|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: kako je potekal vaš prvi dan v vrtcu?
4.9.2006 13:15:53   
Anonimen
Hmm,vi ste imele uvajanje mi pa ga sploh nismo potrebovali user posted image
danes ko sem ga šla iskat,se sploh ni zmenil zame user posted image .prišel je,se mi je nasmehnil in šibal dalje.
Uhh,kako bi hotela imeti takšnega otroka kot ve,tako bi vsaj vedela da me je pogrešal user posted image

(odgovor članu tina104)
  Neposredna povezava do sporočila: 26
4.9.2006 14:17:32   
bobek05
pettyy, raje bi gledala njegove solze... user posted image  user posted image

Najin sonček Anej se je rodil 16.6.2005.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 27
4.9.2006 14:27:53   
Naja31
Petty, ena moja prijateljica se tudi sprašuje, če jo ima njen otrok sploh rad, ker je ne šljivi 5% kadar ona nekam gre. Pa je to velio bolje, verjemi.

Meni se vsako jutri srce trga, ko odhajam od doma, mali se me oklepa, mož ga stran vleče, on pa tako joka kot da je prepričan, da me ne bo nikoli več videl.

(odgovor članu bobek05)
Neposredna povezava do sporočila: 28
4.9.2006 15:00:29   
diva 4
Naja 31 - joj se mi smiliš.Naša večja je samo 14 dni malo pojokcala , ko je začela hodit v jasli pa mi je bilo tudi zeloooooo hudo.David pa je že prvi in in danes drugi dan ,kar tam ostal brez mene od 8.00 - 10.30.Pa baje sploh ni nič jokal user posted image .Zato smo se odločili , da bo jutri kar tam ostal cel termin( po spanju in kosilu grem po njega).

(odgovor članu Naja31)
Neposredna povezava do sporočila: 29
4.9.2006 15:09:53   
Grascakinja
Lepo vas prosim, vedno se poslovite od svojih otrok in jim povejte, da pridete nazaj ponje. Čeprav morda še ne razumejo, a je bolje tako, da se zaveda, da ste odšli, kot da kar izginete, ko se s čim zamoti in potem paničen spozna, da ste ga zapustili, pa sploh ne ve, kdaj. Predstavljajte si paniko, ki bi vas zagrabila, ko bi ugotovile, da vašega otroka kar naenkrat ni.
Resda bolj joče, kadar vas vidi odhajati in je to težko gledati... a le nekaj časa, potem ga izkušnja nauči, da mama zjutraj gre, pomaha in da lupčka, in da mama pride tudi nazaj. 

Nekaj časa bo hudo, naša je šla tudi z 11m v vrtec, pa smo po 14 dneh že veselo in brez joka vandrali v roke vzgojiteljice. V začetku smo jo vsak dan malo dlje pustili v vrtcu, dokler ni bila tam celih 8 ur. Ko smo odhajali, vedno tako, da je videla, da gremo. Nekaj časa je jokala tudi od olajšanja in silnih občutkov, ko smo jo prišli iskat. Zdaj pa gre zelo rada v vrtec (14m) in me, potem ko odpreva vrata igralnice, sploh več ne opazi, na hitro pomaha in se gre igrat in crkljat k vzgojiteljicam.

(odgovor članu diva 4)
Neposredna povezava do sporočila: 30
4.9.2006 15:35:02   
Jančika_
Naš 2-letnik je šel danes prvič v vrtec. Peljal ga je ati še pred zajtrkom (ob pol osmih), ostal z njim eno uro, potem pa šel. Mali se je lepo poslovil, nobene panike. Vzgojiteljice so imele mojo cifro za primer hudega joka, tako da sem cel dopoldan buljila v telefonuser posted image , pa ni bilo nobenega klica.

Po kosilu sem šla ponj (ob enih) - madoniš, počutila sem se, kot da grem po rezultate od izpitauser posted image . Vasjeva igralnica je pri vhodnih vratih, tako da sem zunaj poslušala pri oknu, če je kako dretje, pa nič. Ko sem prišla not, so ostali otroci že ležali, naš je pa sedel pri mizi in bral knjigico. Če mu ne bi rekla, da greva, bi kar tam ostal zgleda. Vzgojiteljica je rekla, da mu sploh ni videti, da je novinec. Naslednji teden bo pa tudi že spal tam, bomo videli, kako bo to zgledalo.

(odgovor članu Grascakinja)
Neposredna povezava do sporočila: 31
4.9.2006 15:55:29   
mala maja
mi pa jokamo in jokamouser posted image user posted image user posted image . Bom imela en teden dopusta premalo.user posted image user posted image user posted image  Saj se igra pa zamoti in me nič ne pogreša samo ko ugotovi da me ni je pa taka kriza da os danes hotel že bratca pripeljat za tolažbo. Na srečo nisem šla domov amak sem v garderobi sedela tistih 15 min.

Ko bi vsaj do koslia tam ostal, sej potlej za spat bi ga že šel nekdo iskat.Sva pa šla danes iskat starejšega bratca nazaj ob 2h pa je hotel kar v njihovo igralnico, ki je čisto zraven.

(odgovor članu Jančika_)
Neposredna povezava do sporočila: 32
5.9.2006 6:46:25   
Mojca20
Midva sva bila včeraj prvič, vendar sem bila do kosila z njim. Igral se je bolj sam, čekiral če sem še zraven, ko so šli ven sem šla z njimi in se je igral samo v moji prisotnosti.

Danes pa sva z vzgojiteljico zmenjeni, da ga pripeljem in kar grem ter ga pridem iskati po kosilu (seveda ji bom dala telefonsko številko če bo kriza).

Popoldne poročam kako se bo izteklo!

(odgovor članu mala maja)
Neposredna povezava do sporočila: 33
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

7 stvari, ki jih počnejo inteligentni otroci
Inteligentni otroci včasih počnejo neobičajne stvari. To je 7 najbolj pogostih.
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?