|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 30.10.2006 7:46:56
|
|
|
|
Anonimen
|
ojla klepetulje !! no, nekaj časa me ni bilo, sem se imela super in ful ful mi je pasalo...fino je bilo med starimi prijateljicami, cel dan sem kofetkala, zvedela polno novih stvari, skratka uživala sem maximalno. In še dragi je prišel en dan prej, tko da je bilo sploh super... sva se cartala do onemoglosti, ko je prišel nazaj . Zdej sem pa najzaj med mojimi, tako kot je MIŠEK rekla, virtulanimi prijateljicami , pa še šrov fejst sem vas pogrešala !! Bioenergetik..kaj naj rečem...jst nikoli nisem verjela v te stvari oz. se niti nisem ubadala s tem, ampak ta gospod je pa fenomenalen, res..jst sem občutila takšne stavri, ki vam jih težko opišem. Vse skupaj zgleda kot nekakšna masaža duha in telesa, jst sem se res fino počutila ko sem šla od njega, dobila sem ful priporočila, češ kako je on res dober in ni mi žal, ker je res hud, hud, hud... Doma sva z mojim razmišljala kaj najrest...jutri naj bi začela z inekcijami midva pa se vse bolj nagibava, da bi dala te oploditve na stran in da bi poskusila čisto drugače....Mislim da mi lahko bioenergetik pomaga ,d a se sprostim, da se prepustim življenju in da ne razmišljam ves čas samo o otroku, če mi lahko nudi to, da mi odstrani vse čustvene blokade potem je to to. Rada bi se sprostila in ne razmišljala o vsem skupaj, ker je res preveč naprno. Razmišljala sva, da bi res vse pustila, se posvetila nama, ljubezni in mogoče je to ključ do uspeha, umetna oploditev še zmeraj čaka na naju...kaj mislite? Če bi se en mesec nazaj brala, nebi verjela temu kar pišem....verjamemv medicino,. verjamem pa tudi, da lahko imem 7 OBMP ampak, če nisem sproščena in pripravljena na vse , potem ne more bit uspeha... No, danes naj bi poklicala Reša in mu povedala, da bi rada prestavila...pa sem kr malo zmedena, me je strah...
|
|
|