Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: MAČKE...4.DAN (SADNI) 4.9.2006 16:25:41
|
|
|
|
iva01
|
Tulk da se javim da še vztrajam, čeprav je blo ta vikend mal težko ker sva si z dragim privoščila vikend na morju-čisto sama seveda je zraven spadala večerja ampak sem nekak skombinirala da je jedilnik vseen štimal,zdej pa grem kr stran od tod ker je preveč skušnjav, mislim to kaj je kdo jev pa še mene mal zamika pa čeprav sem svoje že.. LP Držte se
|
|
|
|
RE: MAČKE...4.DAN (SADNI) 4.9.2006 16:38:20
|
|
|
|
julija28
|
Lep pozdravček tudi z moje strani Ni bilo časa za prejšnje javljanje. No lepo na dieti, kljub majhnemu prekršku, je šla kila dol . Zelo zadovoljna. Danes na sadni dan, pa trebušček samo išče. Ravno prej sem pojedla malo suhih rozin, za energijo. pa je boljše. Popila pa sem že 3 litre vode, še kakšnega bom do odhoda v posteljo. Jedilnik za jutrišnji dan: Z: Jabolko ali dve K: Zrezki v čebulni omaki plus veliko zelja V: solata s posebno salamo Nekaj me zanima, torej na sadni dan si lahko privoščič kakšno solatko? Kako jo potem pripravite? Lep preostanek dneva Pozdravljene
< Sporočilo je popravil julija28 -- 4.9.2006 16:42:36 >
|
|
|
|
RE: MAČKE...4.DAN (SADNI) 4.9.2006 16:40:43
|
|
|
|
bamby
|
Evo še mene! Z: kava z mlekom (brez te ne gre) M1: 2 breskvi M2: 6 sliv K: Tenstana zelenjava + radič s paradajzom V: še ne vem, verjetno pa kaj iz zelenjave Imam pa eno vprašanje za tiste predvsem, ki so hujšale po teji dieti že prej. Kakšno prebavo ste imele med samo dieto? Jaz sem namreč hujšala istočasno z bombami (se takrat na RR nisem javljala), pa se mi je prebava čisto "fentala". Je res, da v 3 mesecih še nisem prišla na tir, zato me to skrbi. Sem že enkrat vprašala, če se suhe češplje lahko je zjutraj namesto svežega sadja, pa zaenkrat še nisem dobila odgovora, ali pa sem ga spregledala. Ker če je to dovoljeno, potem bi poiskusila za boljšo prebavo tudi s tem, čeprav na tešče redno pijem donat. Hvala vnaprej za odgovore!
|
|
|
|
RE: MAČKE...4.DAN (SADNI) 4.9.2006 17:35:07
|
|
|
|
Anonimen
|
Ja, seveda lahko ješ zjutraj suhe slive. Kar poskusi.
|
|
|
|
RE: MAČKE...4.DAN (SADNI) 4.9.2006 18:18:20
|
|
|
|
bumerang
|
IZVIRNO SPOROČILO: Barbs IZVIRNO SPOROČILO: bumerang m: se pravkar odpravljam na drevo po nektarine . si predstavljaš, kako bi ble suhe, če bi morale po vsako hrano na drevo Heheheh, se popravljam - k drevesu. ... če bi morala na vsako drevo plezati bi bilo pa verjetno res, heheh.
|
|
RE: MAČKE...4.DAN (SADNI) 5.9.2006 4:31:40
|
|
|
|
ANDREJA*
|
katis hvala za tabelco........si jo bom na hladilnik dala!! jest se pa niti nisem zvagla teh nekaj dni.....tako, da bomo videli v petek.
|
|
|
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?