbo, ki ti je ni bilo treba, saj se nihče ni hotel fajtat s tabo, reagiraš z eno samo obrambo...na nizkoten način... A si res nizkotna - ne verjamem. Kje je zdaj razum, še čustva so popačena - ne verjamem, da si v svojem bistvu hudobna. Kako si se pustila tako prestrašit, da ti je bilo treba pisat take bedarije?

Poglej, kar se evolucije tiče. Jaz verjamem v evolucijo. To, da so rastline nižje razvite reči, so mislili vsi ljudje od pamtiveka naprej. To ni evolucija. Niti krščanski bog ne reče nič drugače. A vidiš nesmisel tvoje trditve? Jaz mislim nekaj novega (evolucija se temu reče, a ne, ali po domače, razvoj), nekaj kar večina ljudi nikoli ne bi pomislila, ker so jih učili, da so rastline brez čutenja, in celo vera jih je učila drugače - še celo tvoja, a ne, saj si konkretno napisala? Zakaj mislim, da so rastline bolj na nivoju, kot smo pripravljeni priznat, bi pravzaprav lahko razlagala dolgo in široko, ker razlogov je res mnogo več, kot sem jih zgoraj napisala in zelo konkretni so. Vendar to nima smisla, ker ljudje morajo najprej prežvečit sploh eno tako idejo od daleč, preden so pripravljeni prisluhniti kaj globje. Ni še čas za to.
Zakaj si jezna name, ker ne priznam avtoritete? Kdo ne verjame v evolucijo zdaj? Jaz, ki ne priznavam vsemogočnega božanstva, ali kdo drug, ki slepo verjame vsemu napisanemu, ker je tisto pisala avtoriteta?
Pa to ne pomeni, da ne cenim vsega lepega in dobrega, kar so nam dali, od bude do krišne ali kristusa, mohameda...vseeno je. Vsi so hoteli in naredili dobro - za tisti čas in trenutek pravzaprav ogromno dobrega. Ampak evolucija gre naprej. Nove ideje so vedno izpodrivale staro. Vedno so in tudi bodo. In vedno so vsakega, ki je kaj novega povedal, napadali tako ali drugače. Ne glede na to, ali je bil to en čisto navaden človek iz množice ali pa kristus. Jaz imam mnogo norih idej...kaj je narobe s tem? Mogoče so nore, mogoče so pravilne...vseeno je. Mislim vseeno je, kaj jaz mislim. Ni vredno prepira. Če si zato žalostna ali prizadeta mi je žal.  user posted image user posted image user posted image  Mej se!

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 113
8.9.2006 15:21:11   
Anonimen
Tako..

(odgovor članu Gina)
  Neposredna povezava do sporočila: 114
8.9.2006 15:22:36   
KIRA
jap. zelo nore ideje. najbrž so se praljudje kolesu tud smejali.user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 115
8.9.2006 16:51:12   
Anonimen
IZVIRNO SPOROČILO: firasto

Včeraj mi je zaupala, da ji najlepše diši rožica, ki cvete rožnato in zelo hitro rase in se imenuje v strokovnem poimenovanju penis vulgaris iz družine penisovk.

O, firastouser posted image  In to pod svojim nikomuser posted image ....
Ja, kaj naj rečem... Jaz cvetk penis vulgaris (lulček po domače) navadno ne voham...user posted image  Pa kolikor sem prebrala tudi Kira ne. Verjamem pa, da obstajajo kakšni obskurni kulti, ki se na tak način dnevno omamljajo...user posted image

(odgovor članu firasto)
  Neposredna povezava do sporočila: 116
9.9.2006 9:32:22   
Sita
Iskreno se ti opravičujem, če se čutiš prizadeto in si mnenja, da je bilo moje vprašanje nizkotno. To nikakor ni bil moj namen. Glede na tvoje enačenje človeške in rastlinske zavesti, sem želela le zvedeti, kako dejansko na to gledaš. Ne razumem, kaj je pri tem nizkotnega?
Tudi v šolah smo se učili, da so kot prva živa bitja nastale enocelične bakterije, kot najpreprostejša bitja. Nadalje je šel razvoj v večcelična bitja rastlinskega in živalskega sveta vse do razvoja človeka. Vendar pa evolucija ni potekala le na fizični ravni. Vzporedno se je prav tako razvijala tudi zavest in prišla do tega, da ima človek hočeš nočeš najvišje razvit potencial zavesti na zemlji (pa če je še tako brezvesten v svojih dejanjih). Ali imata po tvoje prabakterija in človek enako razvito zavest?
To pa nikakor ne pomeni, da rastline in živali ne premorejo čustev in preprostega mišljenja. In niti slučajno niso brez čutenja( tega nisem nikoli trdila) – nasprotno, zelo dobro čutijo. Da so pa rastline tako miroljubne kot ti misliš pa ne verjamem. Kar vprašaj malo biologe ali dendrologe, kako hud boj za življenjski prostor in sončno energijo se bije med njimi - celo na življenje in smrt. Res pa rastline niso hinavske in ne žalijo, kajti te lastnosti so proizvod uma.
  In nisem nikoli rekla, do so katera bitja več ali manj vredna. Povsem enako pomembna je tudi neživa narava, kajti brez nje živa ne more obstajati. In prav tako bakterija lahko živi brez človeka, človek brez bakterije pa ne more. Govorim le o razvitosti zavesti.

Pa je sedaj evolucija že končana? Še zdaleč ne. Prišla je šele do točke, da je človeka opremila z nekim komaj zadostnim umom, navzgor pa pot razvoja nudi še zelo veliko prostora za nadaljnji razvoj zavesti. Seveda pa je za takšen razvoj  potrebnega veliko časa. Da pa se ga pospešiti pri posamezniku z teženjem k njemu in jogijskimi vajami. In več ko je takšnih posameznikov, hitreje poteka razvoj na vsej ravni človeštva. Od tod tudi rek: spremeni sebe in spremenil boš svet, kajti največ za razvoj sveta lahko narediš, če razvijaš sebe.
    In  lepo prosim, ne me tlačit v kakšno verstvo ali religijo, ker ne pripadam nobeni.
S spoštovanjem, Sita.

P.S.
In tisto mapo z nalepkami vrzi na ogenj, ti bo svet bolj razumljiv.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 117
9.9.2006 9:36:49   
Sita
Sedaj pa dovolj o tem. Če nimamo usklajene terminologije, je vsako pričkanje brez veze. Pa tudi nikogar nočem posiljevati s svojimi ezoteričnimi pogledi na svet. Dej, Tanikaa, kje imaš tisti kafe, da obredno spijemo kavo miru.
  Houk.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 118
9.9.2006 13:05:09   
Gina
Ne moreš, sita, a ne -  mimo kakih nizkotnih - spet. Na koncu pa ukažeš, naj bo zdaj tišina in red in mir, ha ha.... Eh, brez veze. Če rabiš pisno: nisem prizadeta. Kako naj bom prizadeta, če je tebe strah in posledično nekaj iz strahu napišeš, no ali če je druga varianta, da v resnici tako misliš?!user posted image user posted image  Mej se!

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 119
9.9.2006 13:42:00   
Sita
A še nisi skurla nalepk?

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 120
9.9.2006 13:50:26   
Sita
Kot sem že napisala, javno o mojih ezoteričnih pogledih na svet ne bom razpredala. Ker ni moja naloga drugih učiti, po kateri poti naj hodijo. Kogar pokliče pot, jo bo že našel.
Če pa misliš, da naš pogovor še ni končan, pa me lahko najdeš na zs.

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 121
9.9.2006 14:54:50   
Anonimen

Če pa misliš, da naš pogovor še ni končan, pa me lahko najdeš na zs.

user posted image user posted image user posted image  In kam naj kofe prinesemouser posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Sita)
  Neposredna povezava do sporočila: 122
9.9.2006 15:07:19   
Sita
Hvala Žabonka. Joj, jaz ne bi krofa, ker trenutno še hujšam. Lahko pa mi daš kakšno sliko krofa. user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 123
9.9.2006 15:09:34   
Gina

Joj, boga sita, kaj vse vidiš na ljudeh. Saj veš...špegu.user posted image Jaz pri tebi ne vidim nalepk, niti pri nikomer, niti jih ne postavljam, ker mi je vseeno a jih kdo ima ali jih nima - to je njegov problem. Je pa resnica, da je primitivnost tisti del, ki bi ga jaz rada pri sebi skurila, pa saj veš, sem ti že napisala, da je vse v vsakem od nas - od črnega do belega in dokler ne bom sprejela tega grdega dela, ki gotovo tiči tudi kje v meni, se mi bo tvoja primitivnost zdela žalostna(špegu je to, vidiš). Kaj češ, nihče ni popoln.

Aja, na zs pa nalašč ne bom šla, ker ne vem, kaj bi skrivala pred kom. Kogar zanima, nas bere, kogar ne, pa ne. Pa očitno veliko ljudi zanima naš pogovor, glede na branost teme. A ni fajn, da se zabavajo. user posted image user posted image user posted image  Če pa se ne, pa vseeeno berejo, potem pa jim ne morem pomagat - na javnem forumu klepetamo, to paše zraven.

Mej se (tretjičuser posted image user posted image  - v tretje gre rado)!user posted image

(odgovor članu Sita)
Neposredna povezava do sporočila: 124
9.9.2006 15:42:43   
Sita
Pametnejši odneha.

(odgovor članu Gina)
Neposredna povezava do sporočila: 125
Stran:   <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Stran: <<   < Prejšnja stran  2 3 4 [5] 6   Naslednja stran >   >>
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?