Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 7:37:47
|
|
|
|
kapica
|
Uh, punce, ste pa kr zgovorne postale. Misek, a da je tvoj dragi ze nazaj? Mi je to cisto poznano, najprej fredni potem pa zena . Jaz ga tud mam za spet sele, ko sva spet doma z dopusta. Vidim da vam gre dobro, veliko vas je v tem krogu, kot receno bom jaz tudi oktoberka z zmrznjencki,. Me je dva dni nazaj zgrablo, da bi mogoce sla ze kr septembra, pa ne vem, bova videla, imam cas se odlocit dokler ne pride. V glavnem vsem drzim pestke, v nedeljo pa koncno dopust in morje za celih pet dni. Ze komaj cakam. Lepo se mejte babike, drzte se !
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 7:49:53
|
|
|
|
Anonimen
|
kapica , si se pa dolgo potepala , da te dolgo ni bilo nič slišat. Jaz sem mislila, da si že zdaj na . Ja nič, pol ti želim edino, da se ti teh kratkih 5 dni razvleče na občutno več, da se boš odpočila , da boš uživala , kot že dolgo ne, da si bo tvoj dragi vzel čas zate, da bo to tvoj najlepši dopust , da boste imeli lepo vreme, velik sonca, da bo postelja zvečer stalno topla , da te sonce ne bo preveč ožgalo , da te kaka al kak ne bosta uščipnila v rito , vse samo , ja pa ne pozabi vzet še s sabo , če bo slučajno sonce preveč . Lepo se mej , če bosta z res face, pol pa prid domov z dobrimi novicami
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 8:16:28
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro punce Kapica tudi jst ti želim, da bi se spočila in nabrala moči za nove podvige... Sicer je pa MIŠEK tako dobro nappisala, da se kar pod njo podpišem .. Danes oz. zjutraj sem imela rahlo krizo, malo solzic in praznine....Se mi zdi, da sem mislila, da bo tole lažje, pa ni ravno tako, ampak se ne dam in takoj, ko se bom počutila stara jaz, še kaj bolj zabavnega napišem. Si grem skuhat eno .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 8:42:19
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie so spet obiskale. Ampak poglej ga šmenta, imamo robčke s katerimi lahk obrišemo solze in že jih več ni . Robček za zunaji erase solz in RR, tvoj pa še kaj, za notranji erase solz . Matematično gledano, ni več. Obe sve blondinke in bi nama ta razlaga mogla bit na kožo pisana . Drugače poopsie, taki dnevi se bojo najbrž vračali, sam ne se jim pustit. Jaz se jim ne, takrat sem rabila 3-4 dni, da sem se izjokala , zdaj pa veselo kujem nove načrte, vsa optimistična. Novi načrti mi enostavno zavirajo pomisleke na neuspeh in zato tudi solzic ni več. Eno in en velik topel , da te spet spravita mal v dobro voljo
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 9:08:00
|
|
|
|
Anonimen
|
Fino je, če se res izjočeš, jst pa se nisem...V enem trnutku mi je zmanjkalo solz in ostala je tesnoba...Želim se fejst zjokati pa ne gre iz mene in tega se bojim, ker sem kot tempirana bomba... Saj se tudi jst veselim prihodnosti ampak ne vem zakaj ne morem zjokati vse bolečine, da bi se potem bolje počutila in nebi imela takšnih občasnih napadov... Vsak dan se veselim lepih trenutkov,vseeno pa me spremlja praznina, ki bo izginila, mora in verjamem, da bo! V meni je štajerska kri, ki se def. ne bo predala..pha..nisem prišla tako daleč, da se bom zdej predala žalosti, no way...tolk pa sem zategla . MIŠEK ti si moj sonček, hvala za objemček, ki ti pošiljam tufdi jaz
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 9:19:05
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie se mi zdi, da sve sorodni duši , izviraš blizu mene, živive v LJ, R.D imaš blizu mene, tvoj dragi ma r.d blizu mojga dragega, umetno blond obe, karizma podobna, karakter podoben, narastek na glavi .... Iz tega sklepam, da če sem se jaz pobrala, se boš tudi ti. Boš pa mal po mal točila solzice, pa bo tudi ok, vsaj poplave ne boš imela v stanovanju .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 9:19:08
|
|
|
|
Niovi
|
Čau blondinke in ostale jajčkonosilke Včeraj zvečer sem dobila Stop špikico sem pokazala roge, strahu pred špikam. Seveda sem včeraj dobila eno zjutraj in še eno zvečer, zato sem pa danes nagrajena z dnevom počitka Jutri zjutraj oddam svoje sončke-bonbončke komaj čakam .... Vas čisto razumem s temi Jaz sem trenutno v fazi, ko sem (vem, da tole ikonco uporabljate tudi za nekaj drugega) ...sem pomislila, da sem mogoče manično-depresivna ....malo gor -malo dol, razpoloženje odvisno od tečke rdečke in količine hormonov, ki jo dobivam.... Se ne dam te 2 tedna in bom živela v pričakovanju. Kaj naj vam napišem...saj smo vse na istem enkrat gor, enkrat dol....potem smo malo vmes in spet naokrog..... vsem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 9:19:37
|
|
|
|
Anonimen
|
jajčkonosilke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 9:24:30
|
|
|
|
Anonimen
|
E niovi, ne ti teh solz gledat, te niso zate, zate je . Še mal, pa boš res v , bravo zate. Te naše solze si pa samo tolk zapomni, da slučajno ne bi še ti hotela kaj takega sprobat. Javol, jasno!!!!!!! Bodi v in se nam niti slučajno ne približuj k , tam v je tako lepo, da ni šans da prideš k nam . Nema vstopa, zatvoreno, zaključano, amen.........
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 9:36:38
|
|
|
|
Niovi
|
....al pa jajčkovalilke ...danes burek ni, peč pokvaren ....sej vas sploh ne bom gledala ...mam tut narastek (frizura za na bolniško)
< Sporočilo je popravil Niovi -- 7.9.2006 9:41:59 >
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 9:40:35
|
|
|
|
Anonimen
|
MIŠEK, sej sm že jst rekla..a si ti jst?a sem jst ti? ...pozabila si, da sva obe tud shirane in bledolične ... Niovi, tko kot ti je rekla MIŠEK zate so vrata do zaprta,ključka ni in upam in verjamem, da ne boš nikoli vstopila ..uživaj in misli na lepe stvari in upam, da se ti vse pridružimo v .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 13:19:42
|
|
|
|
Anonimen
|
Poopsie, če ti bo preveč hudo, pridi k meni pomagat pakirat. Jaz samo prelagam, moj pa je čist živce zgubo . Ne morem in ne morem se spravt pakirat
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 13:51:52
|
|
|
|
Niovi
|
Punce eno vprašanjce. A je bila katera kaj utrujena ali pa bolj zaspana od špik? Mišek1 do kdaj moraš spakirat?
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 14:13:12
|
|
|
|
Anonimen
|
z veseljem ti pomagam ...kdaj pa že greš?da te ulovim za kavo niovi: jep, jst sem bla čist out, samo spala sem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 14:14:06
|
|
|
|
Anonimen
|
vse to je bilo prisotno. Edino mene je še ful razganjalo za . spakirat moram danes, druga at najhujša runda pa me čaka čez vikend in finale v ponedeljek. Zdaj še ni hudga, čez vikend bo hudič. Pol pa še celo stanovanje spucat, da ne bojo novi lastniki pršli v štalo . Škoda, da ni naš stanovanjčak mal manjši, kaj bi zdaj dala za en enosobni stanovanjček al pa vsaj dvosobni . Punce jaz vas povabim na k meni domov, se bomo družile in pucale .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 14:33:15
|
|
|
|
Niovi
|
Hvala za razlago. Kaj bi brez vas? Jaz sem malce bolj zaspana čez dan, pa mi je to mal moteče, se počutim tako bolj utrujeno. Teira je v avgustovčicah objavila, da ima en velik + ...tole je pa ornk za proslaviti, le ni bilo zaman vso navijanje. Še 1x čestitke
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 14:45:18
|
|
|
|
Saša27
|
Sem noro vesela, ko slišim tako lepo novico, kot jo je sedaj sporočila Teira, BRAVO PUNCA in bravo za tvojo pikico (ali dve). To je pa res dobra vzpodbuda za vse nas, ki še čakamo na postopek, še enkrat čestitke.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 7.9.2006 14:58:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Teira moje čestitke te čakajo med julijčicami. Pa še vseen en kup čestitk tudi tu. Punce samo pomislite kolk časa smo čakale na te novičke, celo poletje je bilo zelo skopo z uspešnimi rezultati, zdaj pa to teira . To je zelo lep začetek v jesen in velika spodbuda za vse ostale punce. Zdaj ko vse vidite te vesele novičke, pa se poberite in sledite teirinim stopinjam. Nobenih stran poti izbirat, direkt za njo. Zmenjeno!!!!!!!!! Naj še neki zase povem. Jaz sem danes končno dobila krvne izvide iz adrialaba. Vsi hormoni ščitnice so ok. To je en velik plusek zame . FSH in LH sta tudi lepo v mejah normale , edino prolaktin pa je previsok . Tudi prej sem imela mal visokega, vendar ne tako zelo, zato mi je Reš predpisal tudi aglurab. Ker pa ni bil tako zelo visok, sem jemala aglurab najmanjšo dozo, tudi zaradi groznih stranskih učinkov. Zdaj vidim, da je ta prolaktin kar fejst poskoču in evo moj vzrok za nezrela jajčeca.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 8.9.2006 6:23:01
|
|
|
|
Niovi
|
Dan D je tukaj .... mal sm ampak ...gremo vsem
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 8.9.2006 7:08:49
|
|
|
|
Saša27
|
Dobro jutro! Po tako lepih novicah, ki jih je včeraj sporočila Teira , čakamo danes na novo poročilo od Niovi. Niovi upam in želim ti, da bi punkcija minila brez večjih bolečin in seveda z vsemi "polnimi" folikli, držim ogromne pestke zate.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 8.9.2006 7:38:07
|
|
|
|
Anonimen
|
niovi preklopla si na prehitevalni pas fiijjjjjjjjuuuuuuuuuuuuuuuu, zdaj pa še prehiti vse nas neuspešnice in se fiijjjjjuuuuuuuuuuuuuu pridruži teiri Punce, niovi nam bo javila najbrž šele v ponedeljek kako in kaj, si bo vzela mal počitka po punkciji. Po punkciji bo fiijjjuuuuuuuuuuuu šibalal na lepše, pol pa odvisno od transferja pršla nazaj k nam. Želimo ji, da bodo jajčeca njami, njami zelo dobra in da bo šla na trasfer čim kasnej, da se spočije od inekcij in od punkcije. Ter psihično in fizično pripravi na 14 dnevno čakanje .
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 8.9.2006 7:45:32
|
|
|
|
Anonimen
|
Še to, jaz sem včeri zvedela, da baje aglurab vseen ni za zniževanje prolaktina, ampak samo za izboljšanje jajčec. Nič več ne vem, pa saj boljš da ne, bojo že v Dubaju vse poštimali. Glavno, da vem kaj mi je. Sam kolikor se spomnim, mi je ena v preteklosti že napisala en post, ki je tudi pravu tako kot REš, da aglurab ubija prolaktin. Poopsie kako je pa danes počutje . Kje si bila včeri, ko je bilo treba pospravljat in zlagat. rep med noge in adijo Saška, kdaj se bo tebi kaj konkretnega začelo dogajat Karmen a si že dobila plavalno kožico ? Te morski psi pustijo pri miru ? Kaj pa tvoj, upam, da ti niti za trohnice ne pusti ljubega miru in ti stalno nagaja . Naberi mal za nas, ki se pacamo v mestih
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 8.9.2006 8:06:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jutro! Sem tako vesela za teiro, da sploh ne dojamem , tako bi ji rada čestitala in objela, da bi jo zlomila pomoje . Naj ti tudi jst teira še enkrat čestitam tu in PROSIM čuvaj se in svoje ,BRAVO!!! MIŠEK jst sem čakala, kdaj ti lahko pridem pomagat, ti pa nič ...sem bila že v nizkem štartu ...lahko pa ti prideš k meni, jst imam tud bomobo doma Niovi, mislimo nate in upam, da bo postopek minil čimprej in brez bolečin. GO, GO ,GO Aja, MIŠEK bravo za tovje hormone, zdej pa brž v Dubaj in da mi prideš nozaja that's an order!!!! Naj vam povem, da sem v stopu brala, da je angleška revija o kvaliteti življenja (ne vem točno kako se reče ) napisala članek o Sloveniji in kako se večina tujcev odloča za zdravljenje neplodnosti v Slovenij zaradi nizkih cen, ful dobrih strokovnjakov in ful boljšega % uspešnosti! In prov posebej je omenjen Naš Reško oz. ne direktno on ampak Zdravstveni Zavod Dravlje ...res je stručko!!
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 8.9.2006 8:39:46
|
|
|
|
Saša27
|
IZVIRNO SPOROČILO: MIŠEK1 Saška, kdaj se bo tebi kaj konkretnega začelo dogajat Joj Mišek, jaz začnem šele začetek oktobra, sem pa že čist notr padla, tak da ne me kregat , grem pa 18.09. po špikice, tak da po naslednji pa bom spet "džanky" , že komaj čakam, da bom spet imela svoja dva v sebi, pa čeprav mogoče samo dva tedna.
|
|
|
|
RE: IVF, ICSI - SEPTEMBERČICE IN OKTOBRČICE 8.9.2006 8:49:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Zkaj bi te pa kregali, pol bi mene trebalo ornk našeškat po nagi riti , da že tle skačem , pa še sploh ne vem, kdaj bo moj postopek . Joj, ko takole vidim, da vam uspe svoje pikice vsaj za par dni gret , mi kar sreček poskoči. Jaz pa lahk o tem samo berem, že 3 postopke dala skoz, pa še nikoli nisem občutila teba filinga . Kar fajn me je strah, da se potem ko in če bojo končno poštimali moja jajca, pa ne bojo hotele pikice obdržat. . Pol bo pa res treba po čehinjo it .
|
|
|
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?