|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   celiakija in zanositev
4.9.2006 23:41:42   
Anonimen
Lep pozdrav, punce!
Imam eno vprašanje za vsa! Z eno zdravnoco sem se pogovarjala, da je lahko razlog za nepojasnjeno nezanositev (neplodnost) tudi celiakija, vendar nekako G na to ne da veliko. Me pa zanima, če ve veste kako bi lahko to videl pri sebi, kakšni so znaki simptomi pri odraslemu, na kaj moraš biti pozoren?
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: celiakija in zanositev
5.9.2006 4:52:20   
snorlax
Nekaj si lahko prebereš tu: www.drustvo-celiakija.si/

Drugače pa vem, da je bila neplodnost omenjena tudi na večih predavanjih na temo celiakije, samo ne vem točno, kako vpliva na to. Kolikor se spomnim, je bilo rečeno v smislu, da so pri ženskah s celiakijo pogostejši SS, samo ne me za besedo držat. Po moje je najbolje, da se obrneš na katerega od kontaktnih naslovov, ki so navedeni na spletni strani.

Srečno!user posted image

LANI: - 18 KG

LETOS: ????

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: celiakija in zanositev
5.9.2006 7:59:47   
Anonimen
Ja, sej neki sem že brala pa veliko kaj ne piše glede tega, pa sem mislila, če katera kaj več ve o tem glede nosečnosti! Baje je imela ta zdravnica nekaj parov, ki so šele kasneje ugotovile da imajo celiakijo in so začele s strogo dietoi n da je to potem pa uspelo in so zanosli! Ne vem,kaj je glede tega pa če katera ve, me zanima, če lahko kaj napiše!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ultrazvočni pregled pri plodu s povečano n...
Pri ultrazvočnem pregledu v 18. do 23. tednu nosečnosti z natančno, usmerjeno preiskavo poskušamo odkriti, do katere mer...
5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...

Ime
bušyka

Katero ime za deklico vam je najbolj všeč?

Sanja (11%)

Viktorija (13%)

Eva (52%)

Mila (24%)

Število vseh glasov: 324

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!